צריכה את עזרתכם! פורום להתפקד !

מווותק

New member
צריכה את עזרתכם! פורום להתפקד !

בתור משחיתת הנוער והדור הבא, אני פונה אליכם בפניה נרגשת ומבקשת את עזרתכם בנוגע לבייבי שלי (
).. אתר אקזיט בתפוז אנשים. העלינו היום עצומה הקוראת להחזרת "אקזיט" ללוח השידורים (לכל אלה שלא מעודכנים - הרשות ה-2 לטלוויזיה ולרדיו השעתה את שידורי אקזיט בעקבות חשיפת התחת של עפר שכטר והעובדה שהבחור הפליץ במהלך השידור). אנחנו חושבים שמדובר בסתימת פיות ושאקזיט היא תכנית כייפית ומהנה שמדברת אל בני הנוער בשפתם ובגובה העיניים. הורדת אקזיט מלוח המשדרים הנה צעד חסר תקדים מצעד הרגולטור במדינת ישראל וזה בפירוש לא נמצא בתחום אחריותה של הרשות ה - 2, קביעת תכני הערות הוא נחלתם של מנהלי ועורכי הערוץ בלבד ולא יתכן שתתקיים במדינת ישראל סתימת פיות מסוג זה. בדיוק על כך אנחנו מוחים. אני אשמח אם תוכלו לשים את שמכם בעצומה ולהעניק לנו כמה שיותר מסה. זה מאוד מאוד חשוב (כמו כן... עכשיו אתם כבר יודעים על מה אני מבזבזת את מרבית שעות העבודה שלי... על ניהול אתר אקזיט
אויה ברוך...).

בריסטו

New member
טוב שהורידו אותה.

זה תוכנית תת רמה הסובלת מהומור פלצני,שפל,רדוד,וגיזעני! הידד לרשות השניה!

מווותק

New member
טוב נו, למה לרדת ככה על הבייבי שלי

אני חולקת על כך שרמתה נמוכה (יכול להיות בגלל שאני נמנית על עורכיה...
, אבל אני חייבת לציין שמאז שהתחלתי לעבוד על התכנית נוכחתי לדעת שהיא מדברת אל בני הנוער בגובה העיניים. אז נכון, יש בני נוער רבים שרמתם ירודה, אבל לא כל בני הנוער שצופים באקזיט הם מדורדרים ומצבם קשה. אקזיט פונה למגוון רחב של אנשים ואין שום סיבה ליצור תקדים כה מסוכן מטעם רגולטור להוריד אותה מלוח השידורים. זוהי דעתי..

RenanaD

New member
../images/Emo45.gif

שיפליץ אצלו בבית, לא בטלוויזיה שלי.

בריסטו

New member
טוב שהורידו אותה.

זה תוכנית תת רמה הסובלת מהומור פלצני,שפל,רדוד,וגיזעני! הידד לרשות השניה!

קרלוצה

New member
לא חותמת!!../images/Emo123.gif

אולי סוף סוף תוכלי להתפנות מהעבודה שלך ולדבר איתי במסנג'ר
סתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתם......... ח-ת-מ-ת-י

מווותק

New member
את נשמה טהורה ../images/Emo25.gif

אם יש לך מעריב תראי שאפילו צוטטו אותי היום בכתבה על אקזיט
כן כן - אני יודעת שאם זה לא יצא טוב אז סוף סוף יהיה לי זמן אליך במסנג'ר...
מה נשמע קרלוצתי?

למעלה