צריכה את עזרתכם...

צריכה את עזרתכם... ../images/Emo10.gif

רציתי לדבר על החיים שלי החיים הקשים שאני עברתי ועוברת.... אז ככה:....אני האחות הבחורה במשפחה עוד מעט בת 17,ויש לי אח קטן בן 11....האח הזה הוא פשוט שטן הוא רע הוא מזיק לכולם הוא גורם להורים שלי לריב,הוא גורם להם לכעוס עליי...אני לא יכולה כבר...אני כותבת את ההודעה ובוכה... אחי נולד עם איזושהי בעיה מסויימת הוא בלע מי שפיר בלידתו ונולד עקב כך עם אף פחוס ופופיק בולט...הרופאים גם אמרו לאמא שלי שיש לו בעיה בראש...הכוונה שמשהו לא בסדר איתו ושהוא צריך פסיכולוג...כמובן שאמא שלי סרבה..כי מה פתאום היא תיקח את הילד שלה לפסיכולוג? מה פתאום? חס וחלילה מה הוא משוגע??? תבינו הילד הזה הוא פשוט סיוט בשבילי...בתקופת הגן הוא היה זורק כיסאות על גננות ומרביץ לילדים...אח"כ בבית ספר הוא הביא לילד אחד מכות וכמעט הכניס אותו לבית חולים...הוא נורא נורא נורא אלים ועצבני... כבר השעו אותו כמה פעמים מבית ספר בגלל ההתנהגות האלימה שלו...הוא מוציא שם רע למשפחה כי גם אני למדתי באותו בי"ס והייתי תלמידה למופת ואפילו פעמיים קיבלתי תעודות הצטיינות...יש לציין כי אחי הוא ילד מאוד חכם ותלמיד מעולה...אבל הוא לא מסוגל לשבת בשקט בכיתה..הוא כל הזמן מצחקק עם חברים ומציק לאחרים... וסתם מתגרה באנשים... אני לא יכולה כבררר וגם בבית אנחנו באותו חדר ובכלל לא מסתדרים ,אנחנו כמו חתול ועכבר ביחד. ביקשתי כמה פעמים מאמא שלי שתעשה לי קיר גבס בבית כדי שיהיה לי חדר משלי ואני לא אצטרך להיות איתו...אנחנו אפילו ישנים באותו מיטה...זה כאילו שני מיטות מחוברות..... פעם אחת הייתה אצלי חברה טובה ביחד עם החבר שלה והוא כמובן רצה להידחף ולשחק איתנו וכשאמרתי לו שייתן לנו את הפרטיות ושאנחנו רוצים לשחק לבד...יש לציין שדיברתי אליו יפה לא בטון מתנשא או משהו ... הוא התחיל לקלל אותי "שמנה" ו"בת זונה" ליד חברה שלי וחבר שלה...ואתם לא יודעים כמה מבוכה הוא גרם לי... בבית כל הזמן שאנחנו רבים וזה קורה המוןןןן הוא הולך לחלון וצועק את שמי ***** השמנה...פשוט לא יאומן...אנחנו גרים קומה רביעית וכל פעם שהוא מתעצבן או שאני לא עושה את מה שהוא רוצה הוא הולך לחלון וצועק את שמי בתוספת השמנה...וזה מביך אותי כי כל השכנים שומעים...או שהוא מאיים שאם אני לא יעשה ככה וככה הוא יתקשר לאמא ויגיד לה למשל שהוצאתי שיערות.... עכשיו למה לספר לה דווקא שהוצאתי שיערות....כי בנוסף לכל הסבל שלי... אני מרוב עצבי תולשת שיערות שזה נקרא "טריכוטילומניה" אני עושה את זה גם בגלל שפעם היו מציקים לי בבית ספר...ולא מספיק זה אלא גם כשהייתי חוזרת הביתה היו לי צרות והייתי חוטפת מכות וקללות ואיומים מאחי...יש לציין שהוא נורא נורא חזק וכן אני מפחדת ממנו...אומנם הוא בן 11 אבל נורא נורא חזק ואלים..ואני מפחדת להחזיר לו כי יש לו כוח.... תשמעו אני כבר נמצאת בטיפול של כדורים ובשיחות עם יועצת ופעם אחת הייתי עם עובדת סוציאלית בשיחה..... היועצת של הבית ספר שאני מדברת איתה היא אישה נורא נורא חמה ומתוקה ועוזרת וסיפרתי לה בנוסף לכל הבעיות שלי שלא הגעתי לבית ספר הרבה זמן כי התביישתי בגלל הקרחות וגם ירדתי בציונים...סיפרתי לה בנוסף על אחי,על איך שהוא מתנהג בבית ואיך שהוא מקלל את ההורים שלי בקללות כמו "הלוואי ותמותו" , "הלוואי ותידרסו" , "אני ארצח אתכם" , "תמותו אמן" , "כלבים"...ושאר קללות ממש ממש לא נעימות... אני מרגישה מיואשת זה נראה כאילו ההורים שלי מפחדים ממנו הם לא יודעים איך להתמודד איתו.... מה שהוא אומר הם עושים ואם לא...אוי ואבוי לכל הבית.... פעם אחת הוא ביקש מאמא שלי שתקנה לא רולר וכשהיא סירבה אווו איזה טרור הוא עשה לנו...הוא הרג נפשית ופיזית גם את ההורים שלי וגם אותי... ההורים שלי היו פעם בשיחה עם מנהלת הבי"ס שלו והיא אמרה להם..." אל תיתנו לו להכתיב לכם מה לעשות,תכתיבו אתם לו מה לעשות...אתם ההורים לא הוא!"... וככה זה נראה באמת מה שאחי אומר ועושה זה מה שיקרה ואם לא חבל לכולנו על הזמן...הוא פשוט שולט בכולנו...הוא יכול רגע אחד להיות הכי מקסים בעולם ורגע שני הכי שטן בעולם... כשהוא רגוע כל הבית רגוע וכשהוא עצבני ואלים ככה גם כל הבית...יש לציין שאנחנו רק שני אחים... וביקשתי כמה פעמים מאמא שלי אולי אם היא תביא ילד נוסף הוא קצת פחות יטפל אליי...ויהיה לו מישהו קטן לדאוג לו ואולי הוא יציק לי פחות אבל לא...היא לא חושבת עליי... כל פעם שאני על המחשב ואחי רוצה אותו הוא לא ייבקש יפה...הוא יבוא וייקח לי בכוח...כי זה המילה היחידה שהוא מכיר כוח ואם אני אומרת לו חכה רגע אני באמצע משהו...זה לא מעניין אותו...הוא צריך לקחת את מה שמגיע לו כאן ועכשיו... ואם הוא למשל על המחשב ואני צריכה שיבדוק משו בשבילי אין סיכוי שהוא יעשה את זה כי אם אני אנסה להתקרב למחשב הוא ירביץ לי...אבל תמיד כשאני על המחשב והוא רוצה להיכנס לספורט 5+ לבדוק תוצאות של משחקים אני חייבת לתת לו כי אם לא.... אתם יודעים כבר אנשים אני מיואשת...רע לי...ההורים שלי לא מבינים אותי...אחי כל הזמן צועק,מקלל ומאיים עליי...וחבל על הזמן אם אני לא עושה מה שהוא מבקש.. לפני כמה ימים הוא בעט בי חזק עם הנעליים שלו וזה השאיר לי סימנים על כל הרגליים וכשאני החזרתי לו (כמה אפשר לספוג מכות???) הייתי חייבת פעם אחת להחזיר לו אני אחותו הגדולה הוא צריך לתת לי כבוד...כי גם כשאני מספרת להורים שלי שהוא מרביץ לי או שהם מעלימים עין או שהם נותנים לו עונש ואחרי כמה שעות מבטלים אותו...הם לא מספיק חזקים איתו ואני זו שסובלת מכל העניין..... אז בקיצור אחרי שכבר החזרתי לו כי לא יכולתי לספוג אז הבאתי לו מכה חזקה שרטתי אותו והשארתי לו סימנים פשוט הוצאתי עליו את כל העצבים לא יכולתי יותר...אני פשוט שונאת אותו...אז הוא התחיל לבכות בכוונה חזק ולהתחיל לשחק אותה ואז הוא רץ להורים שלי להראות את הסימנים שעשיתי לו ומי כמובן עכשיו לא בסדר???? נחשו...נכון מאוד אני...אני חוטפת...כי סה"כ נמאס לי לחטוף ממנו מכות ושלא עושים כלום בנידון... אני לא שק איגרוף ובסוף יוצא שההורים שלי כועסים עליי כי הם רואים רק אחרי שאני מחזירה לו...אבל לא יודעים למה אני עושה את זה...כי הוא מחמם אותי עליו..אני פשוט לא יכולה לסבול אותו יותר...רוצה להתאבד לברוח מהבית לא יודעת...פשוט להפסיק לחיות לא יכולה יותר ככה....תעזרו לי רע לי פשוט רע לי...לא מספיק עברתי בחיים??? למה לעבור עוד??? למה??? אני רגישה מידי...אני לא מסוגלת להתמודד עם כל זה.... אחי כל הזמן נכנס לי לחיים מאזין לי לשיחות טלפון...ואם אני מאזינה לו כדי להחזיר לו איזה מכות וקללות אני חוטפת...הוא כל הזמן שואל אותי לאן את הולכת עם מי??? מרכל עליי עם אמא שלי... בסוף היום אחי ישן עם אבא שלי ואני זאת שנשארת ממורמרת ועצובה.... רוצה למות אנשים בבקשה ממכם תייעצו לי...אני לא יכולה להמשיך ככה...אני מספיק מזיקה לעצמי..וזה שקורה מה שקורה בבית לא עוזר לי להפסיק לתלוש...כל הירידות של אחי עליי רק מורידות לי מהביטחון והדימוי העצמי הגם ככה נמוף שיש לי.... מצטערת אם זה היה ארוך...אני פשוט צריכה עזרה ולא יודעת למי לפנות לפני שאני אפגע בעצמי

The Flash

New member
היי דרדסית

אני מכיר את העניין....לא בצורה דראסטית כמוך אבל יש לי אח שממרר לי ולאמא שלי את החיים. מאז שאבא שלי לא גר איתנו הוא פשוט חושב שהוא יכול לעשות מה שבא לו... הוא בן 16 ואני בן 18. אני יותר חזק ממנו אבל זה לא מפריע לו לאיים עליי והגיד שהוא יהרוג אותי. אני לא רוצה להרביץ לו. ואני יודע שגם אם הייתי רוצה הוא היה "בוכה לאימא" כמו שאחיך עשה לדעתי הדרך היחידה שלך לקבל עזרה זה ללכת לעובדת סוציאלית ולספר לה על העניין כי אם ההורים שלך לא יכולים להשתלט עליו אז היא תמצא מי שכן ותביא לו את הטיפול שהוא זקוק לו....עם כל הכבוד אני רואה שההורים שלך לא עשו עבודה כל כך טובה בקשר אליו וזה ממש חבל אבל אין הרבה מה לעשות חוץ מלנסות לתת לו את הטיפול שהוא זקוק לו כמו שאמרתי.... אין מה לעשות אני יודע שהוןא אח שלך אבל זה המצב ואת תשתגעי בסוף אם זה ימשך ככה...ומי יודע אולי האיומים שלו יהפכו ליותר מאיומים חס וחלילה אז צריך לעצור את זה עכשיו.

faith2

New member
אני לא יודעת מה להגיד לך...

באמת שלא. אבל אני חושבת שאת צריכה להבין שאח שלך- בגלל בעיות של ההריון לא יצא בריא כל- כך- אני לא יודעת אם זאת המילה. אבל, וואלה זאת עפם ראשונה שבאמת אני לא יודעת מה להגיד. את מתארת מצב מאוד מאוד קשה. אבל ההורים אשמים- בגיל קטן הם היו צריכים לשם גבולות מאוד ברורים........אני לא יודעת אם זה כבר מאוחר, אבל שווה לנסות...בשביל העתיד שלו.

TalHai

New member
../images/Emo101.gifכל אחד מתבגר מתי שהו.....

גם אחיך, בינתיים תנסי לראות את הצדדים הטובים שבו ותזכרי החיים יפים

עינת

New member
דרדסית

קשה לקרוא את מה שכתבת , נראה כי את מאוד סובלת ואני נותרתי ללא מילים מול סבלך. יש כאן ב
פורום נפלא שבו תוכלי לקבל תמיכה ואף יעוץ לאן לפנות ומה את יכולה לעשות. פורום תמיכה נפשית לצעירים ובינתיים ממני

למעלה