צריכה את עזרתכם

Balbala33

New member
צריכה את עזרתכם../images/Emo122.gif

שלום, אני אירית. במסגרת קורס שאני לומדת , אני מכינה עבודה על נוער באינטרנט והייתי שמחה לקבל את עזרתכם . השאלון עוסק בשימושים השונים באינטרנט בתקופת הנעורים. הוא בעילום שם כך שאין מה לחשוש...
השאלון מצורף להודעה, ואשמח לקבל אותו חזרה ממולא מצורף למסר שתשלחו אליי או למייל: [email protected] המון תודה

שאת אומרת שזה בעילום שם

זה אומר שאת רוצה שנשלח לך שאנחנו רואים פורנו? זה לא יעזור לך בינתיים ראיתי פה שהרוב הן בנות.

Balbala33

New member
מה שאני אומרת זה ש..

עצם זה שהשאלון הוא בעילום שם , כל אחד יכול לכתוב מה שבא לו. ואם מה שהוא עושה זה רואה פורנו, אז שיכתוב. אני בסה"כ רוצה ללמוד איזה שימושים יש לאינטרנט בשביל הנוער. ובנות זה BEST ! אז אחלה שיש פה בנות
(למה בחרת דווקא פורנו?
לי היו בראש דברים אחרים לחלוטין........)

את בת

ולמה את רושמת כמו איזה צפונית אשכנזייה חצי עברית חצי אנגלית,אני מקווה מאוד שאת לא מדברת ככה כי אם את כן אז אני מאחל לך שתשרפי

shiratel

New member
תירגע ומהר

מה היא בסה"כ כתבה?! מה הבעיה עם איך שהיא התבטאה?! טוב שלא תקפת אותה על שטות גמורה... ואם יש לך בעיה עם אשכנזים... לך תטפל בה... ואל תוציא אותה על כל בנאדם שני שאתה פוגש!!! למה אשכנזי חייב להיות שם גנאי???

Balbala33

New member
אל תתרגשי ממנו..

קודם כל, שימי לב לחתימה שלו ... תביני במי מדובר
שנית, בתור אחד שמעיד על עצמו שהוא בן 32 ומסתובב סתם ככה ,בלי סיבה, בפורום טינאייג'רס , זה עוד נקודת "זכות" בשבילו ושלישית, אני אשכנזיה גאה ! ויודעת בדיוק מה יכולות הניסוח שלי ואין לי איתן שום בעיה וגם לא משועמם כמותו ישחקו אצלי איזשהו תפקיד. בקיצור משועמם (הנה זה בא.. באנגלית
) .......................................................... GET A LIFE

מילים כדורבנות!

מצד האבא שלי אני: חצי רוסייה, חצי רומנייה מצד האמא שלי אני: חצי ספרדייה, חצי מצרייה אז זה שאני חצי אשכנזייה הופך אותי למפגרת?! אה והוא באמת בן 32?

למעלה