צריכה את עזרתכם

morgold

New member
צריכה את עזרתכם../images/Emo163.gif

אני בלחץ גדול עם העבודה שלי
ותוכלו לעזור לי עם תשובותיכם לסקר קטנטן שהכנתי. ממ..לוויתי כמה שאלות מהפורום (אני מקווה שזה לא מפריע שהשאלתי כמה שאלות). ו
ענקית לכל מי שיקדיש כמה דקות מזמנו בשביל זה!! המון המון תודה ואני מעריכה את זה מאוד! השאלות: 1.למה החלטת לצאת למסע לפולין? א.כי אני ממשפחה של ניצולי שואה. ב.כי אני רוצה לבלות עם החברים ולהכיר מקומות חדשים. ג.כי אני רוצה לחוות את נושא השואה ממקור ראשון ולהעבירו הלאה. ד.אחר. פרט:_______. 2.איך המסע השפיע עליך? א.לא השפיע כלל וכלל. ב.הרגשות הציפו אותי,העליתי זיכרונות,הסתכלתי על תמונות ושמעתי מוזיקה ישראלית. ג.נכנסתי לנושא השואה חזק: קראתי והתעניינתי בנושא,שוחחתי עם ניצולי שואה ושאלתי המון. ד.אחר. פרט:_______. 3.איזה מחנה ריכוז והשמדה הכי נגע לליבך? א.טרבלינקה. ב.מיידנאק. ג.אושוויץ. 4.באילו מוסדות העוסקים בהכנה למסע ביקרת? א.יד ושם. ב.משואה. ג.בית טרזין. ד.בית לוחמי הגטאות. ה.אחר. פרט:______. 5.היית מרוצה מתוכנית המסע? א.כן. התוכנית הייתה טובה וקולעת. ב.לא. התוכנית הייתה עמוסה וצפופה. ג.כן אבל היה אפשר לשנות חלק ממנה. 6.האם לדעתך נושא ה"מסע לפולין" הפך לעסק ממוסחר? א.בכלל לא. המסע הוא אידיאולוגי לחלוטין. ב.כן, יש יותר מידי אטרקציות שאינן קשורות לנושא השואה. ג.אני חושב/ת שיש שילוב טוב בין הטיול לנושא השואה. (מפה השאלות מושאלות מהפורום) 7.מה לדעתכם המסר שהכי חשוב לקחת מפולין? א.לזכור ולא לשכוח כדי למנוע שואה חוזרת. ב.את משמעות הדגל ומדינת ישראל. ג.את חשיבותו של צה"ל. ד.שלמרות הכל שרדנו ואנו כאן,בישראל. 8.האם אתם מתחרטים שיצאתם למסע לפולין? א.לא, הייתה לנו משלחת מצויינת ומדריכ/ה נפלא/ה. ב.אני מתחרט לפעמים. היה מקום לשיפור. ג.אני לא מתחרט אבל המסע לא היה רציני בגלל שרוב האנשים שיצאו התייחסו לזה כאל טיול בחו"ל. ד.מבחינת משלחת השתלבתי טוב אבל המדריכ/ה לא הדריכ/ה מספיק טוב. 9.האם אתם מעדיפים לצאת למסע בחורף,בקיץ או באביב? א.בקיץ, כדי שלא יהיה קר מידי ואוכל להתרכז בהסברים. ב.באביב כי משמעו התחדשות ופריחה והמסע נועד כדי שלא נשכח. ג.בחורף,כדי להיות באוירה המתאימה. 10.כמה פעמים צריך לעבור את המסע לפולין? א.פעם אחת מספיקה. ב.לפחות פעמיים,כדי לקלוט ולראות כמה שיותר. ג.צריך לעבור אותו עד שממצים. זה הכל. והמון המון תודה לכל העוזרים! אני בתקווה שיענו כמה שיותר אנשים אז קדימה. לילה טוב!

Pukipsey007

New member
מור ../images/Emo24.gif

.למה החלטת לצאת למסע לפולין? ג.כי אני רוצה לחוות את נושא השואה ממקור ראשון ולהעבירו הלאה. 2.איך המסע השפיע עליך? ג.נכנסתי לנושא השואה חזק: קראתי והתעניינתי בנושא,שוחחתי עם ניצולי שואה ושאלתי המון.[פתחתי פורום] 3.איזה מחנה ריכוז והשמדה הכי נגע לליבך? ג.אושוויץ. 4.באילו מוסדות העוסקים בהכנה למסע ביקרת? ב.משואה. ד.בית לוחמי הגטאות. ה.אחר. פרט .היית מרוצה מתוכנית המסע? א.כן. התוכנית הייתה טובה וקולעת. . 6.האם לדעתך נושא ה"מסע לפולין" הפך לעסק ממוסחר? ג.אני חושב/ת שיש שילוב טוב בין הטיול לנושא השואה. 7.מה לדעתכם המסר שהכי חשוב לקחת מפולין? א.לזכור ולא לשכוח כדי למנוע שואה חוזרת. 8.האם אתם מתחרטים שיצאתם למסע לפולין? א.לא, הייתה לנו משלחת מצויינת ומדריכ/ה נפלא/ה. 9.האם אתם מעדיפים לצאת למסע בחורף,בקיץ או באביב? . ב.באביב כי משמעו התחדשות ופריחה והמסע נועד כדי שלא נשכח. 10.כמה פעמים צריך לעבור את המסע לפולין? . ג.צריך לעבור אותו עד שממצים. זה הכל.

R e A

New member
ממממ

השאלות: 1.למה החלטת לצאת למסע לפולין? ג.כי אני רוצה לחוות את נושא השואה ממקור ראשון ולהעבירו הלאה. 2.איך המסע השפיע עליך? ד.אחר. פרט: חזרתי ביום שני בבוקר. צריך זמן... 3.איזה מחנה ריכוז והשמדה הכי נגע לליבך? ב.מיידנאק. 4.באילו מוסדות העוסקים בהכנה למסע ביקרת? א.יד ושם. ב.משואה. 5.היית מרוצה מתוכנית המסע? א.כן. התוכנית הייתה טובה וקולעת. 6.האם לדעתך נושא ה"מסע לפולין" הפך לעסק ממוסחר? ג.אני חושב/ת שיש שילוב טוב בין הטיול לנושא השואה. (מפה השאלות מושאלות מהפורום) 7.מה לדעתכם המסר שהכי חשוב לקחת מפולין? א.לזכור ולא לשכוח כדי למנוע שואה חוזרת. ב.את משמעות הדגל ומדינת ישראל. ג.את חשיבותו של צה"ל. ד.שלמרות הכל שרדנו ואנו כאן,בישראל. אני לא יכול לענות על שאלה 7. חשוב לקחת איתנו את כל המסרים הללו ולהחדיר אותם טוב טוב לראש. 8.האם אתם מתחרטים שיצאתם למסע לפולין? א.לא, הייתה לנו משלחת מצויינת ומדריכ/ה נפלא/ה. 9.האם אתם מעדיפים לצאת למסע בחורף,בקיץ או באביב? ג.בחורף,כדי להיות באוירה המתאימה. 10.כמה פעמים צריך לעבור את המסע לפולין? ב.לפחות פעמיים,כדי לקלוט ולראות כמה שיותר.

irashady

New member
עונה

יש שאלות שיש לי כמה תשובות אליהן... 1.למה החלטת לצאת למסע לפולין? א.כי אני ממשפחה של ניצולי שואה. ג.כי אני רוצה לחוות את נושא השואה ממקור ראשון ולהעבירו הלאה. 2.איך המסע השפיע עליך? ב.הרגשות הציפו אותי,העליתי זיכרונות,הסתכלתי על תמונות ושמעתי מוזיקה ישראלית. ג.נכנסתי לנושא השואה חזק: קראתי והתעניינתי בנושא,שוחחתי עם ניצולי שואה ושאלתי המון. 3.איזה מחנה ריכוז והשמדה הכי נגע לליבך? א.טרבלינקה. ג.אושוויץ. 4.באילו מוסדות העוסקים בהכנה למסע ביקרת? א.יד ושם. ב.משואה. ד.בית לוחמי הגטאות. 5.היית מרוצה מתוכנית המסע? ג.כן אבל היה אפשר לשנות חלק ממנה. 6.האם לדעתך נושא ה"מסע לפולין" הפך לעסק ממוסחר? ג.אני חושב/ת שיש שילוב טוב בין הטיול לנושא השואה. (מפה השאלות מושאלות מהפורום) 7.מה לדעתכם המסר שהכי חשוב לקחת מפולין? א.לזכור ולא לשכוח כדי למנוע שואה חוזרת. ב.את משמעות הדגל ומדינת ישראל. ג.את חשיבותו של צה"ל. ד.שלמרות הכל שרדנו ואנו כאן,בישראל. הכל! 8.האם אתם מתחרטים שיצאתם למסע לפולין? א.לא, הייתה לנו משלחת מצויינת ומדריכ/ה נפלא/ה. זה הדבר הכי חשוב שעשיתי בחיים שלי! 9.האם אתם מעדיפים לצאת למסע בחורף,בקיץ או באביב? ג.בחורף,כדי להיות באוירה המתאימה. 10.כמה פעמים צריך לעבור את המסע לפולין? ב.לפחות פעמיים,כדי לקלוט ולראות כמה שיותר.

Lp Fairy

New member
[= שמחה לענות ולעזור

1.למה החלטת לצאת למסע לפולין? ג.כי אני רוצה לחוות את נושא השואה ממקור ראשון ולהעבירו הלאה. 2.איך המסע השפיע עליך? ד.אחר. הוא השפיע עליי ממש חזק, לא רק שנכנסתי ממש לכולך העניין...היו לי מלא מאל חלומות על זה וכמעט כול דבר עכשיו מזכיר לי את הנושא.. 3.איזה מחנה ריכוז והשמדה הכי נגע לליבך? ב.מיידנאק. 4.באילו מוסדות העוסקים בהכנה למסע ביקרת? א.יד ושם. ד.בית לוחמי הגטאות. 5.היית מרוצה מתוכנית המסע? ג.כן אבל היה אפשר לשנות חלק ממנה. 6.האם לדעתך נושא ה"מסע לפולין" הפך לעסק ממוסחר? ג.אני חושב/ת שיש שילוב טוב בין הטיול לנושא השואה. (מפה השאלות מושאלות מהפורום) 7.מה לדעתכם המסר שהכי חשוב לקחת מפולין? א.לזכור ולא לשכוח כדי למנוע שואה חוזרת. ב.את משמעות הדגל ומדינת ישראל. יש לי עוד משו- להעביר את זה הלאה...זה הכי חשוב בשבילי 8.האם אתם מתחרטים שיצאתם למסע לפולין? א.לא, הייתה לנו משלחת מצויינת ומדריכ/ה נפלא/ה. 9.האם אתם מעדיפים לצאת למסע בחורף,בקיץ או באביב? ג.בחורף,כדי להיות באוירה המתאימה. 10.כמה פעמים צריך לעבור את המסע לפולין? ב.לפחות פעמיים,כדי לקלוט ולראות כמה שיותר.

ganitav1

New member
בבקשה../images/Emo24.gif../images/Emo85.gif

1.למה החלטת לצאת למסע לפולין? ג.כי אני רוצה לחוות את נושא השואה ממקור ראשון ולהעבירו הלאה. 2.איך המסע השפיע עליך? ג.נכנסתי לנושא השואה חזק: קראתי והתעניינתי בנושא,שוחחתי עם ניצולי שואה ושאלתי המון. 3.איזה מחנה ריכוז והשמדה הכי נגע לליבך? א.טרבלינקה - בגלל סבא שלי 4.באילו מוסדות העוסקים בהכנה למסע ביקרת? ד.בית לוחמי הגטאות. 5.היית מרוצה מתוכנית המסע? א.כן. התוכנית הייתה טובה וקולעת. 6.האם לדעתך נושא ה"מסע לפולין" הפך לעסק ממוסחר? ג.אני חושב/ת שיש שילוב טוב בין הטיול לנושא השואה. 7.מה לדעתכם המסר שהכי חשוב לקחת מפולין? א.לזכור ולא לשכוח כדי למנוע שואה חוזרת. 8.האם אתם מתחרטים שיצאתם למסע לפולין? א.לא, הייתה לנו משלחת מצויינת ומדריכ/ה נפלא/ה. 9.האם אתם מעדיפים לצאת למסע בחורף,בקיץ או באביב? ג.בחורף,כדי להיות באוירה המתאימה. 10.כמה פעמים צריך לעבור את המסע לפולין? ב.לפחות פעמיים,כדי לקלוט ולראות כמה שיותר.

lihi r

New member
אני עונה

השאלות: 1.למה החלטת לצאת למסע לפולין? ג.כי אני רוצה לחוות את נושא השואה ממקור ראשון ולהעבירו הלאה. אבל גם תשובה א' מתאימה לי 2.איך המסע השפיע עליך? ג.נכנסתי לנושא השואה חזק: קראתי והתעניינתי בנושא,שוחחתי עם ניצולי שואה ושאלתי המון. 3.איזה מחנה ריכוז והשמדה הכי נגע לליבך? א.טרבלינקה. 4.באילו מוסדות העוסקים בהכנה למסע ביקרת? א.יד ושם. 5.היית מרוצה מתוכנית המסע? ג.כן אבל היה אפשר לשנות חלק ממנה. 6.האם לדעתך נושא ה"מסע לפולין" הפך לעסק ממוסחר? ג.אני חושב/ת שיש שילוב טוב בין הטיול לנושא השואה. 7.מה לדעתכם המסר שהכי חשוב לקחת מפולין? א.לזכור ולא לשכוח כדי למנוע שואה חוזרת. 8.האם אתם מתחרטים שיצאתם למסע לפולין? א.לא, הייתה לנו משלחת מצויינת ומדריכ/ה נפלא/ה. 9.האם אתם מעדיפים לצאת למסע בחורף,בקיץ או באביב? ב.באביב כי משמעו התחדשות ופריחה והמסע נועד כדי שלא נשכח. 10.כמה פעמים צריך לעבור את המסע לפולין? ג.צריך לעבור אותו עד שממצים.

at22

New member
../images/Emo26.gif

1- ג. כי אני רוצה לחוות את נושא השואה ממקור ראשון [בלי קשר ל"ולהעבירו הלאה"]. 2- הייתי אומרת שגם אפשרות ג', וגם "אחר", אבל לא ממש יכולה לפרט. 3. מבין שלוש האפשרויות האלה- אפשרות ב'. כללית- חלמנו. 4. ב', ד'. 5- ג'. כן, אבל היה אפשר לשנות חלק ממנה [ז'תומרת, למלאה יותר ולכוללת כמה שיותר]. 6- ב'. 7- המסרים כולם חשובים, אך לא הכי חשובים. הם לא ה-מסר[ים]. 8- א'. 9- ג'. בחורף, אבל לא בגלל האוירה. סתם כי זה יפה. 10- ג'. אבל לא חושבת שיש קשר למיצוי. בהצלחה עם העבודה

למעלה