צריכה את עזרתכם

צריכה את עזרתכם../images/Emo92.gif ../images/Emo70.gif

היי לכולם. קיבלתי במתנה ,MP3 של חברת ארגוטק 512 mb עכשיו השאלה היא כזו. יש לי מלא שירים במחשב ואין לי מושג איך להוריד אותם למכשיר. מי יכול לעזור לי....
מחכה ממש לתשובותיכם. סופ"ש נעים.

יאיר B

New member
../images/Emo26.gif

קראי פעם ראשונה לפני הביצוע: 1. חברי את הנגן ליציאת USB פנויה במחשב. השתמשי בכבל אם לא נוח לחבר אותו ישירות. 2. במידה ויש לך חלונות XP: המחשב יזהה את הנגן ויפתח בלון צהוב ליד השעון. לאחר תהליך הזיהוי בבלון יהיה כתוב שהחומרה מוכנה לשימוש. כמו כן יתווסף ליד השעון סמל חדש בצורת מלבן אפור עם חץ ירוק מעליו. זה אומר שיש חומרה שמחוברת למחשב (הנגן במקרה שלנו). * אם אין לך חלונות XP (כלומר חלונות 98 או ME) יש להתקין את הדרייבר שנמצא בדיסק שסופק עם הנגן **לפני** חיבור הנגן למחשב. 3. פתחי את "המשחב שלי". שם תראי שנוסף לך כונן חדש תחת השם "דיסק נשלף". זהו הנגן. הנגן מתפקד למעשה כמו כל כונן אחר שיש לך במחשב וניתן לגרור אליו שירים מכל כונן אחר במחשב ע"י העתק-הדבק. 4. לאחר שהעתקת את השירים - יש לבקש אישור מהמחשב לשחרר את הנגן. ללחוץ דבל-קליק על הסמל החדש ליד השעון (זה עם החץ הירוק) ולבחור בחלון שייפתח עצור. לאחר שהמחשב יכתוב בבלון צהוב שניתן להסירק את החומרה - את יכולה לנתק את הנגן. שימי לב: אין לנתק את הנגן מהמחשב ללא בקשה מסודרת: עלול להיגרם נזק לנגן במקרה של ניתוק ללא הפסקה.

למעלה