צריכה את עזרתכם...

דורין1984

New member
צריכה את עזרתכם... ../images/Emo92.gif

היי לכולם
לא יודעת אם זה הפורום המתאים לכך....(מקווה שכן...) אבל יש לי משהו שדי מטריד אותי ואשמח לקבל חוות דעת, עצות יתקבלו בברכה ...
אני וחבר שלי ביחד חודשיים, (מכירים בערך שנה וחצי מלפני). אנחנו די פתוחים, גלויים ומדברים על הכל... כשהתחלנו לצאת החלטנו שניקח את העניינים לאט (אני "די" סגורה בקטע המיני). לא יודעת איך לנסח את זה........
התחלנו לשכב והעניינים לא הולכים בדיוק "חלק".... הכוונה שלי היא שיש קטעים שיורד לו החשק פתאום או שהוא מפסיק, חשוב לי לציין שלפני שהתחלנו לשכב הוא היה חרמן עליי ברמות (סליחה על השפה היפה...). ניסיתי לשאול מה הבעיה והוא התחיל להגיד לי שנראה לו שאני לא סגורה על זה במאה אחוז שחשוב לו איך אני מרגישה ושאני ארגיש בנוח וכאלה... עכשיו עם כל הכבוד, אני מוצאת את עצמי יושבת, תוהה ושוברת את הראש, זה לא שאני לא מעריכה גברים מתחשבים - אני מאוד מעריכה! העניין הוא שכבר חצינו את ה"גבול" הזה, שכבנו כבר ואני - לא "קונה" את התשובה הזו, משהו פה לא מסתדר לי... אולי זה לא קשור אבל אני בחורה די מושכת, הוא לא מפסיק להרעיף עליי מחמאות, מפנק, מעריך והכל...ואני באמת לא מבינה מה הבעיה...?? לא רוצה שתקבלו רושם שאני לא מעריכה אותו כי אני מאוד מעריכה אותו ויודעת שאין הרבה בחורים כמוהו, בגלל זה גם אני לא מתייאשת ולא מרימה ידיים - אני מנסה לשאול, להבין ולא מקבלת ממנו תשובה שלי, לפחות נשמעת הגיונית... אולי אני אשמע אגואיסטית עכשיו אבל ההתנהגות שלו גורמת לי להרגיש שאני לא עושה לו את זה, שהוא לא נמשך אליי למרות שלפני ששכבנו הוא ממש הזיל עליי ריר...(שוב, סליחה על השפה...). לא נתקלתי במצב כזה עם גבר ואני באמת רוצה להבין ממה הדבר יכול לנבוע...ולטפל בזה... מראש - חבר'ה סליחה על אורך ההודעה...
דורין

xylose

New member
אענה בקצרה

שלום דורין! אהבתי את האופן שבו הצגת את השאלה. יש לי המון מה לומר בנושא, אבל נראה לי שאת העיקר ניתן לנסח בקצרה. אתם מצפים שמה שאתם עושים בסקס יהיה מוצלח, וזה שורש הבעיה. כשאין "הצלחה" או "כשלון" גם אין מתח (לפחות לא מתח שלילי) ואין תסכול. אז זו התאוריה על רגל אחת. ומה קורה בפועל? יש ציפיות ויש מתח ויש תסכול. למה? ככה זה בסקס. ובד"כ אתה לא יכול להסביר את זה אפילו לעצמך. וכאן מגיעה ההמלצה הראשונה: אל תנסו לנתח את זה בהגיון. כשמבקשים מאדם תשובות לגבי משהו שהוא מכיר טוב (כמו את עצמו ואת גופו) ואין לו תשובות טובות, הוא נלחץ וזה מזיק לאינטימיות שלכם. רצוי גם לא להסיק מסקנות מהסוג של "המין שלנו לא טוב, מכאן שהוא לא נמשך אלי". יש לנו מנהג מגונה של חיפוש אשמים (אנחנו, בן הזוג, הגורל וכו') וראוי לנסות להמנע ממנו. מה עוד אפשר לעשות? לנסות לא להלחץ. לתת לו להרגיש בטוח. נניח שבאמצע הסקס ירדה לו הזקפה. איך הוא מרגיש עכשיו? מצויין, נכון? מה עושים? אפשר להפגע, אפשר להתחיל לדבר על זה, אפשר לצחוק. לא רעיונות טובים. אפשר ללטף ולחבק, בשקט. אבל אולי הוא מרגיש כ"כ בשפל, שאפילו את המגע שלך הוא ידחה. מה עכשיו? כלום. לא צריך לאלץ. תני לו את הזמן שלו. ואל תכנסי בעצמך לסרטים. כשהוא ירגיש שהוא בטוח איתך, וירגיש שאת מקבלת אותו כמו שהוא (הוא כנראה יודע את זה, אבל הוא צריך גם *להרגיש* את זה!), אני סבור שהמצב ישתפר.

magenta73

New member
אולי...

אולי את באמת עדיין סגורה... אולי... אולי הוא לא מרגיש בטוח איתך, שטוב לך איתו, שאת איתו במאת האחוזים?... את אמרת שאת די סגורה... יכול להיות שהוא מרגיש את זה ולוקח את זה על עצמו. וזה מוריד לו מהביטחון. בתור בחורה אני יודעת שאת עדיין יכולה לשכב עם בחור אבל לא ממש לשכב איתו... את עדיין יכולה להיות סגורה, לא לתת מעצמך מאה אחוז ולא ממש לקבל... ואולי זאת הבעיה. אני בעד שתשמרי על ראש פתוח... אני חושבת שפגשת בחור אחד לאלף שבאמת אכפת לו ממך... ובאמת רגיש עליך. אל תפספסי את זה.

למעלה