צריכה את עזרתכם..

marojna

New member
צריכה את עזרתכם..

שלום לכולם , אני לא יודעת אם זה המקום אבל אנסה... חברה שלי נמצאת בקשר עם בן זוגה במשך ארבעה חודשים ובחודש האחרון היא גילתה שכל היחסים הם שקר אחד מוחלט,כל מה שהוא סיפר לה הכל שקרים.הוא נתן לה להאמין שהוא אוהב אותה בטירוף ואפילו הם עברו לחיות ביחד,הוא התעקש לקנות ריהוט חדש,ואז המציא כי כרטיסי האשראי שלו כובסו שהוא לא יכול לשלם והיא שילמה על הכל!!!כן אני יודעת שהיא לא היתה אמורה ורק עכשיו היא מבינה את הטעות אבל כבר מאוחר מאוד היא בחובות היסטריים בבנק! היא מתקשרת אלי בכל פעם ובוכה עם עוד סיפורים חדשים שהוא עושה לה,הסברתי לה שהיא צריכה לעזוב ולהיפרד ממנו למרות שאני יודעת שמהצד קל לנו לשפוט. כבר סיכמנו שהיא עוזבת ושהיא תחייה אצלי מספר חודשים עד שהיא תצא מהברוך הזה,היא אמרה לו שהיא עוזבת והתחיל סיפור חדש- הוא לא נותן לה לישון בכל ערב מזה שלושה ימים הוא רק מעליב אותה ומשפיל אותה עד כמה שהיא לא בסדר,חסרת רגשות ושהיא רק חושבת על כסף,הוא חוזר כל פעם שהוא מוכן לסלוח לה ושהוא נותן לה נסיון נוסף והיא בוכה ולא עושה כלום , היא מפחדת ממנו מאוד שמה הוא יתחיל להרביץ ולהשתלולל. אני לא יודעת כבר איך לעזור לה , האם מישהו יכול לתת לי רעיונות??בבקשה.

ת ו ק

New member
של מי הדירה?

..ווהוא לא נמצא כל הזמן בבית?אם היא עברה לדירתו,מחר כשהוא לא יימצא בדירה,שתאסוף דברים ראשוניים ושתבוא לגור אצלך.. אם הדירה שלה.. את כחברה תתיצבי יום אחד שם בתיאום עם החברה כמובן,ותהיי לה כעזרה.. אל תעשי כלום.. תני לה לומר לו כי היא רוצה שיילך ובמקרה של הרמת קול או יד-ישר משטרה ולפני כן,שכנים..ואתן לא עוזבות עד שאתן בטוחות שהלך.. אח"כ להחליף מנעולים

marojna

New member
הדירה שכורה

הוא כל היום מתקשר אליה ומתחנן שהיא לא תלך ,אני מפחדת שהיא תישאר איתו עוד למרות שהיא מסכימה שהם צריכים להיפרד. היום הוא הגיע אליה לעבודה כי היא לא ענתה לו לטלפון וביקש שתישאר ,סיפר לה שהיתה לו תקופה מאוד קשה ושהוא לא יכל לספר לה קודם,הוא מפתיח לה שלא ישקר עוד והיא מאמינה לו! אני מבקשת ממנה שתארוז את הדברים ושתעבור אליי אבל זה לא קורה,אני כבר לא יודעת איך לגרום לסיפור הזה להיגמר.

magenta73

New member
תזכרי-

זה החיים שלה והטעויות שלה שהיא צריכה לעבור. את יכולה לעזור, להיות לידה ולצידה כשהיא מתמוטטת, אבל את לא יכולה להגיד לה איך לחיות את חייה. גם אם זה הכל מאהבה.

marojna

New member
תודה רבה

אני מבינה פשוט זה מאוד חשוב לי לראות אותה לא מאושרת ולא סובלת...

את מבינה שהיא

באופן מודע/לא מודע מעודדת את הקשר הזה, נכון? את מבינה שהיא משתמשת בך באופן מודע/לא מודע כדי להמשיך ולסבול בקשר שלה? עד שהיא לא תחליט לעשות מעשה, לצאת מהקורבניות שמוצאת חן בעיניה כנראה, [ככל שזה יישמע מוזר, אבל יש אנשים שנהנים לסבול] שום דבר לא יעזור. ובינינו , את רוצה שהחבר שלה יתחיל לבוא אלייך הביתה? את לא מפחדת? אני הייתי מפחדת מאוד.

marojna

New member
את האמת

מאוד מפחדת , אבל כבר לא משנה כי היא החליטה להישאר איתו....למרות הכל. החלטתי לנסות יותר לא לייעץ ולעזור לה עד שהיא תבין לבד מה היא רוצה ,למרות שזה מאוד קשה לי.

ת ו ק

New member
טוב עשית..

זה מה שחברה צריכה לעשות..כחברה מתריעים על מה שיקרה..אבל אם היא לא רוצה לשמוע..נשארים חברים..משקיפים מהצד..וכשיש בעייה מגישים כתף..את לא אמורה לחיות את חייה ולהיות היא..את זו את..והיא זו היא.. הלוואי עלי חברים דואגים כאלה..

magenta73

New member
אני מבינה אותך

אבל זה מה יש... אנשים צריכים להחליט לבד מה לעשות עם החיים שלהם. עשית נכון וחכם.

למעלה