צריכה את עזרתכם....

צריכה את עזרתכם....

שלום חברים...ושבוע טוב.... אני מארגנת לבעלי מסיבת הפתעה..... ואני צריכה רעיונות למשחקי חברה למבוגרים..... אני יודעת שאולי זה לא הפורום המתאים, אבל חשבתי שאולי אנשים בגילנו יהיה להם רעיונות מתאימים יש לי כמה משחקי חבר'ה בכוונת..... אני מפחדת שלא יהיה שיתוף פעולה מצד המוזמנים, תגידו לי מה דעתכם: 1. פיצוץ בלונים זוגות מתחרים אחד בשני, שצריכים לפוצץ בלונים בכל מיני תנוחות סקס פעם הגבר למעלה, פעם שניה האישה למעלה, פעם שלישית דוגי סטייל ועוד מלא תנוחות ידועות.... 2. החבילה לעטוף מתנה קטנה בעיתונים... ככה שהחבילה שתיהיה גדולה וכמעט על כל דף תיהיה משימה. המשימות הם כמובן למבוגרים ולא לילדים [למרות שזה משחק שהיינו משחקים גם בכיתה ו'] לדוגמא משימות: עליך להתנשק נשיקה לוהטת עם בן/ת זוגך עליך להשקות את בן/ת זוגך בשתיה מהפה שלך ואני צריכה עוד משימות - יאללה "תפציצו" כל דבר יתקבל בברכה. ואני צריכה עוד רעיונות למשחקים מקווה שאני אקבל את המענה שלי מכם.... תודה בכל אופן ושבוע טוב לכולם

אני חושבת שזה השטח של דניאלה וענתי

הן מומחיות במשחקי חברה.... ושיהיה ב

מקווה....

שהן יראו את ההודעה שלי ויוכלו באמת לעזור לי כי אין לי מושג מי הן, בשביל לפנות אליהן..... אם את תוכלי להסב את תשובת ליבן להודעה שלי, זה יעזור לי מאוד תודה רבה רבה....

אני מניחה שהן יכנסו יותר מאוחר וישמחו לעזור

יש גם פורומים שמתאימים למה שאת צריכה אז חפשי גם שם וגם כאן....לדעתי תמצאי את מבוקשך

יש את:

ימי הולדת ומתנות.....שם יתנו לך גם הרבה רעיונות... יש המון פורומים באות מ של משחקים ששם את יכולה למצוא משחקים שמתאימים לגיל שלכם....תעשי חיפוש ותמצאי.

יש מלא ../images/Emo13.gif

להציג תנוחה מסויימת לספר בדיחה מצחיקה לעשות קפה לחברה לשתות יין ולספר על הפנטזיה להדגים נשיקות לוהטות
לשיר שיר לחבר שיר לצעוק לחבר אני אוהבת להגיד משפט מסויים לחבר לספר על חויה , רומנטית , מעצבנת , מצחיקה משחקים נוספים :
להציג שיר/סיפור/סרט/הצצגה ע"י פנטומימה
משחק הרוצח- יושבעם במעגל את מורידים ראש ואת בוחרת מישהו אחד שהוא הרוצח מטרתו לקרוצ לכל הסובבים לאחר שהוא קורצ למישהו סופרים עד 3 ואומרים נרצחתי לבנתיים השאר מנחשים מי הרוצח מבינהם
נר בתוך בקבוק - להכניס נר קשור בחוט לתוך בקבוק
תפוח עם כפית - להחזיק ביד עד ליעד
לקשור בייגלה לחוט ארוך - להרים את החוט ידיים מאחורי הגב ולאכול את הבייגלה
סוכריה בתוך צלחת קמח - ידיים מאחורי הגב ורק עם הפה לחפש את הסוכריה.
דגלי - להוציא מהמחשב דגלים של מדינות ולנחש דגל של איזו מדינה ,,
אכילת עוגה במהירות הבזק
משחק הכסאות
לרשום שירים על נושאים מסויימים . להמשיך?

אם יש לך ....בכייף.....

את האמת, המשחקים פחות מדברים אלי אני יותר בקטע של משימות למשחק החבילה...... המשימות שלך ממש מוצאת חן בעיני הביאו לי רעיון לעוד משחק שהגברים יוצאים החוצה ושואלים שאלות את הנשים, ואח"כ מחזירים את הגברים והם צריכים לענות על אותם שאלות ומי שצובר הכי הרבה נקודות - ניצח אז אני צריכה שאלות גם לזה...... תודה רבה רבה, את עוזרת לי מאוד

נו הכי קל

מה מידת החזיה כמה שעות שינה היא זקוקה בלילה מתי היא מתחילה יום עבודה איזה שם חיבה קראו לה בבית בילדות באיזו שנה נולדה האישה מה מידת המכנסיים באיזה שמפו חופפת איפור של חברת? מה אוהבת לאכול מה אוהבת לשתות מה היא שונאת ובחיים לא תכניס לפה כנל' שתיה מה מצחיק אותה מה מפחיד מה מגעיל? תנוחה מועדפת? כמה חברים היו לה? כמה נשיקות התנשקה? עם כמה שכבה? איזו מידת נעליים חחח הגברים נופלים בזה מי החברה הטובה מי החבר הראשון מתי תתחתנו?

תירגעי ../images/Emo6.gif חחחחח

ספרי על החברים בכדי שאדע עד לאן תזרמו. כי אם הם חופשיים אז לכי על סקס תנוחות , סיפורים , פנטזיה , כוסית יין , מי לדעתך כאן לובשת חוטיני ואיזה צבע וכו',,, ואם לפלפים : איזה ספר קראת לאחרונה , מתי השתכרת , מהיכן רוב החברים כאן, פנטזיות , הרפתקאת חיים , אוכל כשר או לא , וכו',,,

../images/Emo39.gif

אני חושבת שבהתחלה ניצטרך לשבור את הקרח בעיניין המשימות סקס אבל אח"כ שרגע שניפתח.... הכל יזרום..... בגלל זה בהתחלה של החבילה אני צריכה משימות עדינות.... ולאט לאט..... להפציץ במשימות.....

Purple Mushroom

New member
שמח לקרוא שעזרו לך כאן יותר מאשר פורום עשרים

פלוס. כל הכבוד ל"דניאלה"

למעלה