צריכה את עזרתכם!

goldi85

New member
צריכה את עזרתכם!

אני סטודנטית לתואר ראשון בניהול ומדעי המחשב באוניברסיטה הפתוחה. כחלק מהתואר אני צריכה להגיש עבודה סמינריונית שכוללת מחקר אמפירי. המחקר עוסק בעמדות הורים לגבי הרגלי תזונה של ילדיהם. אם אתם הורים וילדיכם הבכור הוא בטווח הגיליים 5-12 אודה לכם מאוד אם תוכלו להקדיש 3 דקות למילוי השאלון. השאלון נמצא בנתיב הזה: https://spreadsheets.google.com/viewform?hl=en&formkey=dHZ4RlBHUW4td2hBMGN5OEQzTmYwSGc6MQ#gid=0 במידה ואתם ניתקלים בבעיות של הרשאות או לא מצליחים לעדכן אודה לכם אם תעדכנו אותי על מנת שאני אסדר את זה בהקדם המון המון תודה לכל המשתתפים! דיאנה.

שקרנית.זה סקר ממשרד פרסום לחטיפים.

בתואר ראשון לא עושים מחקרים בכלל ועל אחת כמה וכמה מי שלומד מחשבים וניהול אינו חוקר תזונה. כל השאלות בטופס הן על יעילות פרסומות לחטיפים בטלוויזיה ובאינטרנט. את פשוט מחפשת דרכים לבלבל לילדים את המוח כדי שיוכלו זבל. תתביישי לך. לא יכלת למצוא עבודה יותר מכובדת מלרמות ילדים?!

goldi85

New member
אני ממש לא שקרנית

1. אחד הקורסים במסלול של ניהול נקרא פרסום, זה הקורס שאני בחרתי. 2. כחלק מתנאי הקבלה של תואר ראשון צריך להכין עבודה סמינריונית באחד הקורסים המתקדמים, העבודה צריכה לכלול מחקר אמפירי. אתה יכול לאמת את זה מול האוניברסיטה הפתוחה. אני לא יודעת אם יצא לך לעשות תואר ראשון או לעשות עבודה סמינריונית, אבל כשאתה עושה מחקר אתה לא מפרט לנחקרים בדיוק את נושא המחקר שלך על מנת למנוע הטיה בתוצאות. אני נתתי הסבר כללי על הנושא שאני חוקרת. כל הכבוד על הניסיון לנחש את נושא המחקר שלי אבל הוא לא יעילות של פרסומות לחטיפים. אם אתה מאוד סקרן ומתעניין בנושא העבודה שלי תשלח לי מסר פרטי ואני אשמח לפרט לך. בכל מקרה, זה מאוד לא יפה לקרוא למישהי שקרנית, להסיק עם עצמך מסקנות ולהאשים אותי במרמה. שיהיה לך המשך יום טוב , דיאנה.

אוי,אז פתאום יש לך קשר לפרסום. רק חבל

שאין דבר כזה ניהול מחקר בעילום שם של החוקר ושל המנחה. מה מספר הקורס בבקשה? מעניין מה ועדת המשמעת או המשטרה יומרו על שיטת המחקר או הפרסום הזו.

goldi85

New member
קורס 10344 ניהול הפרסום

ואין לי בעיה למסור את שם החוקר והמנחה במסר פרטי לכל נבחן שיבקש. המשך יום טוב, דיאנה.

בסילבוס של הקורס הזה באינטרנט לא מופיע שום

מחקר וחוץ מזה, שם החוקר והמנחה חייבים להופיע מראש. אין דבר כזה מחקר בעילום שם של החוקר. יש חוק. יש אתיקה...ובסילבוס של הקורס הזה לא מופיע שום מחקר. לפחות לא בגרסה האינטרנטית שלו. אגב, בגירסה האינטרנטית כן מופיע שם מנחה הקורס כך שהסוד כביכול הזה מגוכח לחלוטין. ספק אם את באמת בקורס הזה.

goldi85

New member
עונה בתקווה שבפעם האחרונה

שים לב להערה שכתובה בסוף: אפשר לכתוב עבודה סמינריונית במסגרת קורס זה, אם כי אין חובה לעשות כן. לידיעתך עבודה סמינריונית כוללת מחקר אמפירי. סתם לצורך הבנה - המנחים בקורס אלו מנחים שמעבירים את ההרצאות בקורס. כאשר סטודנט כותב עבודה סמינריונית הוא משובץ למנחה אחר חיצוני. שוב פעם - אף אחד לא טען שהמידע הזה סודי. במידה ואתה חושב שיש פה הטעיה של הנבחנים, שימוש לא חוקי בפורום שקר ועיוות אתה יותר ממוזמן לפנות להנהלת הפורום ולהגיש תלונה נגדי. במידה ומנהל הפורום יראה לנכון שיפנה אלי ואני אתן לא את כל המידע והפרטים שלי, של המנחה שלי, הוכחות שאני סטודנטית באוניברסיטה הפתוחה והוכחות שאני עושה עבודה סמינריונית בקורס זה. דרך אגב, הדיון הזה לא מעניין אף אחד בפורום ולכן אתה יכול להפסיק לכתוב הודעות בכל הפורומים ופשוט לשלוח לי הודעות אישיות. שיהיה המשך יום טוב, דיאנה.

ולמה שנמסור למישהו משוב על שטיפת מוח לאכילת

חטיפים. גם בלי קשר לזהותך וליושרך. האם זה נראה לך אתי לאסוף מהורים משוב על פרסומות לחטיפים. מה פתאום שנסביר למישהו מה הדרך היעילה לגרום לילדים שלנו לאכול חטיפים במקום ביצים, חלב, בשר וסלט?! למה שלא תעשי סקר בין תושבי ירושלים לגבי שירות האח''מים שעוברות תחת חלונם ותשאלי אותם באילו נקודות השיירות מתעכבות וקל לצלוף עליהם? מה יש? אפשר לסדר סקר על זה במסגרת החוג לגיאוגרפיה עירונית? (ואפשר גם להתחזות לסטודנטים ולאסוף כזה מידע).

כי היה לי יותר מדי ניסיון רע עם סוקרים כביכול

ובגלל שהגברת לא עומדת בחוקי האתיקה שאני נדרשתי לעמוד בהם (ובצדק) השכתבתי תזה שהכילה סקר. וכשעשיתי סקר אמיתי התברר לי עד כמה שרלטנים וחובבנים ממאיסים על הציבור את ההשתתפות בסקרים. הדוגמאות הכי קיצוניות שנתקלתי בהן היו: 1. סטודנט לרפואה סינית שהציע כחלק מניסוי השתתפות חינם בטיפול, בתנאי שחותמים לו שחייבים לבוא לכל עשרת הטיפולים. איפה נשמע כדבר הזה שמכריחים אדם להמשיך לקבל טיפול רפואי וטיפול נסיוני בפרט?! 2. סוקרים של חברות אוטובוסים (בחו''ל) שהחזיקו אותי שעתיים על קו הטלפון. 3. סקר של בית החולים של הפרוור בו גרתי בחו''ל, לאחר שרמת השירות בו ירדה בירידה חדה מאוד וכל כולו היה משוב לפרסומות ברדיו כדי לתקן את המוניטין. (רק את המוניטין. לא את השירות). 4. כתבה שקראתי על אנשים שמצלצלים כביכול כדי לעשות סקר על הרגלי הבילויי ולמעשה מבררים מתי לפרוץ אליך הבייתה. חוץ מזה, מה פתאום שנשתף פעולה עם מחקר שבודק כיצד לשתוף לילדים את המוח כך שיוכלו זבל?! אפילו אם מחקר כזה באמת נעשה מתוך כוונות טובות, מה פתאום שנמסור מידע כזה? האם אתם רוצים שהילדים שלנו יוכלו יותר ביסלי ופחות ביצים, בשר וסלט? שימו לב עם מה בדיוק אתם משתפים פעולה.

AlonPe

New member
באמת עצוב!

תגיד, אין לך חיים?! אתה יודע מה: בהתחלה, כשראיתי את ההודעה הזו של דיאנה, לא היתה לי שום כוונה אפילו להיכנס לראות מה זה הסקר הזה! א. כי ממש אין לי זמן, סבלנות ועצבים לסקרים. ב. כי הנחתי (סתם ככה מתוך הכללה) שיש, בוא נגיד - סיכוי סביר שמדובר בסוג של פרסומת סמויה למוצר כלשהו. זה לא מרגיז אותי, זה לא מזיז לי בכלל, זה רק מגביר את ההרגשה שלי מסעיף א'. אבל, אחרי שקראתי את התגובות שלך, אין סיכוי שלא אכנס לסקר הזה, לפחות לראות מה זה. אולי אפילו אשתתף! הסקרנות פשוט הרגה ת'חתול!!! מצד שני - אני מתחיל לחשוד, שאתה אדון עצוב, אתה בעצם שותף של גיברת דיאנה באותו משרד פירסום, ואתם מנהלים ויכוחי סרק כאלו, על מנת להצליח למשוך, אפילו ספקני פרסומת כמוני!!!

למעלה