צריכה את עזרתכם

Blue Rose

New member
צריכה את עזרתכם

שלום לכולם! אני יוצאת ליום כייף מטעם העבודה עם עוד 4 אנשים. אני אחראית על מציאת מסעדה טוב וזולה (עדיף מיוחדת) בין עין הוד לקיסריה. יש לנו רק כ- 70 ש"ח לאדם. יש למישהו הצעות? (לא מסעדת בשר מזרחית) הרבה תודה מראש!! רוזי.

Blue Rose

New member
מקפיצה... בבקשה...

123

תראי זה לא שלא רוצים לעזור לך

פשוט לא קיימת... מסעדה עם אווירה נחמדה אני יכול להציע לך אצל שאולי בצומת בניימינה מדובר במסעדה מושקעת עם אוכל מצויין! יש אפשרות לשירות עצמי ובטוח שכל אחד ימצא שם מה שהוא אוהב ממליץ!

liti

New member
גם אני מחפשת באיזור לשבת הקרובה

לחגיגת יום הולדת משפחתית. חשבנו על איזור זכרון בגלל היופי של המקום, הבעיה (וזאת גם תוכלי לקרוא בהודעות אחרות בפורום) שהמסעדות ובתי הקפה שם לא משהו. כרגע גם אני שוברת את הראש בנושא ואזור קיסריה- עין הוד בהחלט מתאים לי, אם אני אצליח לקבל המלצה כלשהי אז אודיע לך.

Blue Rose

New member
תודה...

כן.. ראיתי את הביקורות.. אם את מוכנה "להדרים" מעט- יש בגן שמואל (במרכז המסחרי) בית קפה-מסעדה מאוד נחמדה, מעט צפופה. נדמה לי שקוראים להם קאנטרה או משהו בסגנון. מנות גדולות וטעימות, שירות נעים ואדיב, מחירים יחסית לא גבוהים (יצאנו זוג מאוד שבע ב- 130 ש"ח). המלצה: עוגת שוקולד בלגית חמה לקינוח. בתאבון! רוזי!

יש מישהיא בקיסריה שמארחת בבית

פרטי לארוחה מוזמנת מראש. אוכל צרפתי בעיקר. אם זה רלוונטי אברר טלפון.

כוכה

New member
ביסטרו גולף - קיסריה

מקום יפה, אוכל נחמד. הייתי לפני שנה, לא יודעת אם השתנה לטובה ואולי חס וחלילה

liti

New member
אכן מקום נחמד

הייתי שם לפני פחות מחצי שנה ומאוד נהנתי. הבעיה במחיר- לפחות 150 ש"ח לאדם, לא מתאים לתקציב הנוכחי של BLUE ROSE (אלא אם כן תחליט לשנות...).

למעלה