צריכה את עזרתכם

• פותח הנושא M25
  • פורסם בתאריך

M25

New member
צריכה את עזרתכם

שלום לכולם, אני מחפשת תמונות של דמות קומיקס בשם- The Flash - הברק. (אני חושבת שזאת דמות מהסדרה ספיידרמן- לא בטוח) אודה לכם אם תוכלו לומר לי איפה אני יכולה למצוא תמונות שלו. תודה רבה

ykonijn

New member
הנה כמה:

לכי דרך הלינקים הבאים לתמונות בגוגל: http://images.google.co.il/images?hl=iw&lr=&ie=UTF-8&oe=UTF-8&q=the+flash+dc http://images.google.co.il/images?hl=iw&lr=&ie=UTF-8&oe=UTF-8&q=the+flash+wally+ http://images.google.co.il/images?hl=iw&lr=&ie=UTF-8&oe=UTF-8&q=the+flash+barry

murmur

New member
להרביץ בך קצת תורה

The Flash הוא לא דמות מספיידרמן בשום אופן, הוא דמות של החברה המתחרה של מרוול (שמוציאה לאור את ספיידי), DC. הפלאש הוא בעל הכח לרוץ במהירות האור, הוא (למעשה הם) נבחר ע"י שדה המהירות , והם עוברים תאונה בה פוגע בהם ברק (בדר"כ כשהם במעבדה) ואז הם מקבלים את הכוחתיהם , הפלאש הנוכחי(וואלי ווסט) הוא משנות השמונים כבר והוא הבנדוד של הפאש שהיה לפניו(בארי אלן).

ailag

New member
איך זה מסתדר עם זה?

(אם בכלל) כאן - הפסקה השניה (האחרונה) . הוא אמור לראות כל שני אירועים שקרו באותו מקום כאילו הם קורים באותו זמן, והמסה שלו אינסופית.. (שלהם?) (לא קראתי את הקומיקס.) ד"א, אם הוא ירוץ טיפה יותר מהר הוא יתחיל לנוע אחורה בזמן, לפי התאוריות. בכל מקרה, הוא יצליח לגרום לדברים שקרו בעבר לקרות. (מי לומדת פיזיקה?
) (נ.ב. זו אינה ביקורת על הקומיקס אלא בחינת המד"ב שבקומיקס, כי מד"ב אמור להיות מבוסס על מדע אמיתי) נ.נ.ב. מה זה שדה המהירות? וד"א, הקטע של פגיעת הברק נראה דוקא הסבר סביר ..

Scum Bunny

New member
פגיעת ברק זה...

סביר בערך כמו חשיפה לרדיואקטיביות. פגיעת ברק יכולה לגרום למוות, לכוויות חמורות או במקרה הטוב- לכלום. חשיפה לקרינה יכולה לגרום למוות, לסרטן, לעקרות (או במקרה הגרוע יותר- צאצאים עם פגמים גנטיים, אבל בלי כוחות על) ובמקרה הטוב- לכלום. זאת אומרת, קרוב לוודאי שבשלב כזה או אחר תמות מסרטן בכל מקרה, אם התקף לב או נהג מונית לא יהרגו אותך קודם. לקומיקס סופר גיבורים יש קשר מקרי בלבד למדע בדיוני, ולו במובן הרופף ביותר שלו. כמו בפנטזיה, לקומיקס יש הגיון פנימי וחוקים פנימיים שבמסגרתם מה שקורה בקומיקס הגיוני (לדוגמא, ההנחה שקרינה רדיואקטיבית מעניקה כוחות על), אבל אין לזה שום קשר לחוקים של העולם האמיתי. לא שזה רע, או משהו. זה פשוט ככה.

ailag

New member
יחסית!

זה גם יכול להעניק אנרגיה שתהפוך לקינטית. בת'כלס זה לא באמת יקרה ואנשים פשוט מתים ממכות ברק, אבל לפחות זה מוסבר טוב יותר מתנועה במהירות האור, ריחוף וכדו'.. לא שזה רע או משהו כזה
רק תהיתי..

Scum Bunny

New member
גם קליע נאט"ו סטנדרטי 5.56 יכול!

להעניק בוכטה של אנרגיה, זאת אומרת. לא צריך אפילו להמיר לאנרגיה קינטית. זה מגיע ככה. ועם זאת, כמה סופר גיבורים כבר קיבלו כוחות על מפגיעת כדור בראש? ... לא מספיק.

אני יכול לחשוב על אחד וחצי...

הראשון: מארוו (MARVE) מ SIN CITY של פרנק מילר, שהיה בחור די נורמאלי עד שקיבל כדור בראש. לפי ראיונות של מילר עצמו בתקשורת ה ORIGIN של מארוו הוא שכשהוא היה בגיל עשרה כלשהו הוא נקלע לקרב כנופיות, קיבל כדור בראש שגרם לו א. להיות קצת משוגע וחסר פחד וב' המוח שלו החל לשחרר כמויות גדולות מדי של הורמוני גדילה וכ"ו ולכן הוא נעשה ענקי וחזק כל כך. (הגיון מד"בי של קומיקס?????) ב. כש-GROO היה תינוק הוא קיבל מכה מנדן של חרב, ומאז הוא "דביל חסר פחד"... (הקטע עם החרב הופך אותו לרק חצי מתאים לנקודה שניסית להוכיח). חוצמזה, גם הWATCHERיכול להעניק כח לזונה ולהפוך אות הלסופר גיבורה רק כדי להוכיח טענות בהתערבות מטופשת עם המחשב שלו... (ע"ע THE PRO).

ויאגרה

New member
ויש כמובן גם את...

ArseFace מ-Preacher, שבדומה לאליל הנעורים שלו, קורט קוביין, ניסה גם לתקוע לעצמו כדור בלסת. איכשהו כל העניין התפספס (או בקיצור - הוא נישאר בחיים) והוא הפך לבחור שיש לו פרצוף שדומה לתחת, וזה אומנם לא כוח על - אבל זה כן מאוד משעשע.

Scum Bunny

New member
הוא הפך לכוכב רוק

בשלב מאוחר יותר. ואם אני לא טועה בשלב מאוחר יותר הוא התחיל להרהר בקריירה של סופר גיבור. בכל מקרה, הדמות מבוססת על בחור אמיתי שניסה להתאבד עם חבר. החבר הצליח, אבל הוא היה כזה חסר יכולת שהוא לא הצליח להתאבד עם רובה ציד! אבל הוא נשאר בלי יותר מידי פנים. המשפחה שלו תבעה את Black Sabath בטענה שהוא ניסה להתאבד בהשפעת מסרים סודיים שהוחבאו בשירים שלהם. הם כמובן הפסידו במשפט כשהתברר שהם משפחה שבורה עם הורים מתעללים וכו'. הבחור מת כמה חודשים אחר כך. התאבד עם תרופות, אם אני זוכר נכון.

אפרופו מסרים במוזיקה...

יש התארגנות הורים בארה"ב נגד הקומיקס של להקת KISS. הם טוענים שהוא מציג לנוער ולילדים ערכים פסולים של פאנקיסטיות, וכד' מרעין בישין. וגם על RAWHIDE KID יש אזהרה למרות שבפריוויו בהתחלה הוא דורג לכל הגילאים, ואני חושב, איזו צביעות! לא? איפה הם עם כל האלימות שהופיעה עד לא מזמן תחת הקומיקס קוד? איפה הם כל הצדקנים האלה עם ההתעלמות ממוזיקות של להקות "מכובדות", ולמה לעזאזל הם לא מעיזים לשים EXPLECET LYRICS על THE WALL? או שהיצירה הזו היא לא אלימה וממרידה את הנוער?

למעלה