צריכה את עזרתכם

צריכה את עזרתכם

חמתי לפני כחצי שנה גילו לה סרטן בבלוטת התריס. היא עברה ביופסיה והכל ועשתה ניתוח לפני כחודש באסותא להסרתם, אמרו לה שהורידו לה את כל הבלוטות התריס ושלשום היא עשתה מיפוי על מנת לראות שלא נשארו שאריות. מסתבר שכן נשאר והיא צריכה לקבל כמות גדולה של יוד ולהיות בבידוד באיכילוב. היא במצב רוח מאוד רע. היא מדברת לא כל כך טוב והיא חלשה כל הזמן, אני אשמח לשמוע שיש כאלה שחלו בזה ועכשיו הכל בסדר שאני אוכל לעודד אותה. ובגדול מזה אומר? תודה ותהיו בריאים

yiska11

New member
היי , אני לא מכירה את הגידול הזה

אבל חשוב שתדעו (גם היא וגם את ) שמסרטן אפשר לצאת בריאים ואפשר לנצח. בכל מקרה , רק בריאות ושמחה ! אני מקווה שיש פה אחרים שיוכלו לעזור לך.

זה מה שאני מסיברה לה כל

פעם וגם הילדים שלה, ונראה לי שלאט לאט הי מפנימה את זה, עד שבא משהו חדש ושובר אותה

yiska11

New member
אם היא לפעמים מפנימה זה טוב....

לאט לאט זה ייכנס לה טוב טוב לראש שאפשר להחלים והיא תשתכנע בזה..חוצמזה ברור שיש לפעמים נפילות .למי אין ? תשתדלו להיות איתה ( בעיקר המשפחה ) ושוב ושוב להזכיר לה שאפשר לצאת מזה טוב ובריאים . שוב , בריאות טובה !!

ממאירות ראשונית של התירואיד

1.בכל מקרה שהוא צריך לקבל טיפול ביוד לאחר הסרת הבלוטה (יש רק אחת, ולה שתי אונות). 2.הטיפול לא נעים, אבל לא נורא. אין מאית מתופעות הלוואי של הכימותרפיה. 3.המשפט הבא שאני אגיד, הוא לא נעים, אבל הוא האמת - אם כבר לקבל סרטן, אז לקבל סרטן בלוטת התריס (למעט אנאפלסטיק קרצינומה, לפי התיאור שלך זה לא המקרה של חברתך, ברוך השם). פרוגנוזה מעולה, עם סיכויי החלמה אדירים (גם במקרים של גרורות). תודו לאלוהים שזו הסיטואציה אצלכם, עברו את הטיפול, והסיוט הזה יגמר בקלות. בהצלחה.

לפני פחות משבועיים

קיבלתי את הטיפול הייתי בבידוד יש הרגשה של זיהום בגוף, במיוחד בפה. האם את יודעת מה המינון שהיא עומדת לקבל? אם המינון נמוך, תופעות הלוואי לא יהיו שונות בהרבה מתופעות הלוואי של כמות החומר שקיבלה לקראת המיפוי הכל גופי החלק הקשה הוא להיות לבד בבידוד לדאוג לעצמך ובעיקר לזכור לשתות כשאתה חלש כל-כך, החולשה, ההרגשה הלא טובה ומצב הרוח נובעים ממחסור באלטרוקסין, וזה ילך ויחמיר עד שבועיים אחרי הבידוד. עם גמר הטיפול היא תתחיל לקבל אלטרוקסין ושבועיים אחרי, אמנם היא תרגיש עדיין חלשה עם כל תופעות הלוואי, אך החולשה תתחיל להעלם באופן משמעותי ביחס לחולשה איתו היא תיכנס לבידוד. צריך הרבה סבלנות. בהצלחה

למעלה