צריכה את עזרתכם

itaybm3

New member
צריכה את עזרתכם

שלום לכולם! אנחנו זוג סטודנטים שרוצים לנפוש באיזור הצפון (עם עדיפות לאיזור הכינרת אבל לא קריטי) הבעייה היא שאנחנו מחפשים צימר או בית מלון או כפר נופש שיעלה לא יותר מ500 ש"ח ללילה באמצא שבוע... אבל שגם יהיה ברמה... למישהו יש רעיון? תודה! הסטודנטית המרוששת

IRIT67

New member
שלום לכם,

ממליצה בחום על צימר חדש בראש פינה רומנטי להפליא עם גקוזי בחוץ או בפנים לבחירתכם, סאונה\ פרטיות מירבית ורק לזוגות... מחיר 500 ש"ח ללילה באמצע השבוע לילה שלישי חינם!!

itaybm3

New member
תודה! את היית שם או שאת בעלת

הצימר? הייתי מעדיפה לקבל המלצות מאנשים שהם לא בעלי צימרים אלא כמוני... פשוט נראה לי חסר אינטרסים. אבל תודה בכל מקרה!

aviru49

New member
500 ש"ח אמצע שבוע קצת יקר אבל...

מצא חן בעניי לילה שלישי חינם ,מה שמוריד את המחיר ל-333 ש"ח ללילה וזה קצת יותר הגיוני,אבל מאחר ורוב האנשים לא רוצים שלושה לילות,לדעתי אפשר טיפה לייקר את המחיר ללילה אחד נניח ל-380 או 400ש"ח ללילה ,ולדעתי התוספת של 50-70 ש"ח הנוספים על ה-333 יפצו בסופו של דבר על אובדן הלילה הנוסף,כמובן שהכל לשיקול דעתם של בעלי הצימר,אבל היה חשןב לי להגיד את דעתי,במס' התמונות הדל שהיה אפשר לראות בקישור לאתר נראה על פניו שמדובר בצימר ברמה גבוהה

aviru49

New member
חוזר בי מעניין מס' התמונות

לאט שמתי לב לגלריה התמונות

lavendula

New member
אחוזת S&Y במצפה מנות

כתבתי ביקורת. תעשה חיפוש בפורום.

ה דרומי

New member
מלון רון בטבריה?. חוף קיבוץ מעגן

וקצת יותר למעלה חד נס ובסביבה ורד הגליל?

itaybm3

New member
למה הכוונה בחוף מעגן מיכאל?

יש שם צימרים באיזור?

ה דרומי

New member
הכוונה היא לקיבוץ מעגן לרגלי הכנרת

"מעגן עדן" מלון כפר נופש. רק מעגן בלי מיכאל

שמר2

New member
מלון נווה אטי"ב למחפשי המלון

אני מניח שיעבור את ה-500 ללילה, אבל לא בהרבה. רחוק מהכנרת, אבל דווקא בגלל זה, המלון המיוחד הזה (מזכיר במשהו קבוצת צימרים עם "פסיליטיז" של בית מלון) יחסית זול. 03-6754594

drtrip

New member
להלן המלצות../images/Emo8.gif

בקתה בעמק- שני צימרים מעץ יפים מרווחים עם אינטרנט אפילו בפנים, יש להם מבצע ליולי 1,200 ש"ח לאמצע השבוע כולל טיול ג'יפים לשני לילות. ולא 500 ש"ח לאמצע שבוע לילה אחד. LA-גליל, ראיתי שהמליצו עליה לפני, הייתי שם היום מקום מקסים!! פינת נוי-אוהבת מאוד רק שכחתי לשאול את המחירים שלהם, תוכלי לראות בעדכונים שלי!!! המקומות הנ"ל בראש פינה וביסוד המעלה, קרוב מאוד לראש פינה ששם בערב יש הרבה מה לעשות ולבלות... בהצלחה! מקוה שעזרתי

מתת או אבירים

רוב הצימרים בפחות מ-500 ש"ח ללילה באמצע שבוע וטובים פי כמה ממקומות אחרים בגלל הנוף הפרטיות וההשקעה בפרטים הקטנים...

drtrip

New member
שלום לך../images/Emo13.gif

אולי תספר לנו כצת על צימרים שאתה מכיר במקומות הללו, נשמח לדעת ולהתעדכן.

מתת ואבירים-על קצה המזלג

לפני שמדברים על הצימרים שם, צריך לדבר על הסביבה. שני הישובים יושבים על הרים (מתת-840 מ', אבירים-550 מ').הבתים והבקתות טובעים בתוך היער ובגלל שהמגרשים גדולים ומס' הבקתות לא יותר משתיים על מגרש- יש פרטיות ונוף משגע. רוב בעלי הצימרים הקדישו מחשבה רבה על מיקום ואבזור הצימרים והביאו אותם לרמות הגבוהות ביותר. כמובן, כל אחד עפ"י טעמו האישי וסגנונו. רוב הצימרים בישובים האלו לוקחים מחירים שפויים ואף נמוכים מעט יחסית לרמה שלהם וביחס למקומות אחרים כפי שרואים באינטרנט. מחירי סופ"ש לפני א.בוקר נעים בין 500 ל-600 ש"ח ובאמצ"ש 350-450 ש"ח. אם יש עוד שאלות- אשמח לענות. חופש נעים לכולם....

itaybm3

New member
ואוו תודה לכולכם!!!!

ניכנסתי עכשיו וראיתי כמה כתבתם, אז תודה! מבטיחה לעדכן איך היה ומה נבחר. ביי

lavendula

New member
../images/Emo45.gif במתת מקסים!

הייתי בצימר "סוף הדרך", ויש לי רק מילים חמות על הצימר: השקעה בפרטים הקטנים נוף מהמם מכל החלונות, וגם מהמרפסת. פרטיות מוחלטת מחיר שפוי ביותר גישה נוחה לישוב

drtrip

New member
שלום לונדולה...../images/Emo13.gif

תודה על העדכון שלך גם!

למעלה