צריכה את עזרתכם...

keren888

New member
צריכה את עזרתכם...

תנו לי רעיונות לנקמה!! שהוא יזכור אותי כל החיים!!! שתשאר לו צלקת ממני.. ואל תגידו לי להמשיך הלאה... הייתי טיפשה מידי עם כל התמימות שבי.. נפלתי כל כך הרבה פעמים.. הוא חושב אותי בטח לסמרטוט שלו..(ובזמנו כן הייתי כזאת בשבילו) אני רוצה להראות לו שוואלה זאת הנקמה שלי לך..ואני אמשיך הלאה.. מה דעתכם??

כמו שפירן פעם הציע

תגידי לו שאת בהריון ואל תשתפני כמוני, לכי עם זה עד הסוף, תמשיכ את זה איזה שבוע בהצלחה

keren888

New member
עבר כל כך הרבה זמן..

לא אני צריכה משהו יותר מזה.....

מיטללל

New member
אוי ואבוי

זה רעיון שנשמע במחשבה הראשונה קטלני ואף משעשע אבל במחשבה מעמיקה, זה נורא. יש דברים שלא צוחקים עליהם. יש גבולות. זה אכזרי מדיי. בנוגע לנקמה במישהו שפעם אהבנו.. סיפור רק בשבילך- יש לי חברה. היה לה קטע עם איזה מישהו. משהו מורכב. הוא פגע בה. היא נפגעה. החליטה לנקום... רק מה? הנקמה שלה הייתה לנסות לשבור לו את הלב. השתדלה. עשתה הכל. התקרבה אליו שוב. בסופו של דבר, היא זו שנדלקה. הוא זה שנשאר כלב. והיא זו עם הלב שבור. (עם סיפור שלא נגמר כבר שנתיים) אסור לשחק עם רגשות. נקמות זה רע. זה מגעיל. וזה אפילו זה לא משפר תהרגשה (מעבר לרגע של שניה).

מניסיון של ידידה את רק תפגעי בעצמך

ידידה שלי ניסתה לנקום במניאק שפגע בה ורצתה שהוא יתאהב בה. כמובן שהיא הקדישה לו את כל הזמן שלה ובעצם התאהבה בו... אם את רוצה נקמה אמיתית תראי לו שאת המשכת הלאה ומצאת מישהו טוב יותר כאשר הוא נשאר לבדו.

keren888

New member
וואלה מזכיר לי משהו..

אתה צודק... למרות שכבר עשיתי כמה דברים..אז נסתפק בזה.. (אני גרמתי לו לחשוב שהיה ביני לבין החבר הטוב שלו משהו..) חחחחחחח

אל תבזבזי עליו אפילו שניה

אני לא מבין למה את בכלל חושבת לעשות משהו שקשור אליו כאשר את יכולה להמשיך בחייך ולמצוא לך גבר שיכבד אותך ויאהב אותך.

keren888

New member
כיי...

בתקופה ארוכה שבהתחלה הייתי כל כך עדינה, תלותית ,רכה,ותמימה הוא חשב שישחק בי.. וזה מה שהיה והיום שלמדתי כל כך הרבה והפכתי למישהי חזקה מתמיד אני חייבת להראות לו שאני לא מי שהוא חשב שיש לו עסק עם.. אלא להראות לו שאני לא אותה קטנה שהוא הכיר.. שיש לי רגשות לב ושכל.. והכי שיש לי כבוד!! ואף חתיכת אפס כלומניק מאופס לא יזלזל בו!!

אז למה שלא תראי שאת ממשיכה הלאה?

אני מבין טוב מאוד שכואב לך בגלל מה שהוא עשה לך אבל הדרך הכי טובה לנצח אותו תהיה להמשיך הלאה בחייך ולהראות לא שאכן אף חתיכת כלומניק מאופס לא מזלזל בך ואת הולכת רק עם הגברים הטובים ולא עם הזבל.

keren888

New member
לא תמימה!!

זו אחלה דרך.. אני רוצה להראות לו שאני חזקה ולהראות לו שיש נשים שמשיבות מלחמה.. ולא שותקות לו על מה שהוא עשה..כי זה כזה קל בשבילו להמשיך.. אין אני חייבת!!

למעלה