צריכה את עזרתכם

שירי טל

New member
צריכה את עזרתכם

היי... אני שירי, וביום שני הקרוב, יום הזיכרון לשואה ולגבורה, אני אמורה לעשות פעילות בנושא השואה, הפעילות היא במסגרת צה"ל ומופנית לחיילים צעירים.. אשמח אם תוכלו להציע לי מה לעשות בפעילות כך שתהיה מעניינת מועילה ומתאימה למעמד.. תודה מראש.

שירי ברוכה הבאה לפורום

בימים האחרונים היו הרבה פניות לגבי טקסים. תעברי על ההודעות של הימים האחרנים, תראי גם קישורים שונים שענת הציעה. גם יש לנו בפורום אוסף שירים וקישורים.

שירי טל

New member
בהודעות הקודמות יש בעיקר

הכוונה לטקסים ולמקורות מידע, כפי שאמרת.. ומה שאני מחפשת זה בעצם דרך הפעלה .. נושאים ורעיונות יותר ספציפיים שימחישו קצת מעבר למה שעשו הפעילויות בבית הספר. ובכך לגרות את החיילים לפתוח בדיון מעמיק בנושא ולהגיע למסקנות חדשות כאנשים "בוגרים" ולא כתלמידים, כפי שהיו עד לפני שנה.. חשוב לי לציין שלא פניתי לפורום הזה משום שאני מחפשת דרך קלה.. להיפך, אני מחפשת דרך טובה להעביר את הנושא הזה ברצינות ולא בקלות דעת, ואני חושבת שאתם כמבוגרים תוכלו להרחיב את אופקיי ולכוון אותי.. תודה

skito

New member
בדקת את

זה קצת מעבר לרעיונות אחרים זה משהו יצירתי שכבר השבת בעצמך, נראה שיש בך יצירתיות. אני אישית הייתי מחפש עדות של ניצולי שואה לדיון הפתוח שאחרי. בהצלחה

למעלה