צריכה את עזרתכם :)

דוכיפתה

New member
צריכה את עזרתכם :)

פעם ראשונה שאני נגשת למחשב לברר על תופעות שקורות לי מאז שאני הייתי מאד קטנה, עכשיו יש לי יותר אומץ להתחיל להפתח לזה. אני מקווה שתכירו חלק ממה שאגיד ותוכלו לייעץ לי מה אוכל לעשות ואם צריך להזהר או להיפך.. קודם כל מאז גיל שש בערך תמיד הייתה לי מודעות מאד גדולה לרוחניות. הייתי עסוקה מאד במשמעות החיים ומה קורה אחרי המוות. ותמיד הרגשתי שאני לא לבד (לאו דווקא לא לבד לטובה.. לפעמים זה ממש מטריד). תמיד בלילות הייתה תחושה בחדר שלי שיש שם משהו... יותר מאוחר גם היו לי חלומות שונים מחלומות רגילים. חלומות שהם תוך כדי מודעות לכך שאני חולמת, בשלב שבין שינה ליקיצה או אפילו בבוקר אחרי שכבר קמתי שהגוף שלי "אילץ" אותי להרדם לעוד כמה דקות רק כדי שזה יקרה. אלה לא חלומות רגילים. בדרך כלל הם חסרי תוכן ורק יש צלילים מאד חזקים. כל פעם בתדר קול שונה, אך לא אנושי. לפעמים יש גם תוכן שממש קורה בחלום. למשל פעם זו פשוט היתה תמונה של אשה מאד זקנה. היום למשל זה היה הרבה יותר חזק (ועם זאת מפחיד ממש) מתמיד, אחרי שכבר התעוררתי בבוקר ממש הרגשתי שאםפ אני ארדם זה שוב יקרה, ונתתי לעצמי להרדם, למרות שזה מפחיד אותי ובדרך כלל אני עוצרת את זה, חלמתי שאני בחדר חשוך עם הרבה אנשים שצריכים לעשות איזשהו מופע כל אחד, מין תחרות כזו, ואז איזו ילדה עם מראה פריקי כזה, עצרה את כולם ושאלה אם הם יודעים איפה חבר שלה (היא גם אמרה את השם שלו), היא הייתה דמות קצת רעה. ואז היא אמרה שהוא כאן בין כולם, היא אמרה שהעיניים שלו כאן ליד אחד האנשים (הוא כאילו היה מת ומפורק או משהו כזה). אחר כך היא התחילה לצרוח ואז הגוף שלי התעורר והעיניים שלי נפקחו, הייתי ערה אבל לא יכולתי לזוז (זה קורה לי הרבה כשיש לי חלומות כאלה, הם ממשיכים גם כשאני ערה ומודעת להכל.. ופשוט לא יכולה לזוז ולדבר), היא המשיכה לתרוח גם כשהייתי ערה, ואז היא התחילה ללחוש שוב ושוב את השם שלי, עד שהצלחתי לזוז. ככה בעצם החלטתי שאני חייבת לשאול אתכם מה דעתכם... תמיד הפעמים שזה קורה לי כל כך מפחידים אותי והלב שלי פועם ממש מהר, אבל אף אחד לא עוזר או יכול להסביר לי מה זה בעצם. ועוד משהו שאני חייבת לדעת, אם זה באמת דמויות שמתקשרות איתי איך אני יכולה לדעת אם הן טובות או רעות. תמיד הייתה לי גם תחושה רעה לגבי זה. אם הן רעות יש דרך לגרום להן להפסיק? אשמח מאד לתשובות מכם :) שיהיה לכם יום טוב!

הדוכיפת ציפור מקסימה עם כתר על הראש

לא במקרה בחרת לך את הניק הזה
ולעצם שאלתך. הרושם שלי הוא שמישהי מאוד צעירה מהתלת בך, אולי נשמה של ילדה שנפטרה או אישיות ילדותית של אדם כלשהו. היא לא הצליחה להתעלות וכמו נשכחה בין ה"תחנות" ואף רכבת לא עוצרת איפה שהיא נמצאת. אז הלב שלך נותן לך לגרש אותה? את יכולה לבקש ממנה יפה לעזוב ואם תשימי לידך מאוורר, היא גם לא תוכל להחזיק מעמד זמן רב ליד מיטתך (כמו נר דולק שיכבה ברוח). אבל לדעתי עדיף, גם בשבילך, לעזור לה להתעלות למקום גבוה יותר ולחצות את שורת ה"צעיפים" שבין פה לבין שם. תדליקי נר נשמה למענה ותקראי פרק בתהילים, מהתקופה שבה המלך דוד היה נע ונד, זה יסביר לה את מצבה. תדברי איתה ותסבירי לה שעליה לחזור הביתה, ששם מחכים לה. אם עדיין קשה לך, השאירי רדיו פועל ליד מיטתך כל הלילה על ווליום נמוך, גם זה יעזור. ותדווחי מה קורה איתך.

דוכיפתה

New member
קודם כל תודה רבה לך על התגובה!

זה נשמע קצת מפחיד להתעסק עם זה.. תמיד מזכיר לי קצת את השדים של אמילי :) אני מקווה שזה לא ככה... :) אם זו באמת נשמה שצריכה עזרה אני אשמח לעזור לה (זה הרי מה שהיא רוצה ממני), אבל אני קצת מפחדת שזה נשמה שיכולה גם לפגוע.. לא סיפרתי על המקרה שהיה לי עוד חלום מהסוג הזה.. באותו לילה ישנתי ממש מתחת למנורת תקרה שלי (כלומר שהראש שלי היה ממש מתחת למנורה) ישנתי עם הפנים כלפי מעלה (אני בדרך כלל לא ישנה ככה כי אני מרגישה חשופה לדברים כאלה, זה תנוחה שהרבה יותר מתקשרת עם העולם) וחלמתי שמשהו גורם להבזקי חשמל כחול בכל החדר (המנורה כמובן הייתה כבויה במציאות). בבוקר כשקמתי המנורה לא פעלה אבל לא רק שהיא נשרפה גם כל בית המנורה היה הרוס והיה צריך להחליף אותו.... נשמע קצת הזוי לא? אוף.. מה אתם אומרים על זה?

תשתדלי לשחרר את הפחד לאוויר העולם

פחד לא עושה טוב אלא במקרה חרום כשצריך להחליט אם להיאבק או לברוח. בחיים השיגרתיים אנחנו ממש לא זקוקים לפחד. ככל שתצברי ידע בתחום, תראי שאפשר לשלוט במצב וברגשות. ביחס לחלום הנוסף, ייתכן שקרה ההיפך, שהיו בחדר הבהובים של הנורה המתקלקלת, שהשתקפו לך בשנתך כחשמל כחול. יש פה חשמלאים שיסבירו לך שקצר יכול לקרות גם כשהנורה כבויה.

למעלה