מאפינס טונה. חומוס בשר. סלטים וקוגל ירושלמי - רק שזה לא מנה אישיתתכניות הארוח שלנו השתנו ומשפחה שהיתה אמורה לארח אותנו, בסוף מגיעה אלינו לצהריים . צריכה רעיון נחמד למנה ראשונה אישית , לא מסובך מידי כי אני עם נקע…
החלמה מהירה!תכניות הארוח שלנו השתנו ומשפחה שהיתה אמורה לארח אותנו, בסוף מגיעה אלינו לצהריים . צריכה רעיון נחמד למנה ראשונה אישית , לא מסובך מידי כי אני עם נקע…
יש צלי בקר בנוסח מרוקאי עם פרות יבשים, לזניה בשרית, תוספות ירק מסימני החג ,חצילים אפויים,סלט כרוב ואולי עוד משהו ככל שהרגל תאפשר…החלמה מהירה!
מה יש במנה עיקרית?
נשמע רעיון טוב אבל לא הייתי הולכת ממש על סלט ירוק אלא על ירוק יותר סמלי עם נתחי סלמון ותפוח.אני
יש צלי בקר בנוסח מרוקאי עם פרות יבשים, לזניה בשרית, תוספות ירק מסימני החג ,חצילים אפויים,סלט כרוב ואולי עוד משהו ככל שהרגל תאפשר…
חושבת על סלט ירוק עם נתחי סלמון ותפוח למנה הראשונה.
סלט חסה ותפוחים עם קוביות סלמון – Super Good
www.supergood.co.il
למה את מתכוונת ירוק יותר סמלי?נשמע רעיון טוב אבל לא הייתי הולכת ממש על סלט ירוק אלא על ירוק יותר סמלי עם נתחי סלמון ותפוח.
מבחינת יחסי הכוחות - שהירוק לא יהיה הכי דומיננטי. שלא ירגישו ערימה גדולה של חסה שבתוכה צריך לחפש כדי למצוא איזו חתיכת סלמון. כי יש גם סלט כרוב ועוד סוגי ירקות. הסלט הזה נשמע מעולה ומיוחד.למה את מתכוונת ירוק יותר סמלי?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.