צריכה את עזרתכן במציאת
לבת של

צריכה את עזרתכן במציאת ../images/Emo77.gif לבת של

חברים (טובים טובים
) שהחודש תהיה בת שנה (איך שהזמן רץ......). יש להם כבר בת גדולה בת 3 ופועל יוצא מזה שיש להם כמעט כל מה שקשור לילדים עד הגיל הזה. אז בבקשה תהיו יצירתיים ותנו לי רעיונות ממש ממש טובים כי אני רוצה מתנה טובה, קולעת ומיוחדת. תודה תודה תודה
, שירלי.

Iris-1

New member
אם יש להם את קומפי אולי תוכנה

חדשה לגיל שנה יצאו עכשיו 4 דיסקים חדשים חדשים. וזו בהחלט השקעה וגם מתנה מיוחדת ויגידו לך המון תודה. מלבד קומפי את יכולה ללכת על ערכות יצירה לשתי הבנות כמו שוקולד, בית בובות, יציקות גבס ולא חסרים רעיונות בתחום הזה. אפשר גם ספרים אבל זה כבר מתנה לא מיוחדת אלא אם כן יצאו ספרים ממש מיוחדים. אולי קלטת וידאו חדשה גם בתחום הזה יש הרבה מבחר בזמן האחרון מעל למה שהיה כשאני קניתי וקיבלתי מתנות. אבל שוב אני ממליצה לך בכיוון של המחשב. איריס.

תודה אבל צריכה רעיונות נוספים אם יש

אז אני מקפיצה את ההודעה למעלה כי זה נורא חשוב לי וקצת דחוף גם... שירלי.

היי שירלי בוקר טוב../images/Emo42.gif

עמית שלי בן 10 חודשים ואני יכולה לומר לך מה הייתי רוצה לקבל
אז ככה..יש את בית הפטריה של מולטו..היא חדשה כך שבספק אם יש להם.. יש את ACTIVITY TABLE של פישר פרייס...העניין הוא שזה גם רהיט וגם שולחן פעילויות..כנ"ל גם הפטרייה... ואם לא בכייון הזה אז שמלה יפה, בגד, ספרים..יש את "פינוקי ומסתכל ומקשיב"..שאהוב עלינו במיוחד ויש עכשיו את"פינוקי יוצא לטיול"..ו"פינוקי לומד לספור"..אלה פשוט דברים חדשים..שלא בטוח שיש להם.. יום נעים ונשתמע

Iris-1

New member
הלכתי לחפש וזה מה שמצאתי לך.

אז ככה: משחקי מחשב: האחרונים שהילדות שלי קיבלו ומאד מאד אוהבות זה פוקומונים בדיסק אחד שהורדנו מהאינטרנט יש טריויה (אולי לא לגיל שלהן), יש תשבצים ולוחות צביעה (מאד מאד אוהבים אצלי) ואפשר בלוחות הצביעה להגדיל את הפוקומונים ועוד כל מיני דברים מצחיקים. כמובן יש את פוקס קיד - זה דיסקט שלם של צביעה עם המון המון חלקים נחמדים. חלקם זזים, חלקם ביחד סתם יוצרים תמונות נחמדות. (רותם מתה על זה גילינו את זה בשנה שעברה ועדיין זה בתוקף אצלנו). בקשר לקלטות וידאו שאמרתי: יצאה חדשה שאפרת אוהבת מאד של ד"ר סוס של חתול תעלול מאד מאד נחמד וזה מתחיל מגיל 3. ככה שאני בטוחה שאין להם את זה. כמובן כל ספרי פינוקי שהם חדשים מאד ואין להם. כנסי לחנות שילב וגם שם יש המון דברים חדשים שיצאו השנה בכייף. היא בת שנה אמרת יש פזלים מעץ ומפלסטיק, יש את סוזי ששרה ומנגנת (רק שזה באנגלית). בקיצור כדאי קצת ללכת לחרוש את החנות. יום הולדת שמח לך ושוב הקפצתי לך את הידיעה לראש העמוד. איריס.

../images/Emo77.gifלבת שנה

לפי דעתי את יכולה לתת להורים תלושי שי של שילב, או סטימצקי (זה הזמן לסיפורים ראשונים לא?) או משביר או תו הזהב ושהם יקנו מה שהם רוצים. גם יפה גם שימושי ואני תמיד מעדיפה לבחור לבד...

ר-חלי

New member
כלי אוכל יפים במיוחד

שיהיו רק שלה קלטת וידאו מהחדשות ספר עם אפשרות החלפה

למעלה