צריכה את עזרתכן הפטריוטית

תולי01

New member
צריכה את עזרתכן הפטריוטית ../images/Emo104.gif../images/Emo13.gif

השבוע מתקיימת תחרות האנטי ולנטיינ'ס דיי באתר של רשת בלוגריות הלקים ואני מאוד מאוד מקווה לייצג אותנו בכבוד ולזכות בה
הכנתי מניקור מיוחד לתחרות הזאת וישבתי עליו שעות ואני ממש מקווה שתחשבו שהוא מייצג אותנו בכבוד בתחרות ! כתבתי את כל הפרטים בבלוג, אז אם אתן רוצות, אתן יכולות לקרוא הכל בפוסט הזה. וגם אם לא בא לכן לקרוא הכל, אני מצרפת לכן קישור ישיר לאתר של ההצבעה - צריך רק ללחוץ על כפתור. בבקשה תצביעו לי ! (נכון שאני לא מבקשת הרבה ?
פולניה) אני ממש רוצה לשים אותנו על המפה ! (ולמי שלא בטוחה למה להצביע - המניקור שלי הוא בתמונה הראשונה ולמטה צריך להצביע ל- Tuli's Nails
)

צונית

New member
WOW! ../images/Emo99.gif

תולי זה מהמם!!! אין בכלל תחרות, המניקור שלך לא רואה את שלהן בכלל! איזה השקעה, איזה דיוק! גם מבחינת שילוב הצבעים, שלך הכי יפה ואסתטי לעין. אהבתי ביותר, הצבעתי בלב שלם, ואני קוראת לשאר חברות הפורום להיכנס ולהצביע גם!
לא יכול להיות שלמניקורים האחרים שלא מתקרבים אפילו לזה של תולי - יהיו יותר קולות.
GO GO FORUM POWER!!

תולי01

New member
תודה רבה רבה לשתיכן ../images/Emo24.gif

וצונית - עשית לי היום עם מה שכתבת, את כזאת מקסימה ! GO GO FORUM POWER !
הבנתי שאני בינתיים במקום השני עם פער גדול, אז אני מקווה שיהיה אפשר להתחרות בזה
אני לא יכולה להיכנס, אבל אני אשמח לשמוע עדכונים מאחרות
ושוב - תודה רבה רבה !!!

צונית

New member
עדכונים חמים מהשטח

אז בהתחלה היה פער גדול כביכול (היו לך שש הצבעות ולNAIVE משהו 17, שזה היה פער של כמעט שלושים אחוזים). עכשיו יש לך 13 הצבעות ולה עדיין 17 כך שהפער ביניכן הוא כולה של 4 הצבעות, וזה פער של עשר אחוז. נצמצם אותו in no time

סקרמנטה

New member
הצבעתי ../images/Emo140.gif ואת עכשיו מובילה (34%)

בזכותך! ולא בחסדי אחרים... :) העבודה שלך באמת מהממת. מאוד מאוד יפה! כל הכבוד! ואין בכלל מה להשוות לעבודות האחרות, שהן אמנם יפות אבל... לא לרמת התחרות :)

תולי01

New member
תודה רבה - אתן נהדרות ../images/Emo24.gif

איזה תותחיות על אתן ! בהחלט GO GO FORUM POWER (זהו, אימצתי...חחחחח)
שימחתן אותי כל כך עם התגובות המפרגנות שלכן, כמעט חיבקתי את המסך
ממש הרגשתי גאוות יחידה - כנראה שאין על הטעם הישראלי
היום אני כבר יכולה לראות את התוצאות ונכון לעכשיו אני מקום שני, ו- gildedangel במקום הראשון אז נראה איך יתפתח השבוע.

למעלה