צריכה את עזרתכן

shelycat

New member
צריכה את עזרתכן../images/Emo19.gif../images/Emo110.gif

לחמותי יש יום הולדת בקרוב וחשבתי להכין לה (אם תשרה עלי הרוח והכל ימשיך להיות טוב) אולי השנה לחרוג ממנהגי ולארגן לה מתנה. אתמול היא הזכירה בפני שהיא רוצה ללמוד להכין סושי, מי שהיא מכן אולי מכירה ספר הדרכה/בישול לסושי? חשבתי אם אני אמצא ספר מתאים בנושא אולי לארגן לה גם ערכת הכנה לסושי (מטיב טעם או מהמכולת הסינית).

Hadar p

New member
ואולי לרשום אותה לסדנת סושי?

אני תכף אחפש לך קישור!

Hadar p

New member
הנה רשימת הסדנאות שיש בפורום

מתכונים. אם אני לא טועה יש שם סדנת "סושי למתחילים" ב- 28/11 אבל בטח אם תצרי קשר תוכלי לדעת מתי הסדנא הבאה! ותכף אני מקשרת עוד...

גיוש קיבל במתנה סדנת

בישול של תדמור (הוא הולך ללמוד להכין ציפורים מתות, רק בגלל שאני לא אוכלת כאלו
) אז שבוע הבא אני אוכל להגיד לך איך הם שם. יש של "אן-אומנות המטבח" טל´ 09-9513366 אין להם אתר, אבל אפשר למצוא את הפירסום שלהם ב"על השולחן". סדנא כזו עולה בערך 300 ש"ח. הגיליון האחרון שלהם הוא על הכנת סושי(33 ש"ח), יותר על מיצרכים מאשר אופן ההכנה והם גם רושמים ם שניתן לקנות ערכה (אורז, אצות נורי, מחצלת גילגול ועוד כמה דברים) בערך 150 ש"ח. (תבדקי את החנות המקוננת באתר). אז תלוי בתקציב שלך את יכולה לקנות לה את הדברים או לקנות סדנא, או שניהם ביחד.

shelycat

New member
מישהי אולי ..........

מישהי מכן אולי עלעלה ב"על השולחן" בנושא סושי ויכולה לתת לי חוות דעת עם אפשר ללמוד מזה להכין סושי? האם הגיליון "שווה" ומתאים לעיניין?

Hadar p

New member
אני לא...אבל ממש לא קשה להכין סושי

אני פשוט יום אחד קניתי את המצרכים והוצאתי מהאינטרנט סדנא כזו כתובה (אני אנסה לחפש לך אותה) ועשיתי לבד! לדעתי זה ממש פשוט! אגב אני קניתי בתאילנד ערכת סושי..... בכל סופר רגיל יש היום מדפים עם מוצרים ומצרכים לסושי.....

ממש לא

הגיליון מאד יפה ויש אינפורמציה בסיסית טובה, כמו מילון מונחים על כל המרכיבים שאנחנו לא מכירים וגם איפה אפר לקנות וטיפים כו´ אבל ממש ממש אין "הוראות הכנה". יש כמה מתכונים, אבל זה כבר לאנשים לשמדו לפלט דגים ולהכין את האורז הדביק וכו´. זה יכול להיות חלק מערכת הכנה כי זה נותן בסיס טוב למונחים, אבל לא תחליף לספר אחר עם הוראות או סדנא.

אתי@

New member
אין לי רעיונות

אבל רציתי להגיד שאני שמחה שהענינים משתפרים בינכן
שימשיך ככה

אמיקה

New member
יש תוכנת מחשב מעולה לסושי

אני מצאתי ב"באג" (לפני כמה שנים, אבל ראיתי אותה גם אח"כ בחנויות) - זה ערכה של שני דיסקים CD שיש בה אינספור מתכונים לסושי, דרכי טיפול בדגים, תיאור כל פריט מזון וכלים אפשרי , דברים כמו איך מכינים חביתה יפנית או כבושים יפנים או כל מיני כאלו. יש שם גם פרק לא קשור לקיפולי נייר. ממש מעולה. התוכנה באנגלית.

Hadar p

New member
סדנאות ב"אן אמנות במטבח"

מקווה שאני לא מציפה אותך.... 01/12/02 סושי מכל סוג וגוון וסשימי - סדנא מעשית עם סאלי סרין סו ניגרי, מאקי, קונוס, סשימי ואינרי יום א‘ 20:00 - 17:00 מחיר: 230.00 19/12/02 ארוחת סושי - סדנא מעשית עם אוסנת איתו מרק מיסו, תבשיל טופו, רל, רול הפוך וקונוס יום ה‘ 20:00 - 17:00 מחיר: 230.00 הכתובת: אן - אומנות במטבח צמרות 2 הרצליה 46424 טלפון: 9513366 - 09 פקס: 09-9511198

יעלי2

New member
אל תקני לה ספר תלכי על הסדנא

לי יש ספר בבית כבר 3 שנים ולא נגעתי בו ואני אוהבת סושי ואני יצירתית במטבח. תני לה משהו אקטיבי כמו סדנא וככה לא יהיו לה מחסומים מהדבר. כמו כן יפנו אותה איפה להשיג את המצרכים והחומרים ויתנו לה טיפים טובים. נ.ב. קניתי לאמא שלי תלוש מתנה להשתתפות באחת מעשרות הקורסים של אן אומנות הבישול וזה לא עלה לי 300 ש"ח. זה עלה לי משהו כמו 180.

shelycat

New member
אז תראו מה העלתי בחכתי....

בעיקרון אני מתכוונת להדפיס לה את הקובץ הזה מ YNET+עוד כמה מתכונים ושכאלה ולהוסיף את זה אולי לערכת סושי שאני הרכיב או אקנה בטיב טעם או במכולת הסינית.

למעלה