אורית של החמישיה
New member
צריכה את עזרת המומחיות כאן
היי
הקטנה שלנו חוגגת בת מצווה בקרוב,ודי מתעקשת על בתמצווש כמו החברות..
בעלי ואני-ממש לא "אנשי אולמות"... לילדים הגדולים חגגנו בטיול וארוע מצומצם בגינה שלנו. כנראה שהפעם אין ברירה וזה יהיה באולם.
השאלה שלי-איפה אמצא שמלה?...(בשבילי)
יש כמה מגבלות.. אנחנו גרים באיזור הצפון,וברור לי שאצטרך להגיע לתל אביב. בד"כ לא לובשת שמלות,אבל לא מתנגדת עקרונית.. רוצה שמלה ארוכה. בפירוש לא "שמלת אוסקר". משהו פשוט יחסית,לא נצנצים וכו.. חלק עליון צמוד,עד המותניים,וחלק תחתון קצת מתרחב,לא הרבה. אין לי הרבה סבלנות לשופינג.. מודדת 4-5 בגדים,ומיציתי.. כשרואה ומודדת-אין התלבטות. ישר יודעת אם רוצה את זה או לא.
לאור כל הנ"ל
אשמח להכוונה,איפה לחפש. לא מכירה חנויות בתל אביב. ברשתות לפי מה שראיתי עד עכשיו-לא אמצא.
יש לי כמה חודשים,רוצה לחפש בלי לחץ. גם לא יכולה להגיע למרכז המון.
תודה
היי
הקטנה שלנו חוגגת בת מצווה בקרוב,ודי מתעקשת על בתמצווש כמו החברות..
בעלי ואני-ממש לא "אנשי אולמות"... לילדים הגדולים חגגנו בטיול וארוע מצומצם בגינה שלנו. כנראה שהפעם אין ברירה וזה יהיה באולם.
השאלה שלי-איפה אמצא שמלה?...(בשבילי)
יש כמה מגבלות.. אנחנו גרים באיזור הצפון,וברור לי שאצטרך להגיע לתל אביב. בד"כ לא לובשת שמלות,אבל לא מתנגדת עקרונית.. רוצה שמלה ארוכה. בפירוש לא "שמלת אוסקר". משהו פשוט יחסית,לא נצנצים וכו.. חלק עליון צמוד,עד המותניים,וחלק תחתון קצת מתרחב,לא הרבה. אין לי הרבה סבלנות לשופינג.. מודדת 4-5 בגדים,ומיציתי.. כשרואה ומודדת-אין התלבטות. ישר יודעת אם רוצה את זה או לא.
לאור כל הנ"ל
יש לי כמה חודשים,רוצה לחפש בלי לחץ. גם לא יכולה להגיע למרכז המון.
תודה