צריכה את עצתכם

צריכה את עצתכם

לאחרונה אני מאוד מדוכאת ובעצבים נוראיים בגלל העבודה שלי. כרגע אין לי משהו אחר. כואב לי שמתייחסים אלינו שם כעבדים ואין לנו זכויות אלא רק חובות. העבודה היא קשה מבחינה נפשית וגופנית. הם מדליקים שם את המיזוג המרכזי פעם על קור נוראי ופעם על חום. הגוף שלי משתגע מזה. גם אני משתגעת מזה. הייתי כבר חולה פעמים מזה בחודשיים האחרונים. אני יודעת שזוהי רק עבודה זמנית עד שאסיים את המבחן האחרון שלי ואמצא עבודה אחרת, כי אצלנו בעיר קשה למצוא עבודה וזה מאוד חבל. אני רוצה למצוא דרכים כן להירגע אחרי 9 שעות עמוסות של עבודה קשה. אני צריכה מכם עצות איך להירגע ומה לעשות, כי נמאס לי להרגיש ככה. אני פוחדת להתפרק.

אני לא מבינה למה את מרגישה שאת צריכה

עיצה דווקא מפורום הסוד. אם הבעיה היא במיזוג, תפתרי אותה ע"י התלבשות בשכבות. כשמקררים תלבשי מעיל וצעיף, גם אם זה בקיץ, וכשמחממים, תלבשי גופיה, גם אם זה באמצע החורף. זה לא פתרון אופטימלי, אבל זה יקל עליך. איך להרגע? כל אחד והדרך שלו. תקשיבי למוסיקה שאת אוהבת, תבקשי ממישהו שיעשה לך מסאג', תקראי ספר טוב (אם כי, אני לפחות לא מסוגלת לקרוא בתקופות שאני לומדת, כי אם אני מסוגלת לקרוא, אז אני כבר קוראת חומר מקצועי), תראי טלוויזיה. את יודעת מה מרגיע אותך הכי טוב. אז מה בעצם את שואלת שקשור לסוד?

דווקא מפורום הסוד

כי ראיתי את הסוד והוא נותן עצות איך לשנות את המציאות על מנת להרגיש טוב עם עצמך ועם סביבתך.

doingood

New member
תזכרי שיש לך את עצמך

את יכולה גם לקחת משהו איתך שיזכיר לך, כמו אבן או חפץ שיש לו משמעות עבורך ולשים בכיס. אפשר גם למצוא מישהו קרוב לדבר איתו ולשתף אותו. איך עוד את יכולה למצוא פורקן לקושי?

lir67

New member
לשאלתך

את אמורה לדמיין את עצמך יושבת בעבודה שלך ומרגישה שלווה ונעימה את מרגישה שהטמפרטורה בדיוק לצרכים של הגוף שלך וזה נעים לך את חוזרת הביתה מלאת אנרגיה ומוכנה לשעות נוספות של פעילות הפנאי שלך זה באופן כללי, קצת מזכיר דמיון מודרך אבל זה בעצם גם דומה לסוד ייתכן שזה יגרום לשינויים ביקום שייגרמו לשינוי במערכת המיזוג וייתכן שזה ישחרר בך משהו שעוצר ממך לגשת לאחראי הלוגיסטי של הבניין ולטפל בעניין אני דימיינתי את עצמי לפני חודש אוחז באופנוע חדש, והיום יש לי אופנוע חדש, בדיוק כמו בסרט באמת. אופנוע 125 סמק מסוג קימקו זה לא אומר שלא הייתי צריך ללכת לסוכנות ולעשות נסיעת מבחן ולהשוות מחירים ולרכוש אותו כנראה שהשימוש בסוד שיחרר משהו שהביא לפעולה הזו מקווה שעזר לך ל.

פנינה51

New member
היי

כפי שאמרה לך מיתר נדיר תלבשי בגדים בהתאם לטמפרטורה ומלבד זה ,תתמקדי במציאות חיובית על זה מדבר הסוד יקירתי

kikona126

New member
../images/Emo10.gif

נעלמה ההודעה שכתבתי לך, וגם התשובה ששלחתי לי... בקשר ל"זמן אומן" ... מעניין אותי לדעת מה היתה התגובה שלך... (יש מספר תקלות בפורום לא אנחנו מוחקות הודעות.)

למעלה