LightMyWay
New member
צריכה את עצתכם
קודם כל שלום לכולם!
הרבה זמן לא כתבתי בפורומים והפעם אני חושבת שעצה לא תזיק לי.
אני עובדת כבר מעל שנה בחברה שמאוד מעריכים אותי בה ורכשתי בה הרבה חברים.
אני מאוד אוהבת את האנשים בה ואת מהות התפקיד שלי, אך לצערי הרב כחלק מהתפקיד ומסגרת השעות שלו אני חווה לא מעט מתחים ולחצים.
אני יודעת שהמתחים האלה לא טובים לבריאות שלי וזו רק שאלה של זמן עד שאאלץ לעזוב.
ברגעים שאני עושה בהם דברים בקצב שלי ולא מאיצים בי אז אני מאוד מסופקת מהעבודה וברגעים שיש יותר עומס אז יש בי לחץ מתון כזה שככל שהדד ליין מתקרב גם עולה.
אני יודעת שיהיה לי מאוד קשה לעזוב כי נקשרתי מאוד לאנשים סביבי.
הצוות שלי הם כמו אחים בשבילי וכך אני מרגישה גם עם הרבה עובדים אחרים במקום.
אני יודעת שלא בכל מקום בהכרח יהיה לי צוות כזה וגיבוש דומה ושיתוף פעולה כמו שיש לי במקום הנוכחי.
ככל שהזמן מתקדם נראה שההחלטה הופכת להיות בלתי נמנעת.
בימים האחרונים הוצעה לי הצעה על ידי ידיד מהעבודה שיש לו חבר שמגייס עובדים לשלוח קו"ח למקום אחר עם תפקיד דומה.
ההורים שלי מצד אחד אומרים לי לשלוח, מצד שני לא אוהבים את העובדה שההצעה הגיעה ממישהו שעובד איתי.
הם מפחדים שידלוף מאותו ידיד שעובד איתי שאני מחפשת עבודה ושהעובדה הזאת תשים אותי באור שלילי במקום העבודה שלי.
מצד אחד אני יכולה להבין אותם, מצד שני אני בטוחה שאנשים שעובדים איתי מודעים למתחים שאני חווה ובינם לבין עצמם יבינו ומצד שלישי מרבית הסיכויים שזה לא ידלוף מאותו ידיד.
אני קצת מבולבלת.
למרות שנראה בין השורות שההחלטה הנכונה היא לעזוב היא מלווה בהרבה קושי.
חיפוש מקום חדש נדחה עד עכשיו כל פעם בתירוץ חדש.
אז מה דעתכם?
קודם כל שלום לכולם!
הרבה זמן לא כתבתי בפורומים והפעם אני חושבת שעצה לא תזיק לי.
אני עובדת כבר מעל שנה בחברה שמאוד מעריכים אותי בה ורכשתי בה הרבה חברים.
אני מאוד אוהבת את האנשים בה ואת מהות התפקיד שלי, אך לצערי הרב כחלק מהתפקיד ומסגרת השעות שלו אני חווה לא מעט מתחים ולחצים.
אני יודעת שהמתחים האלה לא טובים לבריאות שלי וזו רק שאלה של זמן עד שאאלץ לעזוב.
ברגעים שאני עושה בהם דברים בקצב שלי ולא מאיצים בי אז אני מאוד מסופקת מהעבודה וברגעים שיש יותר עומס אז יש בי לחץ מתון כזה שככל שהדד ליין מתקרב גם עולה.
אני יודעת שיהיה לי מאוד קשה לעזוב כי נקשרתי מאוד לאנשים סביבי.
הצוות שלי הם כמו אחים בשבילי וכך אני מרגישה גם עם הרבה עובדים אחרים במקום.
אני יודעת שלא בכל מקום בהכרח יהיה לי צוות כזה וגיבוש דומה ושיתוף פעולה כמו שיש לי במקום הנוכחי.
ככל שהזמן מתקדם נראה שההחלטה הופכת להיות בלתי נמנעת.
בימים האחרונים הוצעה לי הצעה על ידי ידיד מהעבודה שיש לו חבר שמגייס עובדים לשלוח קו"ח למקום אחר עם תפקיד דומה.
ההורים שלי מצד אחד אומרים לי לשלוח, מצד שני לא אוהבים את העובדה שההצעה הגיעה ממישהו שעובד איתי.
הם מפחדים שידלוף מאותו ידיד שעובד איתי שאני מחפשת עבודה ושהעובדה הזאת תשים אותי באור שלילי במקום העבודה שלי.
מצד אחד אני יכולה להבין אותם, מצד שני אני בטוחה שאנשים שעובדים איתי מודעים למתחים שאני חווה ובינם לבין עצמם יבינו ומצד שלישי מרבית הסיכויים שזה לא ידלוף מאותו ידיד.
אני קצת מבולבלת.
למרות שנראה בין השורות שההחלטה הנכונה היא לעזוב היא מלווה בהרבה קושי.
חיפוש מקום חדש נדחה עד עכשיו כל פעם בתירוץ חדש.
אז מה דעתכם?