צריכה את עצתכם

lula12

New member
צריכה את עצתכם

אני עובדת בחברה גדולה מאוד בתפקידת מזכירת אגף. תפקיד שהוא מאוד קשה לביצוע ולא מההיבט המקצועי, אלא מההיבט הנפשי. אני תמיד צריכה לרצות את כולם, לא מדברת על העומס העצום שיש לי, זה פשוט מטורף, אני אחראית על האדמינסטרציה, חשבוניות וכל מה שקשור לתשלומים, טיפול בעובדים הן במטה והן במרחבים, יומנים, המון אימלים ביום ( זה מטורף ), טיפול בהיבט המקצועי של העובדים ( רווחה וכו' ), הסכמים, הזמנות וכו' ובאמת יש עוד המון.... העניין הוא שאני מרגישה די מנוצלת לפעמים, לא מוערכת כמו שצריך למעט המנהל שלי שהוא לא הישיר שבאמת משתדל ועוזר. האנשים שם קשים, המון מניפולציות, ריכולים, אחת שמה רגל לשניה - בקיצור - מגעיל ! הצרה הגדולה היא שאני בסביבת נשים ולא קצת והן כבר ניסו "ללכלך" מאחורי גבי ואני יודעת זאת. אני נמצאצ גם בסיטואציה שקשה מאוד להוכיח תפוקות והערכה. לא נעים לי שם וחבל כי זה תחום אהוב עליי והייתי רוצה להשתלב בו. מה אתם מייעצים ???

היי../images/Emo140.gif

כמה זמן את עובדת בחברה הזו
האם יש לך ניסיון קודם
האם את מרוצה מהמשכורת ומשעות העבודה
האם יש מישהי/מישהו שמבין אותך ועוזר לך
ברוכה הבא

lula12

New member
היי

אני עובדת שם כחצי שנה. יש לי נסיון קודם אבל לא בתחום הספציפי הזה. המשכורת בסדר, לא כפי שאני מצפה עקב מה שאני נותנת, אבל זה כבר נושא בעייתי באופן כללי. אני עובדת 9 שעות ומשכורתי היא : 5100 נטו, כמובן כולל שעות נוספות לפעמים. העבודה שם מאוד תובענית ולכן דורשת שעות רבות. יש מישהו שמבין אותי, אבל לא תמיד הוא יכול לעזור.

lula12

New member
תראי, יש הרבה יתרונות בחברה,

אבל כשאני עובדת בתנאים אלו, זה לא קל.

עונה../images/Emo26.gif../images/Emo13.gif

אתייחס למה שאמרת בנקודות ובסיכום:
את אומרת שהתפקיד מאוד קשה לביצוע ולא מההיבט המקצועי, אלא מההיבט הנפשי. את תמיד צריכה לרצות את כולם, לא מדברת על העומס העצום שיש לך, זה פשוט מטורף, את אחראית על האדמינסטרציה, חשבוניות וכל מה שקשור לתשלומים, טיפול בעובדים הן במטה והן במרחבים, יומנים, המון אימלים ביום ( זה מטורף ), טיפול בהיבט המקצועי של העובדים ( רווחה וכו' ), הסכמים, הזמנות וכו' ובאמת יש עוד המון.... כל מה שרשמת מאפיין עוד מלא עובדים/עובדות באותו תפקיד כמו שלך. גם אם תעברי למקום אחר באותו תפקיד יהיה עלייך פחות או יותר את אותו עומס נפשי. תסתכלי על הצד החיובי שהוא: 1. עיניין בעבודה 2. מגוון תחומים כך שלא משעמם לך. 3. תנסי לא לקחת על עצמך עוד מטלות. תגידי שגם כל אין לך זמן, אלא אם כן תובטח לך העלאה בנוסף. מצד שני תשתדלי: 1. להפחית בשעות העבודה הנוספות. תעבדי 9 שעות ותמשיכי לעיסוקייך האישיים והחברתיים. כך תצברי כוחות ליום הבא. 2. תשמרי על יחסים טובים עם הבוס ועם חברים לעבודה שאת מעוניינת בקירבתם. 3. תקחי הפסקות של מספר דקות בתדירות גבוהה יותר. 4. תנסי לסדר את סביבת העבודה שלך שתהיה נעימה ורגועה יותר. במקביל תרשמי בדף נייר בבוקר את סדר העדיפות שלך מבחינת מטלות, ותורידי הילוך בלחץ. תנסי לדחות את הדברים שאפשר. את לא סופרוומן, אף אחד הוא לא כזה.
העניין הוא שאת מרגישה די מנוצלת לפעמים, לא מוערכת כמו שצריך למעט המנהל שלי שהוא לא הישיר שבאמת משתדל ועוזר. האנשים שם קשים, המון מניפולציות, ריכולים, אחת שמה רגל לשניה - בקיצור - מגעיל ! אם את מרגישה מנוצלת אז תקחי דף נייר ותרשמי את כל המטלות שלך, בנוסף תרשמי ליד כל מטלה מה אפשר לקצץ ממנה. תגלי שיש לא מעט מטלות שאפשר להוריד ועדיין העבודה תדפוק בצורה הטובה ביותר. בכל מקום יש מניפולציות, ויש ריכולים ואנשים מנסים לשים רגל אחת לשניה. תתעלמי, כי הרי את לא יכולה לסתום פיות. היחיד שצריך להיות מרוצה זה הבוס. אחת לכמה זמן שתמצאי לנכון תעדכני אותו על הישגייך. כך שהוא ילמד להעריך אותך יותר. אם לא תספרי, הוא לא ידע.
הצרה הגדולה היא שאני בסביבת נשים ולא קצת והן כבר ניסו "ללכלך" מאחורי גבי ואני יודעת זאת. אני נמצאת גם בסיטואציה שקשה מאוד להוכיח תפוקות והערכה. לא נעים לי שם וחבל כי זה תחום אהוב עליי והייתי רוצה להשתלב בו. מה אתם מייעצים ??? על מה הן יכולות לרכל? א. אל תשתפי את הרכלניות במעשייך. ב. אם את יודעת מי ריכלה ועל מה, תוכלי לסנן את חשיבות דבריה. אם יש אמת בדבריה או שקר. ואז תלמדי לא להתייחס אליה.
את עובדת שם כחצי שנה. יש לי נסיון קודם אבל לא בתחום הספציפי הזה. המשכורת בסדר, לא כפי שאת מצפה עקב מה שאת נותנת, אבל זה כבר נושא בעייתי באופן כללי. העבודה שם מאוד תובענית ולכן דורשת שעות רבות. יש מישהו שמבין אותך, אבל לא תמיד הוא יכול לעזור. אם את עובדת חצי שנה, תמשיכי לעבוד שם עד שתצברי יותר ניסיון בתפקיד.תנסי לא לעשות שעות נוספות כך שתרגישי שאת מקבלת שכר שמתאים להשקעה. תנסי לעשות סוויץ' בראש ולהתייחס לעבודה כמקום עבודה ולא מעבר לזה. זה לא המישפחה שלך, את חייבת לעצמך יותר ולא לחברה. אחרי 9 שעות עבודה, את ממשיכה בחייך, תשקיעי בעצמך כך תרגישי יותר טוב.

lula12

New member
תרשי לי לפרגן לך ולומר שאת מקסימה

ותודה על התייחסותך העשירה. אני באמת אוהבת את התחום שבו אני עוסקת וכן את העצמאות שלפעמים ניתנת לי. היות ואני אדם חברותי מאוד, אפילו יתר על המידה וזה ליווה אותי גם במקום האחרון, ואי לכך, זה לא קל מבחינה חברתית, אבל אמרת נכון, זהו מקום עבודה ואין הכל. מאוד חשוב לי ללמוד ולהתפתח וברור לי כי מילת הקסם היא : סבלנות וכמובן עבודה קשה. תודה רבה והלוואי ויהיו רק בשורות טובות !

אין בעד מה../images/Emo140.gif

רק תיזכרי לקחת דברים בפרופורציות, ולהתרכז גם בלימודים ובחיים האישיים. הכי חשוב זה להוריד הילוך בעבודה, ולא להתייחס לרכילויות.

למעלה