צריכה את עצתכן

צריכה את עצתכן../images/Emo22.gif

קודם כל שלום
אני בדרך כלל סמויה, אבל הפעם יוצאת לרגע מהצללים, כדי להתייעץ איתכן בעניין הצעת עבודה. אשמח מאוד לשמוע את עצותיכן החכמות (קצת חנופה אף פעם לא הזיקה
). אז ככה: אני אמא לשני מתוקים (1.5, 4) ובעלת תואר שני בתחום מסוים, ללא ניסיון. כבר כמה חודשים אני שולחת קורות חיים ולמרות עברי האקדמי המרהיב (באמת
, אבל למי אכפת), אף אחד לא חוזר אלי. כרגע עומדת בפני הצעת עבודה בתחום אותו למדתי, בנישה שמעניינת אותי במיוחד. עד כאן הכל טוב ויפה. מכאן קצת פחות:
מדובר במשרה חלקית - בין 1/2 ל1/3 משרה
מדובר במשרה זוטרה, בשכר זעום של 25 ש"ח לשעה, החזר נסיעות חלקי בלבד (הוצאה שלי של כמה עשרות ש"ח בשבוע, מתוך אותו שכר זעום)
ערב אחד מחוץ לבית - צריך סידור קבוע לילדים עד שאבא יגיע
אין הרבה אפשרויות קידום בחברה הספציפית הזו למי שלא רוצה לעבוד כל יום עד 18-19 בערב (קרי: אמהות
) ברור לי שהתנאים גרועים, אבל השאלה היא אם כדאי לספוג אותם ולהתחיל לעבוד, כדי לצבור ניסיון בתחום ולשפר את קורות החיים שלי, לצורך מציאת עבודה עתידית בתחום. מבחינה כלכלית, אנחנו יכולים לעמוד במשכורת הנמוכה, אבל לא להרבה זמן. אני ממש-ממש אשמח לכל תגובה ותובנה
(והערה פרנואידית - אם מישהי כאן שייכת למקום העבודה המדובר ומזהה אותי
- זה לגיטימי להתייעץ, לא?)

daldan

New member
מה יש לך להפסיד?

אם אין לך הצעות אחרות בדרך, עדיף לך להתחיל ממשהו לא? זה בהחלט יכול להוות קרש קפיצה להמשך , מה גם שאת נכנסת למעגל העבודה וזה כבר משפר את הרושם שאת יוצרת בראיונות עבודה. אני הייתי מתחילה ובמקביל ממשיכה לחפש משהו שיותר יתאים לך מבחינת ההכנסה והשעות.

חושחושה

New member
אני הייתי הולכת על זה, אך ורק כדי

לא לצאת ממעגל העבודה! אני ישבתי בבית, ומרגישה שהדרך חזרה למצוא עבודה, הולכת ומתרחקת ממני בצעדי ענק! בהצלחה במה שתחליטי.

תודה חושחשה../images/Emo140.gif

האמת שהייתי 4 שנים מחוץ למעגל העבודה ועכשיו אני כבר כמה חודשים בשוליו (עובדת קצת, במשהו זמני). הניסיון לחזור באמת מתסכל, אבל אני מנסה לשמור על אופטימיות
. שוב תודה, ו-
גם לך

תודה daldan, שאת מנסחת את זה ככה...

...אז די ברור שכדאי לי. מקווה רק שאצליח לא להיכנס לתיסכולים ומרירויות כלפי המקום. אני הרי יודעת לאיזה תנאים אני נכנסת (סמויה מנסה לעבוד על עצמה דרך תשובות בפורום
) תודה

daldan

New member
תסתכלי על כעל סטאז'

עבודה לצורך נסיון או לצורך הכנה למשהו טוב יותר. לפחות פסיכולוגית זה יכול לשפר את ההרגשה

עמית@

New member
תתחילי, ובמקביל תמשיכי לחפש.

לצבור ניסיון זה טוב, בעיקר בתחום שבו הניסיון הוא תנאי הכרחי לקבלה לעבודה (זה התחןם כזה? לא יודעת..) בכל מקרה, שווה להתחיל ולחפש במקביל.

תודה על התגובה

מדובר בתחום מחקר שווקים, אבל נראה לי שבכל תחום נדרש ניסיון. ובלי שום קשר -
המון מזל טוב סמוי ומאוחר להולדת דורון

משוש30

New member
../images/Emo6.gifהרגת אותי עם ההערה הפרנואידית

את לא במקרה בתחום הגיאוגרפיה? משכורת זעומה, אין עובדה אחרי תואר שני מרהיב וכד'...סתאאאאאאאאאאם השאלה אם זה תחום שהניסיון בעבודה הספיציפית הזאת מוסיף באמת לקורות חיים או לא? השאלה אם את צריכה להתחייב בעבודה? אם התשובות הן כן ולא בהתאמה אז שווה לך להתחיל לעבוד לצבור ניסיון ובמקביל לחפש עבודה אחרת. מה את מפסידה?

משוש30

New member
../images/Emo6.gifהרגת אותי עם ההערה הפרנואידית

את לא במקרה בתחום הגיאוגרפיה? משכורת זעומה, אין עובדה אחרי תואר שני מרהיב וכד'...סתאאאאאאאאאאם השאלה אם זה תחום שהניסיון בעבודה הספיציפית הזאת מוסיף באמת לקורות חיים או לא? השאלה אם את צריכה להתחייב בעבודה? אם התשובות הן כן ולא בהתאמה אז שווה לך להתחיל לעבוד לצבור ניסיון ובמקביל לחפש עבודה אחרת. מה את מפסידה?

לא גיאוג' אבל בלי קשר לעבודה ...

...המדוברת, אני עושה MA באוני' העברית. גם את עשית, נכון? ובקשר לעבודה, נדמה לי שהתשובות לשאלות שלך הן
ו-
בהתאמה ואני אקח את העבודה. זה תמיד עוזר שמישהו מסתכל על הסיטואציה מהצד, בצורה יותר שיטתית ופחות מעורבת רגשית. תודה

מעיןבר

New member
כבר ענו לך הכל (-:

אבל עכשיו שעשית צעד ראשון, צאי מהסמיות ותחליפי לנו לניק יותר ידידותי, הצטרפי אלינו וספרי עוד מעט על עצמך ועל חוויית ההוויה שלאחר הלידה שלך

sipor

New member
האמת לא יודעת , לי זה לא נראה.

הייתי מחכה עוד קצת ומחפשת משהו יותר מתאים, כאמור זה גם תלוי במצב הכלכלי שלך. ברגע שנכנסים למקום עבודה קשה לחפש ברצינות עבודה.

sipi1

New member
גם אני באותו כיוון

לא נשמע לי הגון להתחיל עבודה ובאותו זמן לחפש עבודה טובה יותר, לא אוהבת את הרעיון של שעות לא נוחות ותגמול לא מפתה, ואם אין לחץ כלכלי רציני - לא הייתי בוחרת באופציה הזו. זו דעתי, אבל מה שמתאים לך ולמשפחה שלך - רק את יודעת...

למעלה