צריכה את עצתכן

אוי, סיבכתן אותי...

שכחתי לציין בהודעה המקורית שאני מוכנה לקבל תגובות רק לכיוון אחד. לא חשוב איזה, העיקר שתהיו אחידות
. וברצינות - תודה על הארת הצד השני. קשה לי להחליט אבל אני נוטה לקבל את ההצעה וכפי שהוצע לי למעלה, לראות בה מעין סטאז'. אני רק צריכה לעבוד קצת על ענייני אגו, כי אני אעבוד בכפיפות לצעירים ממני, עם השכלה פחותה בתחום (אבל עם ניסיון, ואני מניחה שגם כישרון). תודה על העזרה

מאז

New member
תראי, חסר לי קצת מידע

הנטיה הבסיסית שלי היא לומר לך: בטח שתלכי על זה! אבל בכל זאת: מה שחסר זו קודם כל השוואה למשרות אחרות בתחום שלך: - האם השכר הוא זעום יחסית אליהן? נמוך אבל לא בהרבה? או שכל התחום הוא עם תנאים לא משהו? - לגבי הקידום: מה האפשרויות במקומות אחרים? האם את מתחילה כאן "נמוך" או ישר לתפקיד מעניין? (האם קידום מבחינתך זה כלכלית, ניהולית או תוכנית?) - שעות העבודה: עד כמה חריגות בתחום? (אגב - בעיני חצי משרה זה אידיאלי, והיה ברשימת הפלוסים, לא המינוסים) ועוד שאלה: זה שלא מצאת עבודה בחודשים שאת מחפשת, זה בגלל שאין לך ניסיון? בגלל שבמקרה עכשיו המצב בשוק לא משהו, או שבכלל בתחום הזה ההיצע עלוב (אצלי, למשל, אין לי בכלל למי לשלוח קורות חיים, אם ארצה לעזוב את השמינית משרה שלי) ועד כמה המצב הכלכלי שלכם דחוק (לגבי גובה המשכורת) בלי לדעת את התשובות לשאלות האלו - אני אומרת שתלכי על זה, ולא בשביל לחפש במקביל, אלא לשמוח מאוד!

dorlim

New member
מאז צודקת ../images/Emo45.gif

קודם כל לכל אחת מאיתנו שיקולים משלה וכל אחת מאיתנו רואה דברים בצורה קצת שונה. ורשימת הפלוסים והמינוסים בעינייך היא החשובה בסופו של דבר. בנתיים, מאז העלתה את השאלות המרכזיות שאת צריכה לשאול את עצמך. יש צדק במשפט שנאמר קודם שיותר קשה לחפש עבודה תוך כדי עבודה אחרת אבל צריך לזכור שלמי שנמצא במעגל העבודה יש יתרון על פני מי שאינו שותף לו ושחיפוש עבודה כשהעבודה הנוכחית היא במשרה חלקית החיפוש קל יותר. אני אישית, בנתונים שהצגת - היתי הולכת על זה
בהצלחה!

ה ו ב י ט

New member
אני באופן אישי בטוח הייתי הולכת על

זה. מה שתארת מזכיר מאוד את הסיטואציה שלי (תחום לא מזהיר מבחינת חיפוש עבודה, חוסר ניסיון בתחום, הצלחה באקדמיה בלי שזה יעניין את המעסיקים
). ולמה אני אומרת שהייתי הולכת על זה? אז ככה: * חצי משרה זה מעולה מבחינתי. הלוואי שהייתי מוצאת בעצמי... חזרה הדרגתית לעבודה ואפשרות להיות יותר עם הקטנה שלי נשמע לי מתכון לאושר
* את כותבת שאין לך ניסיון בתחום ושפה מדובר על עבודה בתחום שלך ועוד בנישה שמעניינת אותך. את יודעת כמה זה נדיר למצוא עבודה שגם תצברי בה ניסיון וגם מעניינת אותך? זה ממש אידאלי. * 25 ש"ח לשעה. האמת שזה ממש לא משכורת נמוכה בהתחשב שזו התחלה ואת בלי ניסיון. אני כבר התראיינתי למישרות שהציעו הרבה הרבה פחות למרות ההשכלה שלי ולמרות שהתפקידים היו ראש-גדול. ככה שאל תיבהלי מהשכר, מפה הוא רק יכול לעלות (הרבה פעמים עושים תיקוני שכר לאחר תקופה מסויימת). * חוסר יכולת להתקדם: זו באמת נקודת חולשה, אבל עם הניסיון שתצברי תוכלי לעבור אח"כ למקום שבו כן יהיו לך אופציות קידום. בקיצור, העבודה שהציעו לך נשמעת כמו עבודת החלומות שלי, בהנחה שזה היה בתחום שלי

Tammy52

New member
אהההההההההההההההה

סתם בא לי לצעוק אני אוטוטו סוגרת חצי שנה של ישיבה בבית וחפושי עבודה לא האמנתי שזה יתעכב כלכך עם נסיון ועם המלצות ועם סידור מעולה לילדה אוף למה למה איכשהוא מתפקשש לי נמאס לי!

למעלה