צריכה דחוף המלצה לנגן עם הרבה שעות נגינה!!!

דניזבל

New member
צריכה דחוף המלצה לנגן עם הרבה שעות נגינה!!!

אני נוסעת לטיול בדרום אמריקה וצריכה נגן שיכול לנגן המון שעות.. משהו טוב ולא רגיש כזה.. עדיף שגם לא יהיה מסובך.. ההורים שלי נוסעים לארה"ב שבוע הבא אז אני רוצה להזמין משהו טוב... יש המלצות??

מהסיבה שאור ציין אולי כדאי לשקול קנייה בנתב"ג

בסניף הדיוטי-פרי של באג. גם אבא שלי עומד לטוס לחו"ל, אז אני בדיוק מנסה לברר האם הנגן נמצא במלאי בדיוטי-פרי, ומה בדיוק מחירו (כעיקרון, בשירות הלקוחות אמרו שזה צריך להיות המחיר הרגיל פחות מע"ם).

דניזבל

New member
רעין טוב, ואז יש אחריות בארץ?

פשוט אבקש גם אני זאת מהורי... אבל לחברה כזו אין אחריות בין לאומית.. נשמע מאוד מוזר.... ואוד משהו שרציתי לשאול.. אפשר להטעין אותו רק במחשב או גם בחשמל?

כן. אז יש אחריות.

לגבי אחריות בינלאומית - כנראה שאין. אני ממש לא מומחית בתחום, וכל הידע שלי הוא מקריאה בפורום בחודש האחרון. למיטב הבנתי ניתן לקנות מטען (שמתחבר לשקע), אבל אני לא יודעת איפה קונים את זה. לגבי באג-דיוטי-פרי: האתר שלהם עדיין בהכנה, ואין קטלוג. זה מה שישי: http://www.bug.co.il/dutyfree/ זה המייל דרכו אפשר לברר אם מוצר כלשהו נמצא במלאי, ומה מחירו: [email protected]. אני התעניינתי לגבי iAudio i7, 16GB. זו התשובה שקיבלתי: הדגם הנ"ל אכן קיים במלאי אך נותרו נכון לרגע זה שתי יחידות אחרונות, המחיר הינו 136$. אולי מאותו דגם בנפח אחר, נגיד 8GB, יש להם יותר.

יאיר B

New member
לגבי אחריות בקנייה בחו"ל - העניין זה המדיניות

של היבואן בישראל (ומה הקשר שיש לו עם החברה בחו"ל). יש גם מקרים של מחשבים ניידים מחברות הגדולות ביותר שלא מקבלים אחריות בישראל - הכל בגלל חוקים של יבוא. איאודיו לא שונה מזה.

למעלה