צריכה הכוונה...

mmera13

New member
צריכה הכוונה...

כרגע לא עובדת כי אני לא יודעת איזה תחום לבחור. אני כבר 7 שנים + בתחום המזכירות ואני פשוט משתעממת אחרי 4 חודשים ועוזבת. הלכתי ללמוד אימון אישי ומצא חן בעיני התחום ואני לא יודעת איך להתחיל?! איך לפרסם את עצמי? אני חייבת לעבוד וכרגע נמצאת בגשר בתחום הקרירה שלי. לא יודעת אם לעבוד כדי להתפרנס כמזכירה ולהעביר סדנאות בערב או להשקיע את מרצי בסדנאות כמו שאני רוצה אך לא יהיה לי ממה להתפרנס. ואני בדיכאון מהמחשבה שאני צריכה לעבוד כמזכירה כי זה המקצוע היחיד שיש לי בו ניסיון. לאיזה תחום ללכת? אולי בכלל לשנות מקצוע לפרנסה ? איזה מקצוע לבחור לי? תודה מירב

כיוון מקצועי

הי מירב, אני מבינה שלמדת אימון אישי אך אינך יודעת איך להתחיל. יחד עם זאת למרות זאת את שואלת בהודעתך- איזה מקצוע לבחור לי. אני מעט מבולבלת מהודעתך- האם את רוצה להיות מאמנת ולא יודעת איך להתחיל או שאת לא בטוחה שזה מה שאת רוצה? נראה שאת מבולבלת וחסרת אנרגיה. את כותבת שכל 4 חודשים את משתעממת מעבודות המזכירות ועוזבת והאם זה לא משהו שקורה גם עכשיו אחרי שבחרת ללמוד את תחום האימון האישי- את מתחילה לחשוב על כיוון של עבודה בתחום, בניית סדנאות אך די מהר חושבת לנטוש ולעבור הלאה. יכולות להיות סיבות שונות לשעמום שלך- אולי הקושי שלך להישאר באותו המקום הוא בשל העיסוק שאינו מעניין אותך מספיק ואולי להיות שיש לך קושי להתמיד, להיות מחויבת לאורך זמן לבחירות שלך...? אם את אכן מזהה קושי להתמיד, קושי שלא קשור באופן אובייקטיבי למצב , זוהי אולי הזדמנות בשבילך, להגיב הפעם באופן שונה. מה צריך לקרות הפעם כדי שתמשיכי בדרך שהתחלת? סיפרת שלמדת אימון אישי- מה למדת על עצמך , על הדרך שבה את רוצה לחיות את חייך? מה את יכולה להתחיל ולעשות היום כדי לקדם את עצמך אפילו בצעד קטן אחד, לעבר המקום אליו את רוצה להגיע? לשאלתך- איך מתחילים לעבוד כמאמנת- יש הרבה דברים שאפשר לעשות ואפשר להצליח אך כדי להצליח חייבת להיות מחויבות, נכונות להתמיד ולהשקיע השקעה מרובה ולאורך זמן. בהצלחה!! אילת לבנון

mmera13

New member
אני רוצה לפתח את האימון האישי

ולא יודעת איך. עיזרי לי.

אימון אישי

הי , אם את יודעת שתחום האימון האישי זהו התחום בו את רוצה לעסוק והחלטת להתחיל ולעשות כדי שזה יקרה- אז עשית צעד משמעותי ראשון! האם למדת בקורס הכשרה של מאמנים או עשית קורס חוויתי בלבד? האם את מעוניינת לאמן באחד על אחד או לפתח סדנאות? באיזה תחום בחיים, את מגיעה עם מטען ונסיון מעברך? מאחר ויש תחומים רבים שניתן לאמן בהם, כדאי להתחיל לעסוק באימון בתחום קרוב לליבך, תחום שאת מכירה ואוהבת. איזה תחומים קרובים לליבך, את אוהבת ומרגישה בטחון להתחיל מהם את הדרך? כתבי ונמשיך משם.. בהצלחה! אילת לבנון

mmera13

New member
את מקסימה.תודה.

למדתי קורס הכשרה למאמנים.חלק א וחלק ב בדרך. לקחתי גם סדנאות אימון למאמנים. אני מעונינת להתחיל לאמן קבוצות וסדנאות נכון לעכשיו, ובהמשך לאמן אישית. יש לי כבר נושאים להעביר בסדנאות.הכל מוכן אצלי לסדנא התחלתית של שעה בדיוק.בלי שאלות. אבל בבית שלי אי אפשר כי יש לי 3 ילדים קטנים. וכל מקום אחר שניסיתי דחה את בקשתי לאמן. אני מוכנה לאמן חינם קבוצות רק לא יודעת איפה להתחיל..... תודה מקרב לב. מירב

אימון אישי בקבוצה

הי מירב, אני מבינה שאת מעוניינת להתחיל לאמן בקבוצה בחינם בהתחלה וזה רעיון מצויין שיאפשר לך לצבור ניסיון והמלצות. יש לך נושאים שחשבת עליהם ובעצם הכל מוכן מלבד הפעולה. שני דברים עולים בהודעתך: - חסר לך מקום לערוך את הסדנא מפני שבבית הילדים יפריעו - את מעוניינת לאמן קבוצות אך לא יודעת מאיפה להתחיל. לגבי הנקודה הראשונה- ישנם המון מקומות שמשכירים לפי שעה. האם את מוכנה לקחת על עצמך לברר בפורומים שונים על השכרת חדר מרווח לפי שעה? לגבי אימון הקבוצות- אם היית יכולה להזמין קבוצה של אנשים שיהיו חברים בקבוצה הראשונה שאת מקימה- איך תיראה הקבוצה הראשונה האידיאלית שלך? מי היו האנשים שם? באיזה גילאים? איזה עיסוקים? איזה סוגיות מעסיקות אותם? באיזה תחום הם רוצים את עזרתך? האם את מעוניינת בקבוצה הומוגנית? מה יהפוך את הקבוצה להומוגנית? אם הטרוגנית? במה האנשים שונים? אחרי שתאפייני את הקבוצה שאותה את רוצה ליצור- האם את מוכנה לשבת ולרשום את כל האפשרויות שעולות לך שניתן באמצעותן למצוא אנשים מתאימים. גם אם לא עלים רעיונות רבים, התחילי ממה שיש והמשיכי משם. את מוזמנת להעזר בחברים, משפחה או כל אדם כדי להעלות רעיונות נוספים. אחרי שתעלי רעיונות ותאספי מסביבתך עוד רעיונות, את מוזמנת לבחור דרך אחת וממנה להתחיל את הצעד הראשון. במשפט הראשון שכתבתי היתה הנחה שלי שאותה אני אשמח לבדוק איתך- כפי שכתבתי ,"בעצם הכל מוכן מלבד הפעולה"- האם יש עוד משהו שמפריע לך לפעול מלבד שתי הנקודות שהעלית? בהודעתך הראשונה, חשתי בהיסוס, בשאלה האם אני בכלל רוצה את זה? כמה את באמת רוצה את זה? כמה את מחויבת להחלטה שלך להקים קבוצה? כפי שאת יודעת, כדי לייצר תוצאה, חייבת להיות אצלך מחויבות להחלטה שלך, מחויבות למטרה ומחויבות לתוצאות שאת רוצה ליצור. מה זה אומר בשבילך להיות מחויבת להקמת קבוצת האימון הראשונה שלך? איך תיראה במציאות המחויבות שאת בוחרת לקחת על עצמך? אשמח להמשיך ולסייע. אילת לבנון

mmera13

New member
אילו פורומים לשאול?

. אני רוצה להעביר לאנשים מקומיים כרגע ולאט להתרחב. ניסיתי מתנסים בעיר שלי, שלתי כיתות בבתי ספר, אולמות אירועים וכל מקום שהיה בעיני אפשרי. לא קיבלתי שום תשובה חיובית.נכון לעכשיו. לגבי הנושאים הרלוונטים אני כבר יודעת מה להגיד כי אילו נושאים מהחיים שלדעתי יענינו כל אדם. מדובר על 18+. יש לי הכל מלבד המקום.כרגע.אני גרה באשקלון. תודה לך.

אימון אישי

הי, ענית על חלק מהשאלות.מה דעתך להשקיע זמן ומחשבה נוספים ולענות על כל מה ששאלתי לעומק ויותר בהרחבה? אין לי תשובות מוכנות בשבילך. את יודעת שאימון זה להתבונן פנימה.השאלות ששאלתי הן התחלה של התבוננות שלך בעצמך, במה שאת רוצה, במטרה שאליה את שואפת. קחי את הזמן, תתבונני ותעני על השאלות. לגבי מה שכבר כתבת- כתבת בעיקר מה עשית ומה לא אפשרי. מה עוד אפשרי שלא עשית? בהצלחה! אילת לבנון

למעלה