צריכה המלצה-לאיזה יעוץ כדאי לנו לפנות?

צריכה המלצה-לאיזה יעוץ כדאי לנו לפנות?../images/Emo20.gif

הבעל ואני חושבים שיש לנו בעיות בתקשורת בינינו. קצר, נתק, לא יודעת מה קוראים לזה.... לא מדברים מספיק ולא מדברים על הדברים הנכונים וכשכבר מדברים זה כי הגיעו עצבים עד נפש והכל מתפרץ בבליל מלא רגשות ולא הכי מועיל כמובן. חשבנו ללכת ליעוץ אבל לא יודעים מה אנחנו מחפשים באמת-פסיכולוג שמתמחה בזוגות? יועץ זוגי?אולי בכלל מאמן אישי לתקשורת זוגית-נדמה לי שקראתי פעם על דבר כזה.... אנחנו יחד כ10 שנים ,נשואים שנתיים וקצת, אין ילדים. אשמח לשמוע המלצות על איזה סוג מטפל יתאים פה,וכמובן גם המלצות על מטפלים -באיזור פ"ת/הוד השרון/גוש דן. תודה.....

../images/Emo91.gif בדקי בעצמך

איזה סוג טיפול הכי מתאים לאישיות של שניכם. שיהיה בהצלחה

תודה על תשובתך...

בעיקרון שנינו מעולם לא התנסינו בטיפול פרטני ולכן אין לנו מושג איך/האם זה מתאים לנו ,כיחידים או כזוג. היינו שמחים למשהו יחסית קצר ותכליתי שלא בהכרח מעלה דברים מהילדות אלא נותן לנו כלים לשיפור התקשורת וההבנה בינינו. אבל כמובן שצריך משהו שיתאים לנו ...פשוט היינו שמחים למצוא את סוג הטיפול הנכון לפחות ,כי לנסות המון סוגים והמון מטפלים מכל סוג די בעייתי לנו ... הייתי שמחה לשמוע האם יש בכלל דבר כזה אימון זוגי -ולא אימון יחידים לזוגיות ,שכן אני לא מכירה אנשים שטופלו בשיטה זו . אינני יודעת האם זהו סוג יעוץ שאסור לתת בפורום -במידה וכן אשמח להפניה לאתר מתאים וכיוצ"ב.

רק על עצמי לספר ידעתי ../images/Emo13.gif

אימון זוגי נמשך בממוצע שלושה חודשים, לעיתים האימון קצר יותר ולעיתים מתארך. המודל שאני עובדת אתו מתבסס על היחד והלבד בהלימה לערכים הזוגיים. שאר האינפורמציות במסר או בפלאפון. עידית

למעלה