צריכה המלצה לבלנדר... אולי מפה תבוא הישועה ?

SUMMER8

New member
צריכה המלצה לבלנדר... אולי מפה תבוא הישועה ?

שאלה לטבעונים/צמחונים וכל אלה שמכינים שייקים....
צריכה המלצה לבלנדר טוב וחזק שיכול להתמודד לא רק עם עלים ירוקים, אלא גם עם פירות קשים כמו גזר, תפוחים וסלק.. וחשוב שהוא ממש יעשה אותם שייק מחית, בלי שום גושים !!!!!!! (יש לי בלנדר של בראון בבית והוא בקושי הצליח לטחון את הסלרי והפטרוזיליה... והכל יצא גושים ובלי שום קשר לשייק).
ראיתי באינטרנט בלנדר של ויטמיקס עם הרבה המלצות טובות, אבל מתברר שהוא יקר מאוד (מעל 3,000 ש"ח).
ראיתי באינטרנט גם בלנדרים של JTC ושל ברוויל, שנראים טובים אבל גם הם יקרים (אבל פחות מהויטמיקס)... למישהו יש בלנדרים כאלה ויכול לחוות דעתו האם הם טובים ושווים את ההשקעה?
אם לא, איזה המלצה יש לכם לבלנדר במחיר עממי?
 

alonaski

New member
אשמח גם לדעת אם תמצאי כזה!!

חיפשתי בשנה האחרונה המון.. ולא מצאתי במחיר שווה לכל נפש.
מה שכן, מצאתי תובנות מספר.
1. כדי שמיקסר יטחן גם דברים קשם וגם קרח למשל, הוא חייב להיות לפחות בעוצמה של 500 (נדמה לי -אמפר. אב לא סגורה על זה), אל תקני פחות מהעוצמה הזאת. 600-700 זו עוצמה חזק וטובה.
2. שימי לב לשיניים של הסכינים. יש סכינים ללא שיניים ויש עם שיניים. עדיף עם!
3. שימי לב שהסכינים יהיו בגובה לא אחיד.

מקווה שעזרתי במעט...

ואם את מכירה טוחן גזר למיץ, מומלץ - אשמח לדעת גם!
 
למעלה