צריכה המלצה לדיאטה

רוהאנדה

New member
צריכה המלצה לדיאטה

יש לי שבועיים לרדת 3-4 קילו (לקראת אירוע חשוב). אני בת 24 1.70 62 קילו. זה אולי לא נשמע הרבה אבל כשהייתי 3 קילו פחות הרגשתי הרבה יותר טוב. חשוב לציין גם שאני לא מחפשת דיאטה לתקופה ארוכה אלא באמת לשבוע שבועיים להוריד את המיותרים ואחכ להכנס לתפריט מסודר ובריא. יש הצעות? זה בכלל אפשרי להוריד 4 קילו בשבועיים?

רוהאנדה

New member
ובכל זאת אני רוצה לנסות

יש איזושהי דרך? גם אם ארד רק 2 זה יהיה טוב...

dana770

New member
תוכלי

פרוסת לחם אחת ביום, המון המון ירקות ומים ותתעמלי הרבה.

25lee

New member
היא תוריד 2-3 קילו ותעלה כפול

כל הכבוד דנה, אחלה עצות. אם תקזזי מהתפריט הרגיל שלך ותנהגי כפי שייעצה לך דנה- דיאטת רצח עם תפריט נוראי תרזי באמת, אך כשתחזרי לתפריט הרגיל ואת מן הסתם תחזרי אליו את לא תחזרי רק למשקל ההתחלתי שלך אלא תכפילי אותו !וגם תזיקי לבריאותך את בטוחה שזה מה שאת רוצה?אם את בוחרת בטוב ביותר לעצמך , ורוצה לרזות הוסיפי פעילות גופנית,התייעצי עם מאמן גופני מוסמך, שלבי פעילות אירובית ואנאירובית,קבעי פגישה אצל דיאטנית מוסמכת שתראה אותך פנים מול פנים ולא דרך אינטרנט!וקבעי איתה תפריט מאוזן ובריא, אכלי במרווחים של שעתיים שלוש, כך לא תפגעי בחילוף החומרים שלך,בבריאותך וגופך, תצליחי להתחטב ולרזות וגם תהיי שבעה! דיאטת בזק רק בשביל מאורע דחוף שיש לך תאלץ אותך לשלם ביוקר לא רק בבריאותך אלא בריבית על כל המשקל הכפול שתעלי. תדאגי לגוף שלך, אף אחד ושום דבר לא שווה שתהרסי את הגוף שלך, גם את את לחוצה בזמן.

dana770

New member
כן אבל..

היא ביקשה לדעת איך לרדת במזמן קצר מאד, אני יודעת שזה עובד. וכל אחד יודע שאם מורידים מהר מעלים מהר בחזרה הכל. היא צריכה לקחת את בחשבון.

JONE BOY בת

New member
יש תוסף תזונה מעולה שחברה שלי לקחה

זה סופח שומנים שנקרא צ'יטוסורב (על בסיס צ'יטוסן). זה מוצר טבעי ולפי מה שראיתי עושה את העבודה חבל"ז. אם תרצי , דברי איתי במסרים ואברר בשבילך איפה היא קונה אותו.

l i b e r t y

New member
משום מה לא נראה לי

"שחברה שלך לקחה"... את בטח סוכנת מכירות של החברה או משהו כזה

למעלה