צריכה המלצה להומיאופט באזור חיפה

קרן351

New member
צריכה המלצה להומיאופט באזור חיפה

ערב טוב. אני אמא לילד PDD בן 9 בתיפקוד גבוה. בעייה שמלווה אותנו כבר כמה שנים אך החריפה בשנה-שנה וחצי האחרונות היא עלייה חדה ברמת החרדה שלו שמפריעה לו בתיפקוד היומיומי ובעיקר בבית הספר ובשילוב בפרט. פסיכיאטרית פרטית ופסיכיאטרית של ביה"ס המליצו על פנייה לייעוץ פסיכיאטרי ואפשרות על שימוש ברספרדל. אספנו לא מעט מידע אודות התרופה הזו ואנו חוששים מאוד מהשימוש בה. אנחנו רוצים לדעת שמיצינו את כל האופציות האחרות טרם ננסה להשתמש בה. 1. אשמח לדעת אם יש כאן הורים עם ניסיון בשימוש ברספרדל של ילד PDD בגיל דומה 2. אני רוצה לבדוק אפשרות של שימוש בתרופה הומיאופטית כתחליף לרספרדל (אם בכלל קיימת). אשמח לקבל המלצה על הומיאופט בחיפה וקרוב לה בעל ניסיון בתחום האוטיזם. ובכלל-מבקשת לבדוק אופציות של שימוש בהומיאופטיה כמסייעת לילד עם קשיים מסוג זה. תודה מראש.

ברוכה הבאה

לגבי הומאופתיה - צר לי, אבל הפורום אינו עוסק בהומאופתיה ואנחנו מבקשים לא לדון בה כאן. הדברים נכתבו גם בדבר המנהלים. לצורך מציאת מטפל הומאופתי אני מציעה לך לשלוח מסר אישי לתלמה פינץ או להציץ באתר באופן טבעי, יש שם כמה דפים עם המלצות מטפלים אלטרנטיביים. אני מעריכה מאוד את הגישה שלכם של מחקר וניסיון למצות פתרונות אחרים לפני מתן תרופות והיא בהחלט עולה בקנה אחד עם הגישה שלנו כאן. אני מציעה וממליצה לקרוא את מאמרי הפורום וליצור קשר עם אחד המלווים המקצועיים המנויים שם. מישהו שיכיר היטב את בנך ויוכל לתפור לו תוכנית אישית. בהצלחה!

קרן351

New member
תודה תמי. אפעל על פי עצתך

לא הייתי מודעת לכך שאין דנים בנושא זה בפורום הזה. בכל אופן מדובר בפורום מבורך. בתחילת דרכנו לפני כ-7 שנים נהגתי להשתמש בו רבות באופן פעיל וגם לקריאה בלבד. אחר כך כנראה שזה לא התאים לאופן ההתמודדות שלי. אך זה תמיד טוב לדעת שהוא שם. אנחנו חייבים לו רבות על המידע יקר הערך שקיבלנו בזמנו מהורים שהיכרנו בערוץ הזה. תודה קרן

למעלה