צריכה המלצה לחוג ריקוד לבת 4

ארזS

New member
בוודאי, ואל תתפלאי שדווקא אב לילדה ממליץ...

הבת הצעירה שלי שהיא כיום בת 10 רוקדת כבר 5 או 6 שנים ב"פיצפונים" . החוג הזה מתחיל בגיל הגן אבל אינני זוכר האם בגיל 4 או 5. החוג שייך למחלקה לחינוך משלים בעיריית רעננה ומתקיים באשכול פיס ברחוב החיל. תנסי לברר באחד משני הגורמים הנ''ל.

מצטרפת בחום להמלצה

זה מתחיל מגיל 5 (גן חובה), הבת שלי נכנסת לשנתה השניה שם, ההדרכה מקצועית לעילא ולעילא, יחס נפלא לילדים, יש גם קצת בנים והכי חשוב - זה לא בלט!!! (למרות שלומדים עקרונות בלט קלאסי לצד המחול).

ארזS

New member
תבדקי עם מיכל לסרי מבר-אילן 53.

יש לה סטודיו לא רחוק ממקום מגורי ואני רואה לעיתים קרובות הורים שמביאים ילדות צעירות. [אבל לא מכיר באופן אישי]. חיפשתי כעת למענך באינטרנט ומצאתי שיש לה אפילו אתר ושהיא מקבלת מגיל 4 ! כמו כן יש לה דף ליצירת קשר.

יש מס' מקומות

למשל - הסטודיו של מיכל לסרי, ששמעתי עליו דברים טובים, והסטודיו במרכז המחול בתיכון אביב (שכחתי איך קוראים למנהלת).

עינת87

New member
את מתכוונת לזהר? חרא מקום!

אחותי הייתה שם. פשוט יחס זוועה.הכל זוועה.. לא אישי כלל! מומלץ על נאוה סלונימסקי ומיכל לסרי!

כן, גם על נאוה שמעתי

אין לי ניסיון עם אף סטודיו - לא מתלהבת מלכתחילה, וודאי שמסיבות מגדריות אני גם נגד חוגי בלט קלאסי. על מיכל לסרי שמעתי דברים טובים.

lulyK

New member
../images/Emo207.gifוחוגים אחרים לבני 4? ספרייה?

אני מתלבטת אם בכלל לשלוח לחוג, אבל הוא רוצה. יש חוגי תנועה/שחיה/קפוארה שמתאימים לגיל ונחשבים טובים? ושאלת ספרייה: הספרייה נמצאת עדיין בבית יד לבנים? פתוחה כל השבוע? כדאי לעשות מנוי בגיל הזה?

שחיה ממליצה בחום

אנחנו הולכים עם הגדולה בת 4 וגם הקטן בן 11 חד'. הצלחנו לסדר שיהיו באותו יום שעה אחרי שעה והם נהנים מאד. מפתח הכל וממליצה בחום על איזי שפירא.

אני ממליצה דוקא על בריכת טל

איזי שפירא נופלים על שירות דוחה ומבזה ממש (אצלינו הם נמחקו כליל עוד לפני שהגענו ולו לפגישה אחת אצלהם). בריכת טל יותר מקצועיים, באופן מפתיע (ביחס ליחסי הציבור של איזי שפירא), עולים חצי ויותר נעימים. 09-7410537 בגיל הזה מדובר בשעורים זוגיים של חצי שעה. באיזי שפירא - 130 ש"ח לשעור, בבריכת טל - 75.

למעלה