צריכה המלצה לטיפול

ת ק ל ה

New member
עונה לכם יחד

אצלנו לעולם אין מצב של "ברוגז" וכל מה שכתבתי כאן זה דברים שאנחנו מדברים גם ביננו אין ברוגז אין כעסים ואין התפייסויות של ילדים הכל פתוח גם ההחלטה לעשות עם זה משהו לפני שהמצב יהיה חמור יותר היא ביחד !

ת ק ל ה

New member
אבל זה מה שכתבי חוץ ממה שלא

נתחיל בלא אני ממש לא מרגישה לגבי עצמי כמו שכתבת כי הרי אם הייתי מרגישה כך לא היה כל המצב הזה מפריע לי וכמו שציינתי זה משהו שקרה לאחרונה ולכן גם אני לא סובלת את המצב הנוכחי וזאת הסיבה שאני רוצה לעשות שינוי ולחזור להיות כמו שהייתי ...... ועוד משהו חשוב ביני לבין זוגי אין זוגיות שבה אני שולטת ממש לא! לגבי בחירת השם שלי אני מרגישה שעכשיו משהו תקול

ת ק ל ה

New member
צריכה המלצה לטיפול

אני לאחרונה חושבת המוןןןןן איך איך לע^%&%ל חוזרים לימים הטובים עברנו המון תהפוכות לאחרונה ובעיקר אני לא נרגעת הפכתי להיות משהו שאני לא מכירה כל ניסיון שלי להיות סבלנית ומבינה מתפוצצים בכל יום מחדש בשניה הפכתי להיות בעלת פתיל מאוד קצר ואני יודעת ומאמינה ומרגישה שכן יש מאמצים מצידו רק שלא תמיד הם מוצלחים איך עושים את זה? טיפול אישי ? טיפול זוגי? המלצות יתקבלו בברכה באזור גוש דן

יכולות להיות סיבות מספר להרגשה שאת מתארת.

יכול להיות משבר אישי שקשור בך ובשינויים שאת עוברת (גיל, עבודה ילדים וכו) ויכול להיות שיש לך חוסר שביעות רצון מבן הזוג גברים שכיום אינך יכולה להתפשר עליהם לעומת העבר. אין זה משנה מה הסיבה לקושי, חשוב לטפל בו. תחשבי מהו המוקד של הקושי ומה את רוצה לשנות. אם מדובר בדבר יותר אישי לכי לטיפול פרטני ואם זה התקשורת עם בן הזו אז לכו לטיפול זוגי. גם מטפלת זוגית יכולה לטפל באחד מבני הזוג כאשר סיבת ההגעה היא אי שביעות רצון בזוגיות. תנסי להיות יותר מכוונת בצורך שלך ואוכל להמליץ לך לפי זה.

ת ק ל ה

New member
מנסה להרחיב

ראשית את צודקת מאוד עברנו הרבה שינויים בשנה הזאת ובכלל בחודש האחרון משהו שדי אילץ אותנו לשלם חובות שלא שלנו אני בנאדם שלא יכול לחיות עם חובות זה גורם לי נדודי שינה עצבים וכו ומי שסובל מזה זה בעיקר בן זוגי וכנראה גם קצת הילדים חוצמזה התרחקות שלי מחברה בכלל כי אני יודעת שאני מאוד לא נעימה למה חשבתי שהנושא הוא בכ"ז זוגי ? אין לי טענות לבן הזוג מהבחינה הזוגית ביננו באמת שהוא בנאדם מדהים באמת שאני מעריכה אותו כולל את הנכונות שלו לעשות הכל שהמצב הנוכחי ישתנה אבל אני הרבה פעמים מרגישה שהוא עסוק בלרצות את כל העולם שחסר בו חום - קשה לי להגדיר את זה כי אני באיזה שהוא מקום עוד ילדה וחסר לי חום והוא לטעמי שוכח את סדרי העדיפויות שמבחינתי המשפחה הקטנה שלנו = הבית שלנו = למקום ה 1 לפני כל עזרה למישהו אחר אלה לרוב הדברים שמסבכים אותנו אלה הדברים שגורמים לי לצאת משלוות חיי ולא חלילה שהוא מעדיף להעביר את היום עם אחרים או משהו כזה הוא פשוט יעזור לכל מי שיבקש יאמין לכל מה שישמע וחושב שכולם בעולם אנשים טובי לב ואז זה מתפוצץ וכן הוא לומד מטעויות אבל טעוות ספציפיות לא חוזרות על עצמן דומות להן כן חוזרות על עצמן נראה לי שזהו..... קשה לי להבין אם זה משהו אישי שבי או שזה כן קשור אליו

jbu

New member
אז אולי כדי שתתדברי איתו על הטעות הגדולה?

אני מאמין שהוא ישמח לשמוח ממך שאת רוצה שהוא יתאמף פחות ויתן פשוט יותר חום

בגלל השינויים את זקוקה לו יותר .

או שאת לא יודעת לבקש את תשומת הלב שלו והאהבה או שהוא לא יודע למה את זקוקה או שניהם. חשוב שתתקשרי איתו, תשתפי אותו בקושי שלך . המשבר שלך הוא אישי אבל את צריכה תמיכה מבן הזוג שלך גם. כאשר חיים ביחד יש השפעה האחד על השני לטוב ולרע וכאשר לאחד מהזוג לא טוב השני מרגיש זאת גם ולפעמים מאשים . כדי שלא תגיעי למצב הזה תלמדי לדבר איתו ולבקש את מה שאת צריכה ממנו. את זקוקה לחום? את תסבירי לו שאת כיום צריכה אותו קרוב יותר, מחבק ואוהב כי כך וכך..... אם את רוצה שהמשפחה תהיה אצלו במקום ראשון, דברי גם על זה. תני לו משוב, אל תעבירי ביקורת על מה שלא טוב רק תעודדי מה שכן ותבקשי מזה עוד. את יכולה גם להיות אליו יותר חמה וליזום. לתת לו מחמאות,לאמר לו שהוא בעל מדהים וכל דבר חיובי אחר. כאשר תתני, תקבלי בחזרה ותתני לו דוגמא לצרכים שלך ללא מילים.

ת ק ל ה

New member
ממה שכתבת

נשמע שאנחנו פועלים נכון או לפחות אני אני בנאדם מאוד פתוח אומרת הכל בפנים כן בטח לבן זוגי הבעיה מצידו היא הדרך הבעיה מצידי היא רמות הכעס שאני מגיעה אליהם שמפחידות אותי לא רוצה לחלות בעצבים

המלצה לטיפול

היי ראשית יפה מאוד ,שבסבת את תשומת לבך לכך,שיש בעיה שאלה:האם את בגיל המעבר ואם לא,תעצרי רגע,ותבדקי אם חל איזה שינו משמעותי,בחייך,אולי אפילו חשבת שזה שום דבר וכנראה שזה משפיע יותר ממה שחשבת מקווה שעזרתי

ת ק ל ה

New member
אכן כמו שכתבתי או לא?

זאת תקופה לחוצה עברנו כמה שינויים והחלטות גדולות בחיינו

למעלה