צריכה המלצה לספר

11sarit

New member
צריכה המלצה לספר

אני רוצה לדעת קצת יותר איזה סגנונות של תיאטרון בובות לילדים קיימים איזה תפאורות קיימות מה היתרונות והחסרונות של כל אחד איך זה עובד האם יש ספר או מקור כלשהו שניתן להבין יותר

המלצה נוספת

"חפץ לב" - מרית בן ישראל ורוני מוסנזון מתוך הפרק העוסק בחומרים: יוסף: איזה פרק טיפשי. מה זה משנה מאיזה חומר הבובה עשויה? רוני: זה מאוד משנה! תאר לך שלא היית עשוי מספוג אלא מעץ. איך היית מזיז את הפה? הפה שלך היה נוקשה ולא היית יכול לעשות פרצוף נעלב, כזה שעם הספוג הרך אתה יכול לעשות! יוסף: הי, זה לא יפה! רוני: אתה רואה, בדיוק לפרצוף הזה אני מתכוונת!

הי שרית ../images/Emo13.gif

לשאלותיך החשובות יש תשובות רבות ומגוונות שאת בוודאי יודעת שלא תוכלי לקבל מספר אחד בלבד ואפילו לא מכמה... אבל תמיד מתחילים עם משהו ואח"כ מתקדמים אחרי הספרים אפשר לחקור באינטרנט, לוקחים קורס או לימודים וכל הזמן משתדלים לצפות בכמה שיותר הצגות ולנסות להתעדכן בחומרים וסגננות חדשים. את הספרים שהציעה לך הבובה ורוניקה וספרים נוספים תוכלי למצוא בחנות המרכז לתיאטרון בובות בחולון ואני מצרף לך קישור לשם, ככל הזכור לי ניתן להזמין את הספרים דרך האינטרנט והם נשלחים בדואר כך שאם את לא גרה באיזור או מתקשה להגיע לשם תוכלי לרכוש אותם בדרך זו. כמובן שישנם גם ספרים מעניינים ומועילים שניתן להזמין דרך חנויות מחו"ל אבל כמו שאמרתי בואי נלך צעד צעד. מקווה שעזרנו במעט נשמח לעזור ובכלל

למעלה