צריכה המלצה (לצערי)

efroch99

New member
צריכה המלצה (לצערי)../images/Emo4.gif

טוב, לפני יומיים התחילו לי כאבים בברך שמאל. הכאבים לא הורגשו במהלך הריצה של יום שישי בבוקר, אבל התחילו בהמשך היום, ואני מניחה שזה קשור לזה שאני רצה כבר כחודש. הכאב הוא לא חד, אבל אני מרגישה אותו רוב הזמן, גם סתם בישיבה או בשכיבה. הבטחתי לעצמי "להקשיב לגוף", אז בבקשה... למי פונים לדבר כזה - אני בכלל לא סומכת על אורטופדים של הקופות (לדעתי הם מבינים רק במצבים אקוטיים). האם אני צריכה פיזיוטרפיסט שיוכל לאבחן את הבעייה ולהציע טיפול? אשמח להמלצות קונקרטיות של מטפלים, עדיף באזור השרון (הוד השרון, כפר סבא, רעננה, הרצליה, רצת השרון, וכו, אבל אפשר גם פתח-תקווה). אפשר לשלוח המלצות גם במסרים. אוף, אני ממש רוצה לחזור לרוץ, במיוחד עכשיו שיש לי סדרת הרצאות מעניינת לשמוע...
כרגיל
גדולה!!

efratramati

New member
ספורטופדיה - רמת השרון

לדעתי תמצאי שמה כל מה שנדרש. ספציפית יורי הפיזיוטרפיס השיב לי את הביטחון לרוץ. חוץ מזה יש את מדיקס בהדר יוסף.

bs69

New member
המלצה לפיזוטרפיסטית

יש את עידו דנה פיזוטרפיסת של מכבי ת"א אני קוראת לו הרב פירר איש מדהים ,טיפלתי אצלו לא האמנתי שאחזור והתאמן, בעקבות הטיפול המוצלח שלו הפנתי אליו רבים והם מרוצים מאוד.עידו יושב בנוה מונוסון צריך לקבוע תור,דבר שני אולי כדאי לך לעשות מדרסים זה גם פותר בעיות ברכים וגם פותר בעיות בעתיד של כלמיני אזורים הגוף המועדים לפורענות,יש את תמיר כפיר יושב בגני יוהודה איש מקצוע אשמח לתת מספרי טלפון

ממליצה על מדיקס

הדר יוסף, קצת יותר דרומה מהנקודה הכי דרומית שציינת. ספציפית, אורן הומלץ ע"י דר' איתי זיו מקמפוס שיאים ואליו אני הולכת ומרגישה שיפור ניכר ויש גם את רפי שגם הוא מצויין. מדובר על פיזיוטרפיסטים אבל יש להם סוללה מעולה של אורטופדים. והעיקר נוחי, הרגישי טוב ואל תלחמי בגוף... הקשיבי לגוף (אל תהיי כמוני...
)

efroch99

New member
תודה לכולן על ההמלצות../images/Emo39.gif

התקשרתי למדיקס ולספורטפדיה - בספורטפדיה אמרו שאבחון זה 800 שח"ח, אבל אני אקבל החזר 70% ממכבי זהב. קבעתי תור - הכי מוקדם שהיה להם זה עוד 10 ימים. במדיקס פחות הבינו אותי, אמרו לי שאי צריכה להגיד להם איזה רופא אני רוצה (מאיפה אני יודעת?), ואין החזרים מקופ"ח.

susieada

New member
../images/Emo140.gif בדרך להחלמה!

חיבוק ואיחולים של נחמה וסבלנות. כאב כל כך מציק... גם בישיבה וגם במנוחה! אולי יש לאנשים בספורפדיה הצעות לשיפור המצב בימי ההמתנה לתור.. תרגישי יותר טוב. סוזי

efroch99

New member
היום כבר הרבה פחות כואב

ואפילו עשיתי שיעור עיצוב בלי כאבים.

למעלה