צריכה המלצה לקומיקס טוב

Yuli Gama

New member
צריכה המלצה לקומיקס טוב

אולי אתם יכולים לעזור לי?
אני מחפשת איזה קומיקסים לבקש מהגיסים ליום ההולדת שלי.
מתלבטת בין :
Transmetropolitan כרך 6 והלאה (החןפ קראת את הראשון ואני עדיין לא בטוחה מה אני חושבת על זה)
izombie
או Deadpool (נסיון ראשון שלי עם זה, איזה ספרים לבקש בסדרה?)
או הצעות למשהו אחר.
מישהו יכול להמליץ
?

avivs

New member
מהטובים שיצא לי לקרוא...

Pretty Deadly - איורים מדהימים. יש כרך גדול 1 שמכיל 5 גליונות. מניח שייצאו יותר, אבל בינתיים לא שמעתי על זה.
&nbsp
East of West - מטורף, פשוט מטורף. מד"ב מעולה. בזמנו היו צריכים לצאת עוד 3 גליונות אחרונים. אני צריך לבדוק אם הסדרה באמת כבר הסתיימה. בכל מקרה, מגניב בטירוף.
&nbsp
את SAGA נראה לי שקראת. זה מגניב ביותר, אבל לפעמים מרגיש קצת מטופש, ובאמת נמרח ככל שמתקדמים. אבל יש שם קטעים מעולים.
&nbsp
&nbsp
את הבאים לא קראתי, אבל שמעתי דברים ממש טובים:
&nbsp
Black Science
&nbsp
Bitch Planet
&nbsp
&nbsp

Yuli Gama

New member
הולכת לראות אותם עכשיו, תודה
!

תמיד נחמד להכיר קומיקסים חדשים

dude101

New member
אישית, מבין האפשרויות הייתי הולך על טרנסמטרופוליטן

הוא משתפר אבל it's more of the same, אז את יכולה לשפוט לפי מה שקראת.
izombie נחמד. מזכיר לי שילוב בין דיוויד לינץ' ל-slice of life. לא דומה לסדרות זומבים סטנדרטיות.
לדד-פול לא התחברתי (אבל, מן הסתם, יש כאלה שכן). אם כבר, הייתי ממליץ על nextwave. אותו סגנון רק פחות "תראו אותי, תראו אותי! תראו עד כמה שאני מצחיק!"
&nbsp
המלצות נוספות בקונוטציות חופשיות:
ליגת הג'נטלמנים - קחי גיבורים ספרותיים מהתקופה הויקטוריאנית, שימי אותם בקרוס-אובר אפי א-לה האוונג'רס, תוסיפי את סגנון הכתיבה של אלן מור ותקבלי את ליגת הג'נטלמנים. יש להתעלם מהסרט שמבוסס על הקומיקס.
swamp thing - אם כבר אלן מור, ל-DC בשנות ה-80 הייתה סדרת אימה על מפלצת ביצה די סטנדרטית. אלן מור הגיע והפך את הסדרה למשהו יותר עמוק ומעניין. חפשי את ההרצה של אלן מור ספציפית (יש אוגדנים). קומיקס מאוד ייחודי וטוב, אבל הגיל שלו אולי יתריע אותך.
הלבלייזר - ג'ון קונסטנטין הופיע לראשונה ב-swamp thing של מור. נקודת התחלה טובה תהיה בסיפור בו קונסטנטין מגלה שהוא חולה בסרטן (בטח תמצאי בגוגל תוך שניה). שוב, יש להתעלם מהסרט עם קיאנו ריבס.
&nbsp
אם תגידי איזה דברים קראת ואהבת, אפשר יהיה לתת המלצות יותר ספציפיות.

הייזל

New member
תנסי את Lazarus

זה לא סופרהירוס וזה מד"ב. הגרפיקה מהממת. לא קראתי אבל יש לי אותו אם תרצי וכרגע די מתלהבים ברשת מהקומיקס הזה.

avivs

New member
הגרפיקה טובה,

הסיפור עצמו קצת חלש ואיטי מדי.
קראתי את הכרך הראשון.
יכול להיות שהוא משתפר.

kenny66

New member
לזרוס + Pretty Deadly

אני אהב את לזרוס. העולם והדמויות הופכים להיות מורכבים יותר, ויש אלמנטים בכרך הראשון שעדיין לא באו לידי ביטוי כך שיש לו לאן להתפתח.

Pretty Deadly הוא אחד הדברים המדהימים שיצא לי לקרוא בשנים האחרונות. מומלץ בחום.

שמעתי דברים טובים על Ms Marvel החדש, והשניים-שלושה גיליונות הראשונים שקראתי היו לא רעים. גרפית הוא לא מיוחד, אבל הסיפור מעניין עד עכשיו.

kenny66

New member
Saga לא מאמין ששכחתי

מרהיב גרפית, והסיפור טוב מאוד.

avivs

New member
SAGA

לא הרגיש לך בשלב מסוים שכבר התחיל להמרח?
זה הרגיש לי כמו סדרת טלוויזיה שהעונות המאוחרות שלה לא משתוות לעונות הראשונות, אבל אתה ממשיך הלאה כי כבר התרגלת.
(אני מסתכל עליך, "דם אמיתי").

kenny66

New member
אני נהנה

אבל אני קורא בפרצים, כשאני נזכר שיצאו עוד שניים-שלושה גיליונות. ובניגוד לסדרות טלוויזיה, זה מרווח יותר.

Yuli Gama

New member
תודה על התגובה

נראה לי שאשלב. אלך על כמה כרכים של המשך הטרנסמטרופוליטן ואבקש כרך או שניים של דדפול.
תודה!

נ.ב
הלבליזר ניסיתי.
חזק, מרשים אבל לא התחברתי.

למעלה