צריכה המלצה לרופא/ה פוריות

want a baby1

New member
צריכה המלצה לרופא/ה פוריות

אחרי הזרעה שלישית שלא צלחה ואחרי שהרגשתי דיכאון קל החלטתי על הפסקה החודש וזה הזמן למצוא רופא פוריות.
עד כה הייתי בקופת חולים- רופא אדיב רק קשה לי עם זה שמעבירים מיד ליד...בדיקות זקיקים כל פעם מישהו אחר..את ההזרעה כל פעם אחר...

ממש צריכה את עזרתכן

בסיבוב הקודם היינו אצל ד"ר קלריס הזרעה שלישית מוצלחת. (אנחנו מהלא מוסברים) היא מקסימה רק שהשעות שלה תמיד בערב וההמתנה מינימום שעה והיום לשמחתי זה כבר לא מתאים עם הילדה :)

פליז עזרתכן

blueberries

New member
גם אני עושה הפסקות בין ההזרעות

אני לא הייתי עומדת בזה כל חודש וחודש.
מאיזה איזור את? אני לא הבנתי גם אילו שעות מתאימות לך,בוקר או ערב?
עד כמה שידוע לי רוב רופאי הפריון עובדים בבוקר בבי"ח ורק בערב מקבלים פציינטים.

want a baby1

New member
היי

אידאלי בשעות צהריים...איך מסתדרים עם ילדים בערב?
איזור השרון....
ההפסקה היא אחרי התלבטות קשה...פשוט הרגשתי שזה גדול עליי כרגע..ועוד הרופא שלי די מושך אותי לIVF

shay1109

New member
ד"ר גונן

באזור השרון - רק ד"ר עופר גונן.
"ייצר" לנו כבר 2 מקסימים ואנחנו בדרך לשלישי.. (כרגע בהמתנה מורטת עצבים לבטא ביום שני הקרוב לאחר החזרה של 2 מתוקים...)

בהצלחה!!!

want a baby1

New member
לגבי ד"ר גונן..

קודם כל מחזיקה אצבעות!!! המון המון בהצלחה!
איך זה עובד? איזה קופה מקבל ומה הלויות? עושה הזרעות? IVF בכלל איך כל ההתנהלות עם בדיקות דם מעקבים מרשמים..
סורי על ההפצצה
בפעם הקודמת עשיתי הזרעה עם איקקלומין וזה היה כל כך פשוט
עכשיו עם פיוריגון וזה ממש שיעבוד של שבועיים כל פעם....

תודה!

shay1109

New member
קצת תשובות...

קודם כל תודה...
לגבי עלויות להזרעה אין לי מושג, אנחנו אחרי IVF.
הוא מקבל מכל קופות החולים באופן פרטי, אם את שייכת לכללית זה פשוט יותר כי הוא רופא בכללית אז לא תצטרכי להחליף הפניות ומרשמים.
בדיקות דם אני עושה בקופת חולים שלי ליד הבית, מעקבים אצלו במרפאה הפרטית.
רופא מקסים ומקצועי מאוד, לא זול אבל בהחלט שווה כל שקל!

תותי312

New member
ממליצה על ד"ר גונן בחום

שלום לך
רציתי להמליץ לך עליו עוד לפני שראיתי שמישהי אחרחת המליצה. הוא אמין ולא יבצע טיפולים לשווא . הוא מאוד יסודי, ומתייחס לפרטים ויודע כמובן לשים במקום ובפרופורציה תוך שיקול דעת כל חשש לבעייה. אני רק בתחילת התהליך אבל מאוד מרוצה.

למעלה