צריכה המלצה לרופא פוריות בחיפה

מצב
הנושא נעול.

אשמח לשמוע חו"ד על : אילןקלדרון, רון אוסלנדר, זאב בלומנפלד, יוסף טל, דוד איסקוב, יוסף איצקוביץ, דן גלעדי. כמו כן אשמח אם תוכלו לעזור לי לשחות בנבכי הבירוקרטיה. אם אני נגשת לרופא פרטי, שאינו של הקופה, מה אני עושה עם המרשמים שלו, איך אני ממירה למרשם של רופא קופה ? אם בעלי בקופה אחרת, ואנחנו צריכים השבחה (לצורך הזרעה), האם צריך הפניה מהרופא שלו ?

אםל2

New member
לא מכירה רופאים בחיפה, חוץ

אשמח לשמוע חו"ד על : אילןקלדרון, רון אוסלנדר, זאב בלומנפלד, יוסף טל, דוד איסקוב, יוסף איצקוביץ, דן גלעדי. כמו כן אשמח אם תוכלו לעזור לי לשחות בנבכי הבירוקרטיה. אם אני נגשת לרופא פרטי, שאינו של הקופה, מה אני עושה עם המרשמים שלו, איך אני ממירה למרשם של רופא קופה ? אם בעלי בקופה אחרת, ואנחנו צריכים השבחה (לצורך הזרעה), האם צריך הפניה מהרופא שלו ?
לא מכירה רופאים בחיפה, חוץ
מדר. אוסלנדר, וממליצה עליו בחום (עשה לי סקירת מע' לבני השני), למרות שאני לא בטוחה שהוא מומחה פוריות. דר. קלדרון מוזכר תכופות בפורום פוריות, ממליצה לך לשאול גם שם. ובאשר למרשמים של רופא פרטי - במכבי אין צורך להמיר מרשמים - מרשמים של כל מומחי הפוריות מקובלים אצל האחיות ובבתי המרקחת. מניחה שגם בקופות חולים אחרות. לא יודעת לענות לך לגבי ההפניה להשבחה. בהצלחה!

hope13

New member
המלצה

המלצה
ממליצה בחום על ד"ר יעל גונן פשוט נפלאה. אם את מעוניינת אעדכן בפרטיה.

תודה על ההמלצה

המלצה
תודה על ההמלצה
אבל אני קצת חוששת ללכת אליה. שמעתי דברים טובים, אבל גם דברים רעים. פגשתי אותה בלין בצילום רחם שעשיתי, ומאוד התאכזבתי. היא התייחסה אלי כאל אויר. דיברה רק עם האחות - עלי כמובן, כאילו אני לא בחדר או שעדיין לא למדתי לדבר. האם את הולכת אליה באופן פרטי או דרך הקופה ?

כרגע גיליתי שיש שתי רופאות ששמן הוא

המלצה
כרגע גיליתי שיש שתי רופאות ששמן הוא
יעל גונן. האחת יעל גונן, והשנייה יעל גונן משהו. אשמח לקבל פרטים על יעל גונן שלך, כיוון ששמעתי ממומחה פוריות שאכן אחת טובה והשניה מאוד לא מומלצת....

מצב
הנושא נעול.
למעלה