צריכה המלצה מנסיון למסעדת גורמה טבעונית

צריכה המלצה מנסיון למסעדת גורמה טבעונית

יש חיה כזו?
לא משק ברזילי הם לא גורמה מבחינתי
משהו יותר קלאסה
למחר לחגיגת יומולדת, לא שלי...

מי מכיר? מי יודע?

Gidi Shemer

New member
היו כמה וכמה המלצות על ״זכאים״

אם כי היתה פה ושם הסתייגות על ה״מופע״ ותחושת ה״הוא נארגן כמה כיסאות ושולחנות כדי שיהיה לאנשים על מה לשבת״.

על נינוצק׳ה היו ביקורות לאורך ורוחב הספקטרום מ״חבל על הכסף״ ל- מצויין.

בקיצור אין

אולי הכי הגיוני לבחור מסעדת שף ולהתקיל אותו בשיחה מראש
כמו שעשינו עם בועז מבשל במצפה הילה והצליח לו, מאד מאד

Ofericko

New member
אנחנו מאד נהננו בזכאים לפני כשנה. אח"כ

אשתי הייתה שם שוב עם אמא שלה ואחותה, שלושתן לא צמחו-טבעוניות, והיה להן מאד טעים וכייף.
לא זוכר שום בעיה של מקום ואירגון..

Gidi Shemer

New member
פתרון דומה

אבל פתרון מומלץ שכזה היה ביחס לשף ניר צוק (ביפו אם אני לא טועה). המבקרת סיפרה על זה שהשף בא ושאל מה מתאים לה כטבעונית והכין ארוחה שופרא-דשופרא.

חוץ מזה, בואי תמתיני לעוד ביקורות. עופריקו חגג עם זוגתו בזכאים ואם אני זוכר נכון מאד נהנה. כדאי לחפש בארכיון הפורום הזה או השכן

Ofericko

New member

usi1

New member
מצטרפת להמלצה על ניר צוק

קורדיליה מדהימה. ביפו. צמוד לעתיקה.
לא בטוח שתשיג מקום מהיום למחר עם כל הנושא של האילוצים אבל שווה לנסות, זה יותר חוויה קולינרית , בלי הגזמה. זה לא מסעדה של לבוא לשבת לאכול ללכת . זה חוויה . לקחת את הזמן ולהנות .
זוגות שהיו שם לאחרונה ( לא צמחוניים ) היו ונהנו מאוד, מהכל .
לא ידעתי שהוא "תופר" מנות, שווה לברר.

יוספה 51

New member
ננוצ'קה יופי, וגם נראה קלאסה. זכאים טעים מאד

אבל בהחלט המקום לא משדר יוקרה. קראתי על מסעדה שמתאימה יופי גם לטבעונים וגם ללא, אזוריה נדמה לי שקוראים לה, אבל אותה עוד לא דגמתי. היינו בננוצ'קה 9 איש, מתוכם כמה בהחלט עם נסיון לא קטן במסעדות שפים, ולדעת כולם האוכל טעים.

אדבר איתם היום

לבדוק את סוגיית הגלוטן
אנחנו מן קשים שכאלה
גם וגם וגם...

הכל כריכים

לא יעבוד לנו
אנחנו חייבים לפחות שתיים שלום מנות נ"ג משביעות ובטוחות

ladybug6

New member
רעיון קצת אחר

יש מדי פעם ערבים טבעוניים מיוחדים שמארגנים במסעדות לא טבעוניות, מדובר בדברים די מיוחדים ולכן לא בהכרח יתאים לכל המשפחה (בעיקר מבחינת המחיר), אבל שווה לבדוק.
אני יודעת שהחודש יש ארוחה מיוחדת בקונספט של ארוחה טבעונית בחשכה..
http://vegansontop.co.il/vegan-in-the-dark/
נשמע מעניין וחווייתי. לא בטוח מתאים לכם אבל אולי במקרה.
ובאתר של אורי שביט אפשר להתעדכן בעוד ערבים כאלה שצצים פה ושם.
משהו נוסף שהוא קצת אחר, זה המטבח של רמה, זה יותר מעין מקום לאירועים, המסעדה לא פתוחה רוב הזמן וגם לא טבעונית. אבל פה ושם הם מארגנים ערב טבעוני ושמעתי דברים מעולים על האוכל הטבעוני שלהם. אפשר להתעניין לגבי אירוע פרטי עם תפריט טבעוני, הקאץ' לדעתי זה העלויות, לא בטוח שפרקטי למס' קטן של אנשים, אבל שווה אולי לבדוק. זה גם באזור ירושלים (נטף).
http://ramak.co.il/

נועה ביסטרו זה מסעדה של ניר צוק וככל שזכור לי, יש להם מנות טבעוניות. שווה להתקשר לבדוק.
גם ב"שולחן" ו/או "חדר אוכל" של עומר מילר היו או יש מנות טבעוניות, ואפשר להודיע מראש שמגיעים כך וכך איש ולשאול אם אפשר לדאוג שיהיו מנות טבעוניות.

RSPA

New member
למסעדה של רמה בנטף

שמעתי דברים טובים.
זו המסעדה של אמא של הטבעונית שהשתתפה במאסטר שף, בזמנו.

צודקת...משום מה זכרתי צמוונית...בכל מקרה,

הבנתי שיש שם מבחר מנות טבעוניות...

אבל זה בכל מקרה רחוק.....

למעלה