צריכה המלצה על הומיאופט טוב לילדים

hilalev

New member
צריכה המלצה על הומיאופט טוב לילדים

עדיפות באיזור ב"ש.. תודה

שלום לך היללב ותודה שבאת../images/Emo140.gif

אני מצרף קישור לאתר הבית של האגודה להומיאופתיה קלאסית. שם תוכלי למצוא את כל הפרטים שאת מבקשת וגם נוספים. ברכות ושפע מכל טוב. אלישוע.

hilalev

New member
תודה, הייתי באתר אך איך אדע מי

מבין הרשומים שם מומלצים אני לא רוצה "לבזבז את זמני" , אני רוצה לפנות ישירות לטוב ביותר, לכן מעדיפה המלצות ממנוסים. זו הודעתי מפורום "להיות הורים" : אנחנו עומדים לפני ניתוח פוליפים לילדה בת 4 שמנוזלת כרונית מגיל שנה בערך. יש לה הפרעות נשימה בלילה והיא מקיצה מספר רב של פעמים בגלל שהפוליפים חוסמים לה את דרכי הנשימה (/את האף). האם מנסיונך יש פתרון אחר לבעיה הזו מלבד ניתוח? אשמח לכמה שיותר פירוט בעניין תודה רבה, הילה

hilalev

New member
ניסיתי והתאכזבתי

אני מחפשת מישהו פרטי וטוב

hilalev

New member
תודה

פשוט המנהל שם אמר מראש :"הומיאופטיה זה לא דבר מוכח" ואם הוא חושב ככה אין לי מה לעשות במרפאה שלו. נכון ?

ADH2003

New member
אלישוע...אל תתעכב על זוטות../images/Emo8.gif

ריגרסיה היא חלק מהטיפול, לא?

שלום הילה.

מתי יתקיים הניתוח ? כלומר כמה זמן יש לנו ? טיפלתי בלא מעט מצבים כמו זה שאת מתארת, ורבים מהם לא הגיעו לניתוח. לא זוכר אם אמרת שפניתם לטיפול הומיאופתי. בכל אופן, אני מבין ספקותייך לגבי המטפל ואכן בהומיאופתיה הקלאסית לאיכותו של המטפל יש משקל רב. הומיאופתיה אינה דומה לרפואה הקונבנציונאלית בין השאר בגלל שהיכולת להבין את הסיפור ולבחור את התרופה המתאימה מבין כל האחרות היא קריטית להצלחתו של הטיפול. כל טיפול. בשביל הומיאופת מנוסה שווה לנסוע מקצה אחד של המדינה אל הקצה השני, או לפחות אל מרכזה. רק שיהיה הומיאופת קלאסי. ברכות ושפע מכל טוב. אלישוע.

hilalev

New member
תודה רבה, אשמח גם לקבל פרטים

לגבייך
(אפשר במסר) היכן אתה מטפל בארץ ומס' טלפון לא קבענו תור לניתוח כי לא החלטנו אם לנתח. תודה!

למעלה