צריכה המלצה על הפעלה לבר מצווה

צריכה המלצה על הפעלה לבר מצווה

שלום לכולן בשעה טובה אחותי חוגגת לבנה הבכור בר מצווה באוקטובר . הארוע ייערך ביום חו"ל בבית כנסת בכפר סבא בשעות הבוקר ואחותי מחפשת תוכן נוסף מעבר לארוחה שתוגש כמובן. התוכן צריך להיות מתאים בעיקר למבוגרים . זה יכול להיות משהו עם מוסיקה או מספרת סיפורים או כל דבר שיכול להתאים לארוע מסוג זה. היא לגמרי פתוחה להצעות . אשמח לקבל מכן המלצות כמובן עדיפות לבנות המעגלים אבל לא רק, ולהעביר אליה. שבת שלום

Merav Stern

New member
הפעלות אוכל

היי, יכולה להמליץ לך על לקוחות שלי שעורכים הפעלות אוכל לילדים ולמבוגרים, מאוד שונה ומעניין. את יכולה לראות באתר שלהם את כל האפשרויות וכמובן ליצור קשר: - http://www.makaroni.co.il/ שיהיה במזל טוב,

../images/Emo49.gif גם אנחנו לקראת חגיגת בר מצווה

אצלנו זה בשבת, לכן עם אילוצים של שמירת השבת (בלי מערכת הגברה ובלי הפעלות) וארוך מאוד... במקרה שלכם אפשר מצגת יפה (בתיה פארן?) דברים של בר המצווה לאורחים ודברי ההורים/סבים לחתן בר המצווה. אם יש רעיונות שיתאימו לשבת אשמח לשמוע גם.

עינת75

New member
יש לי רעיון מגניב עבורך

משחקי חשיבה, מתאים לילדים, מבוגרים כל הגילאים. אני הבאתי את החברה הזו כבר לשני ארועים במושב שלי והם מקסימים, צוות אמין, מיומן, נחמד מאוד והאירוע חוויה מקורית, מעניינת וכיפית. לחברה קוראים "פלונטר". שולחת לך פרטים במסר. מזל טוב

הי איריס

אני הייתי בבר מצווה שרועי זלצמן הופיע, הוא אמן טלפתיה שמדהים את הילדים והמבוגרים כולנו נשארנו פעורי פה. אם תרצי אשיג לך את הפרטים שלו. סוזי

למעלה