צריכה המלצה על נעלי ספינינג

lilush23

New member
צריכה המלצה על נעלי ספינינג

היי, אני עושה ספינינג מזה כמה חודשים 3 פעמים בשבוע, והחלטתי לקנות נעלי ספינינג (אחרי שכבר קניתי שעון דופק). אודה לקבלת המלצות על חברה ודגם. הבנתי שהמחירים נעים מ-400 ועד 1500 - אז מה ההבדלים בין המחירים מבחינת ביצועי הנעל? איפה קונים נעלי ספינינג? מישהו יודע האם יש מבצעים כעת על נעליים אלו? תודה, ליאת

daykal

New member
היי לילוש 23

נעליי רכיבה לספינינג תוכלי למצוא בחנוית אופניים כמו :מצמן ,רוזן ומינץ ,אני אישית מתאמנת עם נעליי רכיבה של אקסוסטאר דגם e-sm321 ואני מאוד מרוצה מהן רכשתי אותן דרך המכון שאני מתאמנת בו וזה יצא לי יותר זול מאשר בחנות מקווה שעזרתי ושיהיה לך המשך שבוע מהנה

chosenspin

New member
בחור בשם חנן

מהצפון מוכר נעליים מסוג DMT תבחרי דגם באינטרנט, תמדדי באחת החנויות (אני לא מדדתי, פשוט לקחתי מידה אחת גדולה ממה שאני) תתקשרי 0544261101 הוא ישלח בדואר עד הבית ואת תעשי העברה בנקאית דגמים משנה שעברה זולים מאוד. אני לקחתי בזמנו דגם חדש דנדש בשווי 2500 ש"ח בחנויות בעלות של 1800 ש"ח כולל משלוח ספישיל עד הבית

sheffys1

New member
אני לא יודעת לגבי מבצעים

אבל כמו שהמליצו לך - גשי לחנות אופניים. ואגב - אלו לא "נעלי ספינינג", אלא נעלי רכיבה. חשוב מאוד למדוד את הנעליים - אם זכור לי נכון, אני לקחתי 2 מידות יותר ממה שאני נועלת (ורשמו לך למטה שלקחו מידה יותר - אז כנראה שזה אישי). וקחי בחשבון שההרגשה בהן היא מאוד שונה מנעלי ספורט (וזה בסדר, ככה הן צריכות להיות, רק שלא תופתעי). קחי בחשבון שמלבד עלות הנעל, את צריכה גם קליטים (החלק שמחבר את הנעל לפדל), שזה עוד 80-100 ש"ח. ודבר אחרון: אני קניתי את נעלי הרכיבה שלי ב - 400 ש"ח לפני שלוש שנים. הן נמצאות בשימוש קבוע של פעם-פעמיים בשבוע מאז (ספינינג בלבד), והן במצב מצויין. לדעתי, אם זה השימוש היחיד שלך בהן, נעליים שהן יקרות בהרבה מזה - זה פשוט מיותר.

למעלה