צריכה המלצה על רופא מכבי באזור ב"ש

מצב
הנושא נעול.

סיון01

New member

היי, אחרי 7 נסיונות איקקלומין כושלים (ועם 2 ילדות איקקלומין שנולדו לפני המון שנים) החלטתי לקחת את הענינים בידיים, להצטרף סוף סוף לפורום התמיכה ובעיקר להחליף את רופא הנשים שלי. הרופא נורא נחמד אבל ניכר שפוריות זה לא ממש השטח שלו. הצרה היא שכל המומחים באזור עובדים עם הכללית...אשמח לשמוע המלצות (ולא, אני לא אעבור לכללית)! תודה!

ברוכה המצטרפת, סיון

היי, אחרי 7 נסיונות איקקלומין כושלים (ועם 2 ילדות איקקלומין שנולדו לפני המון שנים) החלטתי לקחת את הענינים בידיים, להצטרף סוף סוף לפורום התמיכה ובעיקר להחליף את רופא הנשים שלי. הרופא נורא נחמד אבל ניכר שפוריות זה לא ממש השטח שלו. הצרה היא שכל המומחים באזור עובדים עם הכללית...אשמח לשמוע המלצות (ולא, אני לא אעבור לכללית)! תודה!
ברוכה המצטרפת, סיון
7 נסיונות איקקלומין זה הרבה יותר ממה שצריך ורצוי. למרות שהתרופה הזו הוכיחה את עצמה עבורך בעבר, אכן הגיע הזמן לעלות כיתה. לצערי אינני מכירה את הרופאים בבאר שבע, אבל אני בהחלט יכולה לחזק אותך בהחלטה לעבור לרופא מומחה לעניני פוריות וכן בנחישות שלך שלא לעבור קופ"ח, בעיקר כאשר מדובר בטיפולים ילד שלישי. עד כמה שלמדתי מהנשים כאן בפורום, מכבי (בתנאי שיש מגן זהב) היא הקופה הכי ידידותית למטופלת הפוריות, ובמיוחד במקרה של ילד שלישי ואילך. אני מציעה לך להתקשר ל"מכבי ללא הפסקה" או לברר בסניף שלך. בנוסף, כדאי לשאול גם בפורום פוריות השכן (יש שם יותר משתתפות) וגם לבדוק שם המלצות בלוחות. שיהיה המון בהצלחה! ואנחנו כאן בשבילך.

מאיו

New member
היי סיון

היי סיון
דרך מכבי תוכלי לטפל אצל ד"ר גנקין. כל שאלה, בקשה ורצון לשתף, אשמח להיות איתך בקשר מאי

סיון01

New member
|תודהתודה! אשמח לקבל עוד המון פרטים

היי סיון
דרך מכבי תוכלי לטפל אצל ד"ר גנקין. כל שאלה, בקשה ורצון לשתף, אשמח להיות איתך בקשר מאי
מה היה מהלך הטיפול אצלך? האם דר' גנקין מתקדם בצורה סבירה? ראיתי שיש לו גם שעות נוחות וגם אולטראסאונד (הוא עובד בבנין המרכזי של מכבי, נכון?) ואני מקווה שהוא קצת יותר בקיא מהרופא הנוכחי שלי. האם היה לך קשר עם המכון לפוריות בקניון שאול המלך? ואיפה לעזאזל עושים בדיקת זרע?! כפי שאת רואה, הכוונה לא היתה לי מהרופא...

מאיו

New member
היי סיון

מה היה מהלך הטיפול אצלך? האם דר' גנקין מתקדם בצורה סבירה? ראיתי שיש לו גם שעות נוחות וגם אולטראסאונד (הוא עובד בבנין המרכזי של מכבי, נכון?) ואני מקווה שהוא קצת יותר בקיא מהרופא הנוכחי שלי. האם היה לך קשר עם המכון לפוריות בקניון שאול המלך? ואיפה לעזאזל עושים בדיקת זרע?! כפי שאת רואה, הכוונה לא היתה לי מהרופא...
היי סיון
אני מבוטחת במכבי, ואכן הייתי מטופלת שלו ושל ד"ר בר במכון. אשלח לך מסר עם מספר טלפון שלי, תתקשרי בכיף ואענה לך על הכל

יונית ש

New member
עוד הצעה

היי סיון
אני מבוטחת במכבי, ואכן הייתי מטופלת שלו ושל ד"ר בר במכון. אשלח לך מסר עם מספר טלפון שלי, תתקשרי בכיף ואענה לך על הכל
עוד הצעה
אין כמו ד"ר אילן שוורץ!!!!! מומלץ בחום הוא גם לא יעשה דבר שלא בתחום אחריותו או מקצועיותו. ובליחה על כך שאני כותבת אבל יש לי ניסיון דווקא לא טוב עם גנקין. זה אומנם לא אומר כלום אבל תמיד טוב לדעת עוד דיעה ובהחלט מספיק עם האיקקלומין. ולצורך הזרעות בכל מקרה יפנו אותך לסורוקה, כי רק שם יש מחלקת פוריות. טיפולי ההזרעה. הפרייה לא נעשים בתוך הקופה. או בסורוקה או באופן פרטי.. בהצלחה יונית.

מצב
הנושא נעול.
למעלה