צריכה המלצה

לוריין7

New member
צריכה המלצה

היי! אני עושה הרמת כוסית ל 20 חברים קרובים אני רוצה להכין סוג של משקה מיוחד (חשוב לציין שאני לא רוצה להתפרע עם הכמות ועם המגוון כי משם אנחנו זורמים למסיבה גדולה).. חשבתי להכין סוג של סיידר קר עם מרטיני רוסו אבל אני מעוניינת לשמוע את ההצעות שלכם... יש לי קיצ'ן אייד מצויין בשביל לכתוש את הקרח אז מה אתם מציעים לי? תודה מראש!!

nunimon

New member
בבקשה...

את יכולה להכין אחד משני הפונצים הבאים , או את שניהם.... מרגריטה פסיפלורה: למלא חצי בלנדר קרח כוס טקילה חצי כוס מיץ לימון רבע כוס סירופ פסיפלורה. אפשר להוסיף גם את הפרי עצמו או הגרעינים זה מאד מוסיף. מזיגה לכוסות, לא מתאים להעמיד בכלי קיבול גדול, כי זה נמס. וו וו (WO-WO) לקחת סיר גדול ולתוכו לשפוך: בקבוק וודקה חצי בקבוק טריפל סק כוס מיץ לימון ממותק חצי בקבוק מיץ תפוזים בקבוק מיץ אוכמניות - קרנברי תהנו !

Ronaldm

New member
ההמלצה השניה נשמעת טוב

עבדתי פעם במקום שהוספנו אייס-טי אפרסק במקום הקרנברי ויצא ממש טעים :)

ארתור ב

New member
שאלה

ה WO WO זה במקרה המשקה האדום הזה בסיר שקוף,שתמיד רואים בסרטי קולג' כאלה? אם לא, אז הייתי שמח לדעת מה המשקה הזה שרואים תמיד בסרטים

הצעה נוספת ומאוד פשוטה

קוקטיל פשוט מאוד שעובד מצויין ולא מצריך פרודוקטים יקרים והכי חשוב יכול לעבוד מצויין בקערת פונצ' תשפכי על קרח בקבוק' וודקה וניל(?עדיף את הסמירנוף משום מה איתו זה יוצא יותר טוב) ועליו תני איזה שתי בקבוקים של אננס צלול וסגרת ענין יתפוס חזק יעבור חלק ויעשה ברדק(יצא לי בחרוזים איזה מעפאן אני)

נשמע טוב!

ברוך הבא לפורום

למעלה