צריכה המלצה...

lital_helmer

New member
צריכה המלצה...

למסעדת הדגים בר ים ברח´ ירמיהו בת"א.. ועל שצ´ופק בבן יהודה...נדמה לי.. מישהו מכיר? אכל? מה דעתכם? או שיש משהו יותר טוב..ולא יקר במיוחד.. אשמח לשמוע המלצותיכם. ליטל

בר ים מקום נחמד והדיל שלהם

אחלה. הסלטים נחמדים ואני אוהבת את הקלמרי, שצ´ופק פשוט תמיד דחוס נורא ואני לא מתה על האוירה של יאללה תגמרו לאכול שיש שם. אבל מקום חביב נוסף זה הסניף של ז´אקו ליד כלבו שלום. השרות מעולה והכל בשפע ונדיבות וכמובן הבית המשוחזר שהמסעדה נמצאת בו יפה.

lital_helmer

New member
טוב לדעת..

אצל ג´קו...ליד כלבו שלום היינו בשבוע שעבר ליומולדת של חבר. מה אגיד? המנה נראתה קטנה יותר באופן חשוד (ג´קו מיקס לשניים)..ומשום מה נעדרו ממנה ראשי קלאמרי, שנראו היטב בשולחן לידינו. לא מובן. תמיד נהניתי להמליץ על ג´קו אבל לא יודעת כמה זמן יעבור עד שאשוב לבקר שם. אבל תודה בכל זאת. ליטל

פינליש

New member
אז ככה:

בר ים נחמד. לא יותר ולא פחות. בצ´ופק אכלתי ולא מי יודע מה נהנתי. לוקח בגדול מבחינתי זה ג´קו. גם בגלל הסלטי פתיחה הכי טובים שיש וגם בגלל שיש להם את הקאט פיש המשובח בעיר. הסניף ליד כולבו שלום לוקח בגדול את הסניף בהרצליה... שם יותר צולע ופחות נעים לשבת אבל יש להם אנטריקוט, האלטרנטיבה לסובלים מפיש פיש. וכאמור ליד קולבו שלום בשר אין בנמצא. בהצלחה.

SigurRos

New member
ז´קו ראבאן../images/Emo98.gif

אם כבר ז´קו אז ז´קו המיתולוגי בשוק התורכים בחיפה. כמי שאכל בכל הסניפים הנושאים את שמו של הדייג המשופם{בעצם,אתם מכירים דייג לא משופם?!},אין לי צל צלו של ספק כי האוירה היונקת חיותה מרוח העותומאנים המבצבצת בינות לסימטאות העיר העתיקה בחיפה,ריח המלוח,ורוח הסורים ורוכלי השוק מנצחים בענק, מה גם שהסלטים הם הטובים ביותר מבין שאר הסניפים והדגים פשוט מקפצים בניתור קליל מרשת הדייג היישר לאילפס הרוחש כמטחווי קשת מן הגלים המתנפצים. יאללה....למה אתם מחכים?! בון אפטיט.

oreo

New member
בקשר לג´קו

היינו מבקרים הרבה בסניף בהרצליה עד שבפעם האחרונה שהיינו שם אכלנו רק קצת מהטחינה ועוד סלט (מאלו שטובלים בהם דברים) ככה שלא ממש ראו שאכלנו מהם. בסוף הארוחה נדהמנו לראות את המלצרית מעבירה את הטחינה והסלט השני לאנשים בשולחן לידינו
. לפני שהספקנו להזהיר את יושבי השולחן ממיחזור הסלטים הם כבר התחילו לאכול מהם והחלטנו שלא נהרוס להם את הארוחה. אנחנו לשם לא חוזרים (למרות שטעים שם).

liti

New member
../images/Emo46.gif גועל נפש!

אני במקרה הזה לא הייתי שותקת! מה גם שאם הייתי בשולחן שמקבל את האוכל, לו הייתי יודעת, הייתי דואגת להעביר את העניין למשרד הבריאות.

SigurRos

New member
שתקתם?!../images/Emo12.gif

ראיתם מיחזור אוכל לנגד עיניכם הפעורות ולא אמרתם דבר?! לא ניגשתם למלצרית?! אחראי המשמרת?! הבעלים{בד"כ בעלת הבית}?! לסועדים עצמם שקבלו מפינכותיכם?! אם זו המדיניות אז אני שם גמרתי לאכול לאלתר!!!!! אבל ייתכן שהמלצרית עצמה היא נערה נבובת אונות ורפת הגיון בריא.אם הייתי רואה דבר כזה,הייתי מטיס אותה על טיל...ותאמינו לי שהייתי עושה את זה... אין לי אלוהים בקטע הזה!!!!!!!!!..מניסיון.

oreo

New member
אתם צודקים

ובאמת אחרי שעזבנו התחרטנו שלא דיברנו(היינו בשוק שזה קרה). אני מקווה שזאת באמת הייתה טעות חד פעמית של מלצרית ולא נוהל, בכל מקרה אני מעכשיו אנהג בשיטת ה"צ´יפס בתוך הסלט" למנוע מיחזורים שכאלה.

פינליש

New member
מבחינתי הסניף עזה מוחרם מעכשיו.

אסור לעולם לשתוק על דברים כאלה. אסור. ולו רק לאור לסיכון התברואתי. אסור. נו נו נו.

למעלה