*צריכה המלצה*

*צריכה המלצה*

כל שיר\ אלבום ששמעתי א פעם של זפלין ממש אהבתי.. יש לי את 4 האלבומים הראשונים וממש בא לי לשמוע אחרים. מישהו יכול להמליץ לי על אלבום טוב במיוחד שלהם, חוץ מארבעת הראשונים?

Pazc1

New member
בבקשה.

אלבומים טובים. יש את Houses Of the Holy . פשוט אלבום שכיף להתענג עליו כל פעם מחדש. אחריו מגיע הכפול Physical Garaffiti שהוא בכלל עמוס בלהיטים. אומנם רק 6 אבל כל אחד פשוט פצצת אטום, אבל גם יש את האוסף שמגיע איתו. כמו שאמרתי, אלבום כפול. אחריו מגיע Presence שמכיל את הלהיט הכי גדול שלהם לטעמי - Achilles Last Stand ועוד כמה בלוזים שמרגיעים אבל ממיסים את הלב באותו הזמן. והאחרון כמובן In Through The Out Door , שבניגוד לרבים אחרים אני מאוד מאוד אהבתי כי יש בו זפלין קצת אחרת, אבל מאוד טובה ... כרגיל. כלם מומלצים בחום, אבל כדאי שתשמעי אותם לפי הסדר שרשמתי. תתחילי מהראשון. האזנה מהנה.

תודה רבה על ההמלצות ../images/Emo9.gif

נראה לי שאני אלך על House of... בינתיים:) ואני מעדיפה להימנע מלקנות אוספים, דיסק זה יצירה אחת שלמה בעיניי ואוספים הורסים את התחושה הזאת:) תודה רבה!

Pazc1

New member
כן ...אבל

האוסף הפיזיקל גראפיטי הוא לא אוסף מאלבומים קודמים. כאילו יש כמה שירים מאלבומים קודמים אבל הרוב חדשים. אז ככה שאת מרוויחה כפול. גם אני שונא אוספים, אבל אם זה מגיע עם חומר חדש אז רק אנחנו הרווחנו.

למעלה