צריכה המלצה =]

Angel de Amor

New member
צריכה המלצה =]

שלום, זאת פעם ראשונה שאני כותבת פה ואני ממש שמחה שמצאתי את הפורום הזה! אז קצת רקע: אני סיון בת 15, פעם הייתי קוראת המון ובזמן האחרון טיפה הפסקתי.. כשראיתי את הפרסומת שמעודדת לקרוא ספרים נורא התחשק לי לקרוא ספר (טוב נו וגם ההצקות של אבא בנושא...) אז לקחתי שני ספרים שהמליצו לי עליהם: 1. נערה עם עגיל פנינה 2. הסיפור שאינו נגמר קראתי את נערה עם עגיל פנינה ומאד אהבתי, עכשיו אני מתחילה לקרוא את השני, ואני כמעט בטוחה שאני אוהב אותו (אגב ראיתי בשירשור פה שהסרט הורס, למזלי ראיתי רק חלק ממנו ממש מזמן ואני לא זוכרת כלום) בקיצור, אני מקווה שתוכלו להמליץ לי על ספר לקרוא(לפחות שיהיה לי משהו לעשות ביום כיפור...) אז אני מקווה שמישהו יכתוב לי פה על ספר מומלץ, או ספר שהוא קרא ואהב, יכול להיות מהסגנון של נערה עם עגיל פנינה או של הסיפור שאינו נגמר, או כל סגנון אחר שנראה לכם, תודה מראש. סיון =].

sagiberg

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

ספרים שאני מאוד אוהבת הם: כשניטשה בכה (מדהים)/ארווין יאלום הגר (של יוכי ברנדס) המטבח/בננה יושימוטו כולם קריאים ויפים תהני

סנדרין

New member
הסיפור שאינו נגמר הוא ספר מדהים.

קשה לי להמליץ לך על פי כל כך מעט, אבל אם הייתי צריכה לבחור הייתי ממליצה עליו

mikilk

Active member
הבת שלי בגילך ומאוד אהבה

את "שבעת המנעולים" של אסתר וורצל. המצפן המוזהב של פיליפ פולמן ויש עוד... אנסה לברר לך

Angel de Amor

New member
../images/Emo51.gif

כבר לקחתי 3 ספרים ויש לי עוד ספר שהתחלתי לקרוא, אז אני מסודרת ליום כיפור הזה, תודה רבה על ההמלצות!

יש את הבתולה בכחול...

של אותה סופרת שכתבה את נערה עם עגיל פנינה (טרייסי שבלייה) אני אישית מאוד אהבתי...

למעלה