צריכה המלצה

רותוש

New member
צריכה המלצה

טוב אז, אני מתה על מופעי סטאנד אפ... האמת שלא צחקתי עד עכשיו בשום מופע כמו שצחקתי בילדים סורגים לאלוהים... ראיתי את רועי לוי כבר 3 פעמים, עם אורי חיזקיה ושניהם מעולים. לעניינו, יום שישי הבא (18.2) נגמרת תקופת המבחנים ובא לי לחגוג בהופעה מצחיקה. ראיתי שיש באיזור (אני גרה בחיפה) רק בהרצליה ביום חמישי את נאור ציון, ואני לא יודעת עם הוא מצחיק. בנוסף שמעתי שרועי לוי קנה את הקאמל קומדי קלאב, אבל אני כל הזמן שומעת על קאמל קומדי קלאב שנפתח מחדש בצוותא וזה לא נראה לי אותו דבר... אז, אני אשמח להמלצות לאיפה ללכת לצחוק ביום שישי, ולהסבר מה קורה עם הקאמל קומדי קלאב והאם באמת יש שניים? תודה!

טוב אז ככה:

בקשר להופעות באתר הזה יש כל שבוע את כל מופעי הסטנאדאפ איפה ולמה, אני בטוחה שתמצאי משו באיזורך. ולשאלה השניה: קאמל קומדי קלאב (דגש על הקאמל) נקנה על ידי רועי ונפתח בספטמבר. צוותא קומדי קלאב (דגש על הצוותא) יפתח בעוד כשבועיים עד ידי יואב גרוס. רועי לוי טוען שזוהי גניבת זכויות יוצרים לקרוא למקום "קומדי קלאב" והוא טבע את יואב גרוס, עד סיום ההליכים יואב ישתמש בשם הזה בכיף. בנוסף לכך מלא אמנים עברו לצוותא מהקאמל כך שרועי כועס מאוד. לשאלות נוספות את מוזמנת לשאול וגם באתר יש הסברים בלאגנים וכו'

רותוש

New member
סבבה תודה

אז אולי אני אלך לקאמל קומדי קלאב כי הנאמנות שלי לרועי... מישהו היה שם בעבר? זה מצחיק גם בלי הרבה אמנים? איפה זה? איך מזמינים כרטיסים לזה?

זה מצחיק תמיד

אם את מתכוונת ללכת יום שישי אז תזמיני כרטיסים מראש בתמונה שצרפתי רשום מיקום וטלפון. אבל רועי לא מופיע שם (שתדעי) בשביל לראות את רועי תצטרכי ללכת למופע שלו "רועי לוי עושה סטנדאפ2"

EagleGirl

New member
18.2 - רשף לוי

חובה ללכת... את בחיים לא תהני כמו שתהני בהופעה שלו! הבטחה שלי...

EagleGirl

New member
עזבי את משחק מכור

יש כותבים... את ההופעה שלו הוא כתב לעצמו רשף מלך תלכי להופעה, תשקיעי 50 שקל ותגידי שלא נהנת ממנו

EagleGirl

New member
18.2 - רשף לוי

חובה ללכת... את בחיים לא תהני כמו שתהני בהופעה שלו! הבטחה שלי...

רותוש

New member
טוב אז נשארו שתי אופציות-

שגיב פרידמן מארח את אבי נוסבאום או- לקאמל קומדי קלאב. מה עדיף?

רותוש

New member
זהו, אז אני וחבר שלי

יום שישי בבית ציוני אמריקה (שאין לי מושג איפה זה) רואים את שגיב וחברים.... קניתי.

יההה *חשה מיחצנת

איפה זה? תל אביב, אבן גבירול, ליד צוותא, לונדון מינסטור משו מוכר מאלה? בכל אופן לא תתאכזבי תאמיני לי (ויסכימו איתי 2500 איש שקמו לכבודו ביומטוב וצעקו "שגיב פרידמן")

רותוש

New member
היי

כן, זה היה בבית ציוני אמריקה, ואני ממש מתנצלת לא ידעתי שיש יחצנו"ת פשוט התקשרתי לאולם והם נתנו לי מספר דרכו הזמנתי כרטיסים. ווואי, זה היה כל כך קורע. שגיב הוא סוג של גאון, ואורי חיזקיה כל כך מלחיץ פשוט אין לו עדיין את הביטחון, פתאום הוא נכנס להתקף חרדה קצת, והכי פחות מצחיק היה אבי נוסבאום, שחזר על כ-ל הבדיחות שלו מסדרת הקומיקאים. כאילו לא מספיק שראיתי את השידורים החוזרים ואת הגמר ואת כל זה. אבל אני ממש מודה לך, את אדירה ששלחת אותי והמלצת לי, היה לנו ערב אדיר וקורע.

בבקשה אני טיים

אין יחצנות אמרתי שאני מרגישה כמו יחצנית איזה מלך הוא אה?
המליצי לבאים

למעלה