צריכה המלצה....

robin31

New member
צריכה המלצה....

אני מחפשת גנן להזמין מארה"ב. אני רוצה שיהיה לו רדיו. והוא ממש לא חייב לתמוך בתמונות נפח רצוי 20G שיתמוך בעברית או שיהיה אפשר לשדרג אותו לזה. אין לי בעיה של מחיר. הלכתי לאיבוד בין ים המכשירים . איזה מומלץ?

נדב8

New member
אם אין לך צורך שהוא יתמוך בתמונות

ואין לך בעיה במחיר, הייתי ממליץ לך על נגני ההארד דיסק של סוני, שידועים באורך סוללה ארוך, סאונד טוב, אמינות, ויש מערכת בלימת זעזועים משהו שחשוב מאוד בנגן מבוסס הארד דיסק. הנגנים האלה קטנים, יפים ונוחים. הדגם הראשון הוא ה NW HD3, לדגם הזה אני לא בטוח שיש את מערכת בולם הזעזועים. והשני הוא NW HD5 שהוא יותר חדש ויותר יפה, עם יותר אופציות. מה שיפה בHD5 זה שאם את הופכת את הנגן ומסתכלת עליו כאילו הפוך אזס המסך מסתובב, זה חמוד. כמו כן, יש לו אפשרות להחליף סוללה. על אף שזמן הסוללה שלו נמוך יותר מאשר של HD3.

נדב8

New member
אההההה אופס. תשכחי מכל מה שאמרתי לך

לא שמתי לב לצורך ברדיו...

נדב8

New member
שדרוג

Samsung Napster YH-920GS 20GB iRiver H10 20GB אני יציע לך את שתי הנגנים האלה. לשתיהם כמובן יש רדיו, שתיהם יכולים להקליט, לשתיהם יש 20 ג'יגה. הסמסונג יותר זול, בא בלי מסך צבעוני, לעומת האייריבר שכן, אבל אפשר לראות אצל האיריבר את האיטיות עקב הצבע, בקשר לזמן הסוללה, הסמסונג לא ממש מושך בקטע הזה, אבל אם את הולכת לקנות אותו בחנויות סיכוי נמוך מאוד שתמצאי אותו. האייריבר יותר מוכר, ואולי כדאי שתלכי עליו.

robin31

New member
וה Irever הזה תומך בעברית?

תודה רבה על התשובות. מה עם הדגמים של Ipod?

נדב8

New member
תשובות

לשום דגם כלשהו של איפוד אין רדיו מובנה, יש מכל מיני פלאגים (יקרים) שניתן לקנות בנפרד כשי להוסיף את הפונקציה של הרדיו. האיריבר תומך בעברית, אבל הפוכה, אפשר להסתדר, או להתקין פירמוור (המערכת הפעלה של המכשיר) שתסדר את זה, אבל זה יבטל את האחראיות על המכשיר. אבל אם את קונה בארה"ב, גם ככה לא תטוסי בשביל לממש את האחראיות.

robin31

New member
>תודה רבה על התשובות ו...

מה תהיה ההמלצה שלך אם אני אוותר על אופציית הרדיו?

תיקון..

1. אין פירם וור שיסדר את העברית ההפוכה.. האייריבר מגיע עם עברית הפוכה בפירםוור שלו בכל הגרסאות.. 2. לטוס כדי לממש אחריות לא.. אבל ארקדיה(יבואנית אייריבר) מוכנה לתת עזרה למי שקנה מחו"ל ושלוח לו בעלות של 200 ש"ח אאל"ט. 3. לאייפוד אין רדיו מובנה ואין גם תוספים לקליטת רדיו, אלא רק לשידור, אמור לצאת תוסף לקליטת רדיו לא זוכר של מי.. תוספות: האחריות של האייפוד היא היחידה שתקפה גם בארץ.. אבל הוא לא תומך עברית אלא עם עדכון שמסיר אחריות..

למעלה